Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GlobalZ Remake [PVP/PVE]

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxx

Prezentacja do usunięcia. Serwer zrobił się totalnym dnem. Pousuwali konta i GC tylko po to żeby wprowadziś sprzedaż GC.

Serwer był fenomenalny. Teraz to czyste dno ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób jest na serwerach ?

Aktualnie (po 18 zazwyczaj więcej)

#Colorado 1 - 19

#Colorado 2 - 28

#Colorado 3 - 5

#Colorado 4 - 8

#Colorado 5 (Pve) - 18

@Edit teraz już :

#Colorado 1 - 23

#Colorado 2 - 47

#Colorado 3 - 8

#Colorado 4 - 16

#Colorado 5 (Pve) - 19

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sa samochody?

Pobrałem klienta i jest tam 5 plikow bin. Wypakowalem je i pobralem launchera i jeszcze aktualizacja 800mb ktora sie prawie wogle nie pobiera.

I jeszcze jak chcesz pograc PVE to sobie nie pograsz bo serwer full

Opublikowano

Bo trafiłeś na godziny szczytu po 18 jest dużo osób. Te 800mb które pobiera laucher pobiera się z prędkością około 512kb/s (25min) niezależnie od szybkości neta (chyba że masz wolniejszy co jest oczywiste) .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pograłem.Serwer easy.Tanie bronie,tanie skille i nie ma masy zombie(chyba) no i serwer pve.jeśli ktoś chce sobie spokojnie po zmulać to serwer dla niego.z resztą mi sie też podoba:)polecam.

Opublikowano

Ściągnę, jak ktoś by chciał pobiegać wspólnie to pisać na priv ;)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Rejestracja jest wyłączona? Kolega dzisiaj chciał pograć ze mną ale strona nie działa i nie da się seriala wygenerować :/

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

@UP Dziękuje. :)
@Topic

Co do serwera bardzo fajny... duży loot karabinów a średni sniperek, problem tylko z plecakami, poelcam każdemu. C:

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

e po ostatniej aktualizacji strasznie skopany jest motyw w menu można to jakoś zmienić na własną rękę?bo jest to naprawdę irytujące.

Opublikowano

@UP Dziękuje. :)

@Topic

Co do serwera bardzo fajny... duży loot karabinów a średni sniperek, problem tylko z plecakami, poelcam każdemu. C:

Military ruck jest po 250$, a tyle to jest zabicie z 10 zombie :D Więc nie jest źle :D + I tak na start 10 000 GC. :D

e po ostatniej aktualizacji strasznie skopany jest motyw w menu można to jakoś zmienić na własną rękę?bo jest to naprawdę irytujące.

Nie rozumiem, ja mam normalne menu xD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tofesowi chyba chodzi o dźwięki w tle... są irytujące... :/ A co do plecaków za $ to dzięki za informacje, nie zwróciłem na to uwagi, i te gc... no też, można na $$ zamienić :D 
Jest może jakiś klan polaków w GlobalZ? Taki... nie chodzi mi o konkretną grupę tylko taki duży klan ;d

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nie moge odpalić gry wyksakuje błąd HackShield initialize error

Musisz zainstalować jeszcze raz Web Setup w ten sam folder gdzie masz GlobalZ

Tofesowi chyba chodzi o dźwięki w tle... są irytujące... :/ A co do plecaków za $ to dzięki za informacje, nie zwróciłem na to uwagi, i te gc... no też, można na $$ zamienić :D 

Jest może jakiś klan polaków w GlobalZ? Taki... nie chodzi mi o konkretną grupę tylko taki duży klan ;d

Tak jest klan [VSSV], zresztą mój. :P Innego Polskiego nie znam. Jest nas na razie 3 (czasami jeszcze 2 osoby z nami sporadycznie grają) więc poniekąd 5. ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwera nie polecam ponieważ malo serwerow stoi. Teraz sa tylko 2. A pve ma 10 slotow.

Nie wiem czy zauważyłeś że dzisiaj jest event pvp i z tego powodu są tylko 2 serwery. Normalnie jest 5...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nawet jezeli jest 5 to na PVE nie wejdziesz bo jest zawsze pelny nawet jak jest 8/10 i wlasnie dlatego to jest serwer do dupy.

Slotów jest 20, 10 jest podczas eventu. Normalnie jest po 15/20 osób na pve . Więc nie ma problemów z logowaniem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Slotów jest 20, 10 jest podczas eventu. Normalnie jest po 15/20 osób na pve . Więc nie ma problemów z logowaniem.

są nawet jak jest 20 slotów na pve.Nie wiem po co na tym serwie aż 4 kanały pvp bo na pierwszym kanale jest 25 osób na drugim i trzecim jest po 3 osoby a na 4 kanale  są 2.dla mnie głupota a szkoda bo gra sie przyjemnie szkoda tylko żeby sie pobawić z kumplami trzeba grac albo o 5 rano albo modlić się i przez 90 min usilnie próbować wbijać na kanał pve.ja bym poświęcił jeden kanał pvp  bo i tak stoi prawie pusty a sloty przepuścił na pve.

Opublikowano

Ale wtedy każdy by siedział na pvp A GlobalZ jest głównie pod PVP , PVE jest dodatkiem . :D

Każdy by siedział na pvp a serw jest pod PVP. Nie ogarniam.

To niech zrobia drugi serw PVE bo nie można wbić.

Opublikowano

Ale wtedy każdy by siedział na pvp A GlobalZ jest głównie pod PVP , PVE jest dodatkiem . :D

brak logiki na 4 kanały 3 stoją prawie puste (od 1 do 4 graczy maks a w porywach jest 6) podczas gdy wbicie na pve jest niemal że nie możliwe.POWINIEN BYĆ WIĘKSZY KANAŁ PVE!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...