Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erendil

TomCraftYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przegapie tego

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już nie mogę się doczekać :P Mam nadzieję, że wszystko się uda i jedyny chaos jaki będzie panował na serwerze, to ten związany z walką o przetrwanie, natomiast administracja ogarnie wszystkie inne aspekty gry od strony zarówno technicznej jak i samego klimatu :) Dobry dzień na start - na weekend będzie "nołlajfienie" xD

Opublikowano

Tak, to dobry dzień na start. Po gimbo-testach niektórzy oleją szkołę i będą nołlajfić. Na pewno zagram. 

Już klasycznie, jak przed każdym startem lepszego serwera i tutaj napiszę :D

Kto ma ochotę zagrać z naszą ekipą dajcie znać. Oczywiście wszystkich, którzy wcześniej z nami grali też zapraszam. 

Planuję powrót do korzeni ; ) Domyślajcie się! 

NR.

Opublikowano

Bedzie start dzisiaj?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Start serwera z powodów wyższych został przeniesiony na 11 w tą sobotę. Administracja przeprasza i ma nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy. 

A ja mam cichą nadzieję, że nie zaśpią

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Jedyne, co tutaj widzę to ładnie namalowana mapa w worldpainterze (co zajmuje niecałe 30 minut z mojego doświadczenia) i to w zasadzie wszystko. Chociaż nie, chwila. Mapa też nie jest waszego autorstwa? Zaprezentujcie tutaj chociaż jakąś ładną mechanikę, która jest dla waszego serwera specyficzna. Jeśli takową oczywiście posiadacie.

Albo słaba prezentacja, albo serwer słaby.

yotsuba.jpg

Opublikowano

Jedyne, co tutaj widzę to ładnie namalowana mapa w worldpainterze (co zajmuje niecałe 30 minut z mojego doświadczenia) i to w zasadzie wszystko. Chociaż nie, chwila. Mapa też nie jest waszego autorstwa? Zaprezentujcie tutaj chociaż jakąś ładną mechanikę, która jest dla waszego serwera specyficzna. Jeśli takową oczywiście posiadacie.

Albo słaba prezentacja, albo serwer słaby.

Powiem ci, że bardzo, bardzo podobną mapę widziałem na planetminecraft.

Opublikowano

Dalej nie wytartował ... mówili że o 11 rano. tak nas przepraszali wczoraj na ts3 że będzie dzisiaj i nic. Powodzenia, jak tak ma byc to ja tu nie będe grał

Opublikowano

To co w tej chwili widzicie na serwerze to podstawa - to na czym chcemy oprzec caly serwer. Wiele z naszych pomyslow nie zostalo jeszcze zrealizowanych. Ale tak naprawde to nie tylko my tworzymy ten serwer, ale tez i wy(gracze). Dlatego wiec zapraszam was na nasze forum ktore w tej chwili znajdziecie pod adresem erendil.pl . Tam mozecie opisywac swoje pomysly. Jesli spotkaja sie z pozytywna opinia graczy, to napewno zostana wcielone w zycie :)

*pisane mobilnie - polskie znaki i code wieczorem :p

Trzy Kropeczki

...

Opublikowano

Zapraszam na servr! Na prawde warto! Wbijajcie do nomadow bo nas mało!

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, polecam  ;P Ogarnięta administracja, wszelkie zgłoszone bugi zostają szybko połatane ;)

I zapraszam do Nomadów, niestety troszkę nas mało :P

10/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...