Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erendil

TomCraftYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie to przypomina reanimację okrojonego Meumcrafta. System profesji też podobny bedzie? Obawiam się, że teraz jak grzyby po deszczu będą raczej pojawiać się efemeryczne serwery kopiujące rozwiązania Avernusa a odwołujące się do tradycji Meumcrafta.

Przepraszam ale nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Widzę że nadal nie masz honoru i sikasz po wszystkich serwerach które mogą być lepsze i konkurować z twoim. Wróć jak dorośniesz.

Trzy Kropeczki

...

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam ale nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Widzę że nadal nie masz honoru i sikasz po wszystkich serwerach które mogą być lepsze i konkurować z twoim. Wróć jak dorośniesz.

Człowieku ja Cie nie znam. Musisz mieć mocny problem skoro każdą wypowiedź w której są słowa kluczowe Avernus i Meumcraft odbierasz jako osobistą zniewagę. 

A co do "konkurencji" - Avernus pozdrawia.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

Człowieku ja Cie nie znam. Musisz mieć mocny problem skoro każdą wypowiedź w której są słowa kluczowe Avernus i Meumcraft odbierasz jako osobistą zniewagę. 

A co do "konkurencji" - Avernus pozdrawia.

Avernus to chyba naprawde dno skoro ma taką administracje. Mogłeś zachować resztki honoru a jeszcze bardziej się ośmieszyłeś.

Opublikowano

Zabolało? Dziecko drogie, my mamy Twoją prywatną opinię głeboko wiesz gdzie. Róbcie sobie te waszą tandetną kopię innych serwerów. Nawet jak ten serwer powstanie to postoi miesiąc góra. Wiesz ilu graczy/adminów rzucało nam takie teksty jak Twoje teraz? I zobacz co z tych sewerów zostało. Więc nie rób z siebie jeszcze większego pajaca.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

Wiem jedno... teraz dzięki początkowemu "flamewar" Erendil=MeumCraft :D Czekaliśmy tylko na post Peblo :D Już współczuje tobie TomCraft... Hm... gdy zamienimy Tom na Meum... to mamy MeumCraft! Przypadek? Nie sądzę xD

Jednak już na serio i na poważnie bez żartów to myślę, że masz TomCraft duży problem z tym jak handel ma funkcjonować, oraz braku wyróżnienia dla nacji.

PS: Nadal nie dajesz nam żadnych konkretów. Wrr...

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

No wyobraź sobie, że to działa w obie strony - oni się nie przejmują opinią jakiegoś zakompleksionego, rudego nastolatka z rafinerią na twarzy...

Widzisz... kłótnia przez internet jest jak para olimpiada - nawet jak wygrasz to i tak jesteś ograniczony.

Nawet jak powstanie 1000 klonów meuma, to co z tego? Jeżeli jeden się uda, rozwinie, to tylko lepiej dla nas - dla graczy.

Czytając posty administracji Erendil'a mam poczucie, że administracja wie co robi.

Na każdy komentarz gracza stara się odpisać inteligentnie.

Ty natomiast jesteś typowym hejterem, który ma problem, że ktoś inny chce zrobić coś fajnego.

Zazdrościsz? No chyba tak, bo czytając twoje żenujące wypowiedzi jestem pewny, że to Twój serwer szybciej upadnie, bo wasz serwer ma frekfencję tylko ze względu na upadek meum'a i brak inne alternatywy.

Szybki koniec się zbliża :)

Opublikowano

Wiem jedno... teraz dzięki początkowemu "flamewar" Erendil=MeumCraft :D Czekaliśmy tylko na post Peblo :D Już współczuje tobie TomCraft... Hm... gdy zamienimy Tom na Meum... to mamy MeumCraft! Przypadek? Nie sądzę xD

Jednak już na serio i na poważnie bez żartów to myślę, że masz TomCraft duży problem z tym jak handel ma funkcjonować, oraz braku wyróżnienia dla nacji.

PS: Nadal nie dajesz nam żadnych konkretów. Wrr...

Nie masz mi w czym współczuć, czytam już jakiś czas ten dział, znam tego pana i wiem że najlepiej nie podejmować z nim dyskusji. Zresztą co będę opisywał, każdy to widzi.

Handel na serwerze będzie obowiązywał tak jak od zarania dziejów w realnym świecie. Napisałem tylko że nie przewidywaliśmy żadnych ułatwień w relacji gracz-gracz, ale pisząc to zastanawiałem się już w jaki sposób to wprowadzić :) Nacje różnią się szczegółami bo uznaliśmy że nic więcej nie będzie potrzebne. To wy będziecie wpływać na ich rozwój a zarazem charakter i wygląd. Jeśli wyczujemy potrzebę większego rozróżnienia nacji to coś wymyślimy i wprowadzimy.

To co musicie wiedzieć przed startem, na pewno się pojawi do ogólnego wglądu.Oczywiście nie wszystko, bo chcemy abyście część sami odkryli.

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

Avernus XDDDDDDDDD

@Topic

Nie wiadomo, panowie, czy zygfryd będzie grał, on się bawi w jakieś pottery :P.

u2q6.jpg

Opublikowano

Zyg będzie grał, albo mu różdżkę wsadzę... 

Mam kiepską pamieć do imion, nazw własnych itd. i dopiero teraz przypomniało mi się, że jednak administracja tego serwera to sprawdzeni ludzie. 

PS: Jeśli będziecie potrzebowali jakiejś pomocy, może troszku pomożemy (za darmo) 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Niestety ale pojawiły się małe utrudnienia, niektóre są do przeskoczenia ale te ważniejsze nie są zależne od nas. Dlatego więc razem podjedliśmy decyzję o przesunięciu startu na wtorek. Po świętach serwer powinien bez problemu wystartować. Przepraszam też was za brak informacji, ale ostatnio mam naprawdę masę rzeczy na głowie. Właściwie jedno z utrudnień wynikło przez moje zapominalstwo ;/ No ale co to był by za start bez opóźnienia :D Nie wiem jak mi się ułoży z czasem, ale postaram się coś dla was opisać albo zrobić spotkanie dla zainteresowanych i odpowiedzieć na pytania. Dajcie mi znać która forma bardziej wam odpowiada.

W imieniu ekipy chciał bym wam życzyć zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, spędźcie je wraz z rodzinką :]

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

Dziś o 20.00 na Team Speak'u o ip: ts.erendil.pl odpowiem na dręczące was pytania. Porozmawiamy o głodzie na świecie, czasoprzestrzeni i innych ważnych rzeczach.

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

Dziś o 20.00 na Team Speak'u o ip: ts.erendil.pl odpowiem na dręczące was pytania. Porozmawiamy o głodzie na świecie, czasoprzestrzeni i innych ważnych rzeczach.

Ujawnisz nam drugiego administratora? ^^ 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Serwer nie najgorzej się zapowiada, ale bardzo mało informacji jest zawartych w prezentacji.

Mam nadzieję że po starcie opinie będą tak samo dobre jak dotychczas :D Pokażcie coś nowego!

Powodzenia, macie błogosławieństwo od RadiatoR'a xD

radiator0.jpg

Opublikowano

Serwer nie najgorzej się zapowiada, ale bardzo mało informacji jest zawartych w prezentacji.

Mam nadzieję że po starcie opinie będą tak samo dobre jak dotychczas :D Pokażcie coś nowego!

Powodzenia, macie błogosławieństwo od RadiatoR'a xD

Mam nadzieję, że i Ty zaszczycisz nas swoją obecnością na ts.

Przyda się dawna adminowsko - meumowska ręka :P

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Cześć. Niestety złapaliśmy kolejną obsuwę. Piszę o tym tak późno bo dokładaliśmy jeszcze dziś wszelkich sił aby zdążyć z startem. Niestety podczas prac wpadliśmy na pewien większy problem z którym musi uporać się nasz technik. Dlatego oficjalnie start przeniesiony jest na piątek. Nieoficjalnie możliwe że będzie to czwartek(powinno już wszystko działać).

Mam też dobre wieści. Forum oficjalnie wystartowało ---> 

www.erendil.pl/forum

. Nie jest to ostateczna wersja, ale w niedługim czasie taką będzie. Strona też na dniach będzie funkcjonalna. Dziś pojawią się rangi ich opisy. Jutro postaram się napisać poradnik dla graczy rozpoczynających rozgrywkę. Mam nadzieję że nam wybaczycie. 3majcie się ;]

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

O ktorej start?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...