Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GlobalZ Remake [PVP/PVE]

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie ja czekam już drugi dzień i nie robię drugiej powodzi tysiąclecia waiktor ja ci polecam State of Decay dobry sandbox zombie-apokaliptyczny myślę ze tytuł umili czekanie.

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki! juz ide pobierac
a tak z ciekawości optymalizacja jest dobra czy niezabardzo bo jak niezabardzo to nawet niemam co pobierac mój komputer jest slaby xD

Opublikowano

Podobno globalZ ma być strasznie zoptymalizowane, ponieważ ma nie być tej trawy, dlatego własnie czekam tak strasznie.

Co do optymalizacji to GlobalZ ma się czym pochwalić. Nawet na najgorszym kompie te 20fps idzie wyciągnąć ;p .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

server sie wysypal czy jak?:p stronka nie dziala, na fb 0 info.. ktos ma jakies informacje z pierwszego zrodla? :)

Unlucky :>

Opublikowano

server sie wysypal czy jak? :P stronka nie dziala, na fb 0 info.. ktos ma jakies informacje z pierwszego zrodla? :)

przechodzą na gre Nether czy jakoś tak nie masz co czekać-.-

Opublikowano

przechodzą na gre Nether czy jakoś tak nie masz co czekać -.-

Hahah nie wiem skąd masz takie info. Cały czas jestem w stałym kontakcie z Dev'em (Dark) i jakoś nic o tym nie wpominał xD. Mają problemy z atakami ddos. W każdej chwili mogą odpalić serwa ale mogą być strszne lagi. Serwer przechodzi na nowego VPS'a. Ale wszystkie postacie itp się zachowają . :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahah nie wiem skąd masz takie info. Cały czas jestem w stałym kontakcie z Dev'em (Dark) i jakoś nic o tym nie wpominał xD. Mają problemy z atakami ddos. W każdej chwili mogą odpalić serwa ale mogą być strszne lagi. Serwer przechodzi na nowego VPS'a. Ale wszystkie postacie itp się zachowają . :)

czysty troll z mojej strony pod adresem tych którzy nie potrafią po prostu zaczekać kilka dni i tyle:)

Opublikowano

tofes11, ja po twojej stronie widze tylko i wyłącznie spam. tyle

i dobrze nabije sobie postów kłócąc sie z tobą:)poza tym wystarczy przeczytać cały temat a nie pytać ciągle"czemu serwer off?" albo "kiedy go włączą????"

Opublikowano

Widzialem co pisali wczesniej, ale tak jak napisalem chcialem informacje z pierwszego zrodla :) skoro keypack ma kontakt z Dev'em to wszystko jest dla mnie jasne.

Unlucky :>

Opublikowano

na stan obecny tj ok godziny 11:30 można sie zalogować przez launcher a serwer status to patch.

Już jest serwer Online, ale jeszcze wyłączone logowanie. Coś tam testuję na nowym VPS'ie ale nie wiem dokładnie co.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...