Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GlobalZ Remake [PVP/PVE]

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pokaz mi dokladnie palcem gdzie, bo jakos tego nie widze. Jesli chodzi Ci o to, ze byla podana stronka na ktorej mozna dostac keya to.. stronka nie dziala.

Unlucky :>

Opublikowano

mi tez nie działa stronka z keyem :) a ja mam inny problem może mi ktoś pomóc ponieważ pobrałem launcher ale jak go włączam to jest try 1,2,3 itd i na końcu coś wyskakuje że firwall itd :) ktoś pomoże

Opublikowano

Od kiedy to na emulatorach zakłada się konto na stronie ? W launcherze macie opcje ,,Register''. Klucz to : xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Chryste panie ciężko poszukać??-.- leserzy

mi tez nie działa stronka z keyem :) a ja mam inny problem może mi ktoś pomóc ponieważ pobrałem launcher ale jak go włączam to jest try 1,2,3 itd i na końcu coś wyskakuje że firwall itd :) ktoś pomoże

Uruchom jako admin,tryb zgodności z win xp albo vista,wyłącz antywirusa przed włączeniem.

Opublikowano

Chryste panie ciężko poszukać?? -.- leserzy

Uruchom jako admin,tryb zgodności z win xp albo vista,wyłącz antywirusa przed włączeniem.

Dobra, niech Ci bedzie.. :p zwracam honor. Dzieki

Opublikowano

nadal nie pomaga teraz jak chciałem uruchomic w trybie zgodnosci i adminstrator to wyskakuje okienko HackShield error itd lol ? 

Opublikowano

nadal nie pomaga teraz jak chciałem uruchomic w trybie zgodnosci i adminstrator to wyskakuje okienko HackShield error itd lol ? 

reinstall za pomocą globalz_webSetup i będziepompa

Opublikowano

Jak można komuś dać klucz to bym prosił o przesłanie mi. Chcę sobie chociaż go spatchować.

Opublikowano

Jak można komuś dać klucz to bym prosił o przesłanie mi. Chcę sobie chociaż go spatchować.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx to klucz (w sensie, same "iksy" 4*4x)

Opublikowano

Poproszę o klucz na pw :P dzięki!

wie ktoś dlaczego mam Try 1,2,3,4itd

ja ci mogę dać klucz ale nie za darmo myślę ze doładówka 30zł na plusa i sie podzielę kluczem do globala jak ktoś chce to zapraszam na PW -.-

Opublikowano

Bo serwer jeszcze nie jest gotowy. Więc jest checking for new updater ;x

@Edit

Został dodany serwer na którym po śmierci nie wylatuje loot. Oraz optymalizacja została jeszcze dodatkowo doszlifowana. Można też na ekranie zobaczyć swój ping.

@Edit2

Jak dobrze pójdzie serwer lada chwila stanie na nogi.

@Edit3

BARDZO WAŻNE, PROSZĘ O POBRANIE NOWEGO WEB SETUP'a. KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ NA TEJ STRONIE :

http://global-z.net/

Po kliknięciu w obrazek na stronie automatycznie nam się pobierze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

stary nie przesadzaj 30zł

Już mam swój xD

Wy też macie try 1,2,3,4itd?

no to czemu nie czytacie cholera jasna tematu??o kluczach było pisane ze 3 razy-.-

Opublikowano

Mam taki problem jak włączam launcher:

HackShield Initialize Error. Foder HShield is missing from your computer (Error Code = 101).

Prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...