Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam sposób na zakończenie meczu,to znaczy jest tak jakby przeciwnik wyszedł ale nie za pomocą cheat engine tylko oddzielnym programem.Jeśli może tak być podajcie trainery na dodawanie goli i ja wam powiem jak zakańczać mecze.

Opublikowano

@UpUp

Haha kogo chcesz nabrać ? xD hehe rozwalają mnie tacy ludzie, dajcie mi to i tamto a ja wam dam to ale nie w tym programie tylko innym xD nie wierze.. System rozwalony x100

A co inicjatywy paru użytkowników tutaj to muszę przyznać podziwiam was za upór i umiejętności ;) Po wszystkim jak się uda (oby) chciałbym zobaczyć miny tych zagranicznych gości co kupiło za 100euro... BEZCENNE

Opublikowano

@kamcio25 Po co miał bym was oszukiwać ? -.-.Proszę bardzo program to hotspot shield,służy do zmiany ip.Podczas gry włączamy zmianę ip i po paru chwilach gra zacina się i jest napisane utracono połączenie z przeciwnikiem,jednak nie zalicza nam wygranej chyba ,że wygrywamy np 1:0 więc jeśli macie trainer na dodawanie goli to by to bylo ok.

Edit:Masturbator,mógłbyś go wrzucić tutaj?

Opublikowano

Bo ja na tym zgarniam już od miesiąca około 80zł na dzień ,więc hajs na tym jest ;D

Zabawny kręt jesteś :)

Wcześniej pisałeś, że nie ma. 

Teraz, że jest ale nie dasz. Piszesz, że 80zł na dzień zarabiasz. Ładne bajki wymyślasz :)

Jeżeli chcesz wymyślać to weź wyjdź z tego forum. Kilka postów wcześniej pisałeś żeby zroibć takiego trainera bo się przyda.

Ehh co za ludzie :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Kurde , człowieku chcesz dowody , jakieś ss'y , filmiki ? 

Tak chcę film na którym wygrywasz 10 i 9 ligę przy pomocy trainera od początku aż do końca na nowo utworzonym koncie o nazwie "PokazowyDlaNeymara". ;)

W przeciwnym razie wiesz ... :)

Smoki i takie tam podobne.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...