Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Kolejna hardowska kupa, nie polecam, poniewaz niedlugo startuje super swietny 4FUN 4Death.pl ZAPRASZAM @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Czekam na warn ;3

Opublikowano

Kolejna hardowska kupa, nie polecam, poniewaz niedlugo startuje super swietny 4FUN 4Death.pl ZAPRASZAM @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Czekam na warn ;3

Nie rozumiem po co reklamujesz inny serwer na tym serwerze mija się to z celem.

Jeżeli nie tolerujesz serwerów mediohard nie musiałeś zostawiać swojej opinii po to aby zareklamować inny serwer.

Opublikowano

Czekam na warn ;3

możesz już wyjść, iść spać i nie wracać.

na serwerze zagram bo prezentuje się świetnie  <3

Opublikowano
ZaĹoĹźyĹeĹ konto na prywatnym serwerze Ethandia.pl

O to link potwierdzajÄcy twoje konto :

http://Ethandia.pl/potwierdz-1552

poprawcie maila aktywacyjnego..

przy chęci aktywowania konta wywala 404 Not Found i nie mogę zalogować się na stronę. zanim pobiorę chciałbym zobaczyć ItemShop, czy nie jest pod trzepanie hajsu. ;)

Opublikowano

poprawcie maila aktywacyjnego..

przy chęci aktywowania konta wywala 404 Not Found i nie mogę zalogować się na stronę. zanim pobiorę chciałbym zobaczyć ItemShop, czy nie jest pod trzepanie hajsu. ;)

Konta się nie aktywuje, jak mówiłem na serwer się nie zalogujecie przed 14.

Zaraz włączę logowanie na stronie ;-)

Opublikowano

jeśli nie trzeba aktywować to wyłącz tego maila, lub chociaż edytuj te znaczki. wszystko powinno być dopracowane, nawet najdrobniejszy szczegół może świadczyć o Ekipie i odrzucić graczy.

@edit

@up, tak.

Opublikowano

Z pewnością będę na starcie serwera.

Jak grałem na becie to cały czas był kontakt z HA, czyli bezproblemowo i szybko rozwiążesz swoje problemy.

Dodatkowo na becie administracja pomagała ze wszelakich sposobów, testowałem osobiście 99lv oraz itemy od 70 +

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

"I potrafię słodko kwaśny być jak chilli gdy się wkurze"

Opublikowano

IS przesadzony. metal 23zł? pet 30zł, wierzchowiec 30zł, kupon 50SM za 100SM.. raz serwer pod kasę, a dwa znowu będzie "im więcej wydasz na IS, tym będziesz lepszy w grze".

Opublikowano

ja,jak.klikam,zarejestruj,to,nie.dziala,wg,przycisk''zarejestruj''

Wejdź na przeglądarkę "Mozilla Firefox" bądź Internet Exploler

IS przesadzony. metal 23zł? pet 30zł, wierzchowiec 30zł, kupon 50SM za 100SM.. raz serwer pod kasę, a dwa znowu będzie "im więcej wydasz na IS, tym będziesz lepszy w grze".

Tu się mylisz, ceny zawszę można zmniejszyć.

Metal można zdobyć z Berana-Setaou, Eventów ox itp, Pet jak i Wierzchowiec tak samo, kupony tak samo.

Opublikowano

na każdym serwerze osoba grająca z is jest lepsza pokaz mi serwer na którym jest inaczej, jeśli Cie nie stać mogę wyslac przelew albo SMS i kupie Ci cos w is ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...