Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywaliło mi gre przy 3 meczu , wrzuce wam to , jak Neymar bedzie chciał to mu 2 część wrzuce ..

Tak chcę całość.

Chcę zobaczyć jak wygrywasz 10 i 9 ligę przy pomocy tego cheata :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Nie kupiłem ...

Gdybym wam dał , to ceny coinsow na allegro poleciałby dużo w dół, za +/- tydzień dodam poradnik co i jak ;)

Ale jednak ceny z allegro cie interesują.

Opublikowano

Co to za trainer na ktorym mozna zarobic 1600~ coinsow i trzeba robic konto, to juz lepiej zagrac wygrac 3 mecze recznie ._.

Opublikowano

Trainera zrobić to nie jest problem ;)

Za kilka dni będzie mój ;P

Przy 3 meczu to nie winna internetu ;)

Tylko slychac jak probujesz klikac w trainerze coś, ale wyskoczylo ci inne okno blokujace trainera xD

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

100 tys na jednym koncie? kilka postow temu pisales, ze po wygraniu 10 ligi nie dsotaje sie coinsow ... 

Verex czekamy :)

Opublikowano

@Up ... mieć a nie mieć tych 1600 coinsów + liga ... drugim kontem to samo robisz i masz 2x coinsy :D to na razie nie jest dopracowane :P przecież możesz kupić później swoją karte na liscie transferowej która np wystawisz za 5k coinsow.. ^^ Opłacalne. ;]

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

100 tys na jednym koncie? kilka postow temu pisales, ze po wygraniu 10 ligi nie dsotaje sie coinsow ... 

Verex czekamy :)

Napisał że po wygraniu dziesiąty raz 1 ligi nie dostaje się coinsów, czytaj ze zrozumieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...