Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GlobalZ Remake [PVP/PVE]

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o jakich godzinach wy do gry wchodzicie. Jak na Colorado 1 jest z 39 graczy, 2 z 15, 3 z 20 i 4 z 13-16. A na pvp zazwyczaj 8/10. Czasami spadają liczby na innych kolorado, wówczas wtedy na 1 jest bardzo dużo graczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@keypack

Hshield is missing nadal... Tym razem inny kod błędu (204) wcześniej 101

Wystarczy jeszcze raz zainstalować web_setup'a do folderu z grą. :D Tak samo jak w przypadku błędu 101.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem o jakich godzinach wy do gry wchodzicie. Jak na Colorado 1 jest z 39 graczy, 2 z 15, 3 z 20 i 4 z 13-16. A na pvp zazwyczaj 8/10. Czasami spadają liczby na innych kolorado, wówczas wtedy na 1 jest bardzo dużo graczy.

no ok ale i tak twierdze ze 4 kanały pvp sa bez sensu lepiej by bylo jeden przerobić na pve z reszta sam fakt skoro ludzie siedzieli by na pve znaczy ze im sie podoba nie??bo co jak co ale pvp w tej grze jest słabe

Opublikowano

no ok ale i tak twierdze ze 4 kanały pvp sa bez sensu lepiej by bylo jeden przerobić na pve z reszta sam fakt skoro ludzie siedzieli by na pve znaczy ze im sie podoba nie??bo co jak co ale pvp w tej grze jest słabe

To już zależy od własnych upodobań, jedni wolą pvp, inni pve. Jednakże serwer GlobalZ jest chyba raczej dla tej 1 grupy. Ale jak już mówiłem Ci z drugiej też coś dla siebie znajdą :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dziala

Pobralem launchera,uruchomilem.I wyskakuje

Starting updater 
Checking for new updater

I wyskakuje potem

Checking for new updater (try 1)
Checking for new updater (try 2)
itd

i sie nie uruchamia
ie068n.jpg
Opublikowano

Ludzi jak nie potraficie grać pvp tylko jakieś śmieszne pve to współczuje , ta gra to nie survival . Mam przegrane 2,5k godzin w ISS nie licze emulatorów i nigdy nie chciało mi się lootować i grać pod survival tylko ciągle pvp.

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Nie dziala

Pobralem launchera,uruchomilem.I wyskakuje

Starting updater 
Checking for new updater

I wyskakuje potem

Checking for new updater (try 1)
Checking for new updater (try 2)
itd

i sie nie uruchamia

Ponieważ serwer jest aktualizowany. :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za ile będzie zaktualizowany ? bo tez mam try 1 , 2 itd, myślisz , że będzie dziś działać ?

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Za ile będzie zaktualizowany ? bo tez mam try 1 , 2 itd, myślisz , że będzie dziś działać ?

Możliwe że w okolicach 23-1 w nocy. Nie da się dokładnie sprecyzować. Patch polega na usunięciu wszelkich bugów oraz glitchy z mapy Cliffside . :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widziałem na fb, że niby gra działa 10 min i jest offline 5 dni ;D

Raczej nie, gra jest online długo, ale oni robią patch raz a porządnie. Zbiera im się rzeczy do zrobienia. A w pewnym momencie wyłączają i robią wszystko. Więc trochę to zajmuję. Myślę że to lepsze rozwiązanie niż włączanie i wyłączanie na przemian :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzi jak nie potraficie grać pvp tylko jakieś śmieszne pve to współczuje , ta gra to nie survival . Mam przegrane 2,5k godzin w ISS nie licze emulatorów i nigdy nie chciało mi się lootować i grać pod survival tylko ciągle pvp.

czyli krótko mówiąc żal mi cie.+dalej twierdzę ze skoro pve jest oblegany to powinno sie zwiększyć sloty na nim kosztem mało używanego kanału pvp ale przez beton ciężko sie przebić widze

Opublikowano

Serwer ponownie wystartował, zostało naprawionych parę poważnych błędów. Teraz serwer będzie w pełni grywalny. Mówili że updat'e będzie trwał tydzień. Ale wyrobili się na dzisiaj :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwery znów są online. Dla tych którym launcher nie działa polecam przeinstalować web_setup. Ponadto sloty na serwerze PVE zostały zwięszkone do 50 co spodoba się koneserom pve oraz dodana mapka Greenland (Bardzo podobna do miast na Californi). Do tego zostały dodane budynki na mapie Kalifornia, przez co cała mapa wygląda zupełnie inaczej. Polecam ekspolracje mapy ponieważ można się miło zaskoczyć ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...