Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Nie nie jest to kolejny temat, gdzie będę prosił o trainer lecz zachęcam do osobistego szukania luk w Fife world. Nie orientuje sie w tym az tak mocno ale cheat enginem cos da sie zdziałać, kwestiwa adresu. Z moich obserwacji wynika jeśli zmieniamy wartość Coins'ów to one zaczyna szaleć tz. przechodzą do ilości wygenrowanej przez nas do pierwotnej która była. Identycznie z expem. Więc wiadomo ,że to na 100% nie działa. Zamrażanie kontraktów jak najbardziej lecz wydaje mi się ,żę dosć trudno wszystkim dopasować taką samą ilość, tym bardziej ,że w Worldzie ta kasa nie leci jakoś szybko. Potestuje jeszcze zmiane czasu oraz popróbuje coś z wynikiem. Na innym forum czytałem ,iż ktoś twierdził ,że potrafi zmieniać wynik przy pomocy cheat engine.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie to chyba Pandazorator również stworzył tego swojego trainera na Cheat Engine.. Więc się da tylko trzeba wyłapać odpowiednie wartości odpowiedzialne za mecz itp... Wizualnie ilość Coins możesz zmienić, ale tylko wizualnie. 

Opublikowano

Miałem tego nie pisać ale trainerDO FIFY 14 OD DELTA10FY ( tak ten co mozna znaleźć u rusków) , działa z fifą world.

Wystarczy ustawić w cheat engine proces fify world.

Jedyne co może przeszkadzać, to wywalanie czasem gry przy rozpoczęciu meczu.

Teraz pewnie wszyscy się na to rzucą ;p

Więc nie wiem za co pandazator chce 400zł....

Opublikowano

Nie chce mi sie jakoś w to wierzyć.. Dodatkowo jeszcze tam jest wirus ( tak taki prawdziwy ) .. Więc chcesz to sobie go używaj :)

Poza tym z tego co pamiętam tam nic sie w Cheat engine nie ustawiało ;) A do tego jeszcze trzeba wiedzieć do jakiej wersji go używać o ile to wgl działa ..

Opublikowano

To skoro wiesz że to działa i wiesz jak tego używać możesz zrobić o tym poradnik w dziale Poradników.. Na pewno ktoś kto nie gra w 14 będzie chciał z tego skorzystać. Skoro mówisz że wszystko działa i jest OK 

Opublikowano

Dobra róbcie co chcecie, człowiek chce się czymś podzielić i od razu wszyscy na nie (Polska).

Ja tego trainera używałem zarówno do fify14 jak i world, keyllogera szukałem na kompie wiele razy i nie ma, a dla większego zabezpieczenia nie logowałem się do origina z włączonym trainerem i od grudnia nikt mnie nie okradł :)

Może pobieraliście z innego źródła, jeśli sądzicie że jest tam trojan.

Opublikowano

@Up 

Nie warto - spierdalaj.. napierdzielasz 1000 postów o trainerze,a nie chcesz podać do niego linka.. to po co spamujesz ?

@Czasem mam buga na rynku... np kupuje piłkarza i nie mogę go odebrać, wie ktoś czemu ?:O usuwam go z "zakończonych" :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

A teraz tak z ciekawości, jak pandazator chce za trainera 400zł to nikt go nie chejtuje, dlaczego ?

Ja chciałem się podzielić za darmo i od razu tylko wady.

Skoro tak wolicie to też mogę go sprzedawać :)

Wrzucę wam film jak działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...