Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź na przeglądarkę "Mozilla Firefox" bądź Internet Exploler

Tu się mylisz, ceny zawszę można zmniejszyć.

Metal można zdobyć z Berana-Setaou, Eventów ox itp, Pet jak i Wierzchowiec tak samo, kupony tak samo.

na Firefox'ie też nie działa, Exploler to gówno.

jak ceny zostaną zmniejszone i zniknie między innymi tęczowy kamień to zagram i rozreklamuje, póki co nie polecam, bo śmierdzi mi tu natrzepaniem kasy i off.

@up

na każdym serwerze osoba grająca z is jest lepsza pokaz mi serwer na którym jest inaczej, jeśli Cie nie stać mogę wyslac przelew albo SMS i kupie Ci cos w is ;)

tu nie chodzi o to, czy mnie stać czy nie, tylko po prostu jest przesadzone.

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na Firefox'ie też nie działa, Exploler to gówno.

jak ceny zostaną zmniejszone i zniknie między innymi tęczowy kamień to zagram i rozreklamuje, póki co nie polecam, bo śmierdzi mi tu natrzepaniem kasy i off.

A teraz takie pytanie, najlepiej usunąć cały item-shop ale z czego ma się serwer utrzymać.

Na Firefoxie działa bo sam z tego korzystam i sprawdziłem, tęczowego można usunąć - On też dropi z Berana-Setaou.

Opublikowano

No jeżeli tylko u dwóch osób to troszkę skromnie, na harda/mediuma trzeba sporo ludzi żeby się dobrze grało, ale zobaczymy.

Opublikowano

A teraz takie pytanie, najlepiej usunąć cały item-shop ale z czego ma się serwer utrzymać.

Na Firefoxie działa bo sam z tego korzystam i sprawdziłem, tęczowego można usunąć - On też dropi z Berana-Setaou.

z tego Item Shopu jaki jest teraz spokojnie wystarczy i jeszcze Ci sporo zostanie, jeśli serwer będzie dobrze rozreklamowany. zmniejszenie cen nie będzie wielką stratą, bo będzie taniej, ale więcej kupców. (ile to zależy od obniżki) przykładowo pet 900SM, wierzchowiec 900SM. Stefek sobie doładuje SM za sms 30zł,  ale nie chce wydawać więcej kasy na grę i kupi tylko peta, bo na nic więcej mu nie wystarczy. obniżka o 50%, kupi peta za 450Sm i wierzchowca za 450SM. i na jedno wychodzi. oczywiste jest, że nie chodzi mi, aby wszystko było za darmo lub prawie darmo, ale przesadzać też nie można.

tęczowy usunąć, obniżyć cenę metalu lub dodać jego drop to większej ilości bossów (lub do każdego, im mocniejszy boss tym większa szansa na drop. przykładowo wódz orków 1%, królowa pająków 3% itd.)i ewentualnie do kamieni metin w 85lvl+, ale mała szansa na drop (np. 0,5%)

to minimum. pewnie i tak zagram, bo serwer mi się podoba, tylko ten IS go trochę psuje..

Opublikowano

z tego Item Shopu jaki jest teraz spokojnie wystarczy i jeszcze Ci sporo zostanie, jeśli serwer będzie dobrze rozreklamowany. zmniejszenie cen nie będzie wielką stratą, bo będzie taniej, ale więcej kupców. (ile to zależy od obniżki) przykładowo pet 900SM, wierzchowiec 900SM. Stefek sobie doładuje SM za sms 30zł,  ale nie chce wydawać więcej kasy na grę i kupi tylko peta, bo na nic więcej mu nie wystarczy. obniżka o 50%, kupi peta za 450Sm i wierzchowca za 450SM. i na jedno wychodzi. oczywiste jest, że nie chodzi mi, aby wszystko było za darmo lub prawie darmo, ale przesadzać też nie można.

tęczowy usunąć, obniżyć cenę metalu lub dodać jego drop to większej ilości bossów (lub do każdego, im mocniejszy boss tym większa szansa na drop. przykładowo wódz orków 1%, królowa pająków 3% itd.)i ewentualnie do kamieni metin w 85lvl+, ale mała szansa na drop (np. 0,5%)

to minimum. pewnie i tak zagram, bo serwer mi się podoba, tylko ten IS go trochę psuje..

Metal na pewno nie zostanie obniżony,  bo nie zniżmy się do tego aby Metale na serwerze chodziły w sklepikach za prawie darmo.

Jest to przedmiot który musi być trudny do zdobycia ponieważ po spaleniu przedmiot nie traci na wartości.

Na razie o metal się nie przejmuj pogadamy o tym na naszym forum jak poziomy podskoczą do ok. 70 poziomu ponieważ od tego poziomu już można martwić  się o ulepszanie.

Opublikowano

Czy ma start będzie event wielkanocny?

Myślę, że przydałyby sie takie jajka aka metiny ma każdej z map zawsze wiecej dropu. I moglibyscoe też włączyć drop blaskow.

Serwer mi sie bardzo polecam, napewno wbije ;)

Maszyna dobra? Wytrzyma DDoSy?

tenor.gif

Opublikowano

Metal na pewno nie zostanie obniżony,  bo nie zniżmy się do tego aby Metale na serwerze chodziły w sklepikach za prawie darmo.

Jest to przedmiot który musi być trudny do zdobycia ponieważ po spaleniu przedmiot nie traci na wartości.

Na razie o metal się nie przejmuj pogadamy o tym na naszym forum jak poziomy podskoczą do ok. 70 poziomu ponieważ od tego poziomu już można martwić  się o ulepszanie.

napisz mi jeszcze co z resztą przedmiotów które wymieniłem, głównie tęczowy (czy zostanie usunięty).

no i w ile czasu gry (mniej więcej) wbije 50 poziom?

Opublikowano

Czy ma start będzie event wielkanocny?

Myślę, że przydałyby sie takie jajka aka metiny ma każdej z map zawsze wiecej dropu. I moglibyscoe też włączyć drop blaskow.

Serwer mi sie bardzo polecam, napewno wbije ;)

Maszyna dobra? Wytrzyma DDoSy?

O maszynę się nie martw można powiedzieć że z nasa, stały na niej serwery do innych gier bardziej wymagających.

Serwer otrzymywał takie pakiety aż samo OVH pisało do Kamila czemu takie pakiety lecą, serwer nawet się nie zaciął na 1 sekundę ;-)

Na start nie będzie lecz w środę/czwartek będzie :-)

napisz mi jeszcze co z resztą przedmiotów które wymieniłem, głównie tęczowy (czy zostanie usunięty).

no i w ile czasu gry (mniej więcej) wbije 50 poziom?

Zależy od Twojego sposobu expienia :-)

Tęczowy dropi tak że z Berana więc nie wiem, jest w item-shopie i można go zdobyć w grze (Średnio około 30-40% że wyleci z Berana)

Opublikowano

Obniżcie te ceny w IS.. Chciałem wydać 60zł, żeby zacząć z pompą, a tu mi starczy na peta i mounta ;0 A jeszcze pd, rękawica i monetka xD

W cliencie jest zapisywanie passów?

tenor.gif

Opublikowano

Chętnie zagram mam nadzieję że administracja będzie ogarniać. I będzie z nimi kontakt przez długi czas a nie że wbijam na serwer 2 tygodnie i administracja zaczyna olewać. Może tutaj będzie inaczej.

Opublikowano

zastanawiam sie czy tutaj zagrac czy nie .. boli mnie to ze medal czytamy co 2h -.-

Podczas rozgrywki szybko ten czas mija, zawsze można zmniejszyć na 1 godzinkę lecz za szybko by się miało tego  konika, przed 14 dużo rzeczy można zmienić.

Napisz na forum propozycje o to a rozpatrzymy ją ;-)

Opublikowano

O maszynę się nie martw można powiedzieć że z nasa, stały na niej serwery do innych gier bardziej wymagających.

Serwer otrzymywał takie pakiety aż samo OVH pisało do Kamila czemu takie pakiety lecą, serwer nawet się nie zaciął na 1 sekundę ;-)

Na start nie będzie lecz w środę/czwartek będzie :-)

Zależy od Twojego sposobu expienia :-)

Tęczowy dropi tak że z Berana więc nie wiem, jest w item-shopie i można go zdobyć w grze (Średnio około 30-40% że wyleci z Berana)

Tylko jest różnica miedzy wydropieniem teczowego ze smoka na 90lvlu a otrzymaniem go na 1 lvlu?(zakładam że tym kamykiem wbija sie skila od m1 do P).Bezsensowne jest dodawanie do gry takich przedmiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...