Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GlobalZ Remake [PVP/PVE]

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja po wbiciu na serwer mam screena mojej postaci i słyszę tylko dźwięki z gry. Nic nie mogę zrobić, muszę przez menadzer zadań grę wyłączyć. ISS mi działa normalnie.

Opublikowano

niech ktoś najpierw wytłumaczy co z tym win 32 :D ?

Ja podmienilem ten nowy launcher do ktorego link wyslal keypack na ten stary i gra teoretycznie dziala, ale.. Gdy probuje wejsc na jakis server i gra mi sie juz laduje, caly czas w okolicach 3/4 paska wywala mi crasha.. Jak patrzylem w r3dlog dopatrzylem sie tylko jednego bledu, a mianowicie 000147.054| r3dFile: can't open data/objectsdepot/weapons/textures/hg_deset_eaglepremium_fps_s.dds. Ktos ma podobny problem?

Unlucky :>

Opublikowano

a i jeszcze taki problem bo tamtem naprawiłem ponieważ nie mogę wbić na public serwer a na event mogę wbić ? jak wchodze na PVE to od razu mnie wywala do ekranu głównego 

Opublikowano

Zjebany serwer! 0 optymalizacji, na WarZombie mam 30fps a tutaj 15! Pozdro, niech sie nawet nie wysilają. Nie polecam tego gowna.

wooden PC wooden FPS ja mam po 80-90fps i nie narzekam.

Opublikowano

A my z kumplami nie możemy wejść, bo nam się ścina obraz a ja mam w ISS mam te 30 FPS na low.

Opublikowano

A my z kumplami nie możemy wejść, bo nam się ścina obraz a ja mam w ISS mam te 30 FPS na low.

Opublikowano

Hahaha, rozjebałeś system :P Tak sie kurwa chwalicie optymalizacja tego emulatora, a mam mniej fps niż na oficjalnym. Dno!

Opublikowano

ja miałem 4000 fps na głownym serwie i mnie wywala cały czas -.-

Tak, szkoda tylko że silinik WarZ pozwala na max 60fps (do 90 bez ogranicznika) . Ale na pewno miałeś 4000 ;d.

#Edit 2

Prezentacja do usunięcia. Serwer zrobił się totalnym dnem. Pousuwali konta i GC tylko po to żeby wprowadziś sprzedaż GC.

Serwer był fenomenalny. Teraz to czyste dno ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, szkoda tylko że silinik WarZ pozwala na max 60fps (do 90 bez ogranicznika) . Ale na pewno miałeś 4000 ;d.

#Edit 2

Prezentacja do usunięcia. Serwer zrobił się totalnym dnem. Pousuwali konta i GC tylko po to żeby wprowadziś sprzedaż GC.

Serwer był fenomenalny. Teraz to czyste dno ; )

Ale mu chodzi o buga. Ja też mam 2000 FPS i mi ekran ścina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...