Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewica vs Prawica

Gość Merceddes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego wybacz, nie lubię tego mówić ale ludzie sprzeciwiający się homoseksualizmowi mają zwyczajny "ból dupy", wtykają nos w sprawy, które ich nie dotyczą i domagają się zmian, które skutkują pokrzywdzeniem jednej strony i brakiem korzyści dla drugiej. To jest dla mnie nienormalne - nienawiść w najczystszej postaci.

Dla mnie to nie jest nienawiść, tylko chęć pomocy (namawianie do leczenia) - tego raczej nienawiścią nazwać nie można.

1398258449-U383457.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to nie jest nienawiść, tylko chęć pomocy (namawianie do leczenia) - tego raczej nienawiścią nazwać nie można.

Opierajmy się na faktach - homoseksualizm został wykreślony z listy chorób więc wymówka "Namawianie do leczenia" jest bezsensowne. Poza tym polecam poczytać o rzekomym "leczeniu" opierającym się na dwóch metodach:

- Tradycyjny ascetyzm i "nawracanie" na wiarę chrześcijańską -bezsens

- Metody kontrolowania bodźców rodem z "mechanicznej pomarańczy"...

Kolejna sprawa - leczyć można coś, co jest destrukcyjne dla organizmu -homoseksualizm jest nieszkodliwy i nie wpływa na społeczeństwo (zmiany w przyroście naturalnym są mikroskopijne) więc pytanie - po co na siłę leczyć człowieka, który normalnie funkcjonuje w społeczeństwie, nie sprawia zagrożenia i jest szczęśliwy? To zwyczajne, bezogródkowe wpierdalanie się komuś w życie...

Żeby nie padł "argument" o adopcji od razu powiem - adopcja regulowana jest prawem ustalanym w krajach za pomocą głosowania. Jeśli gdzieś jest dozwolona to oznacza, że większość ludzi tego chciała i dlatego jest dozwolona. Tak działa społeczeńśtwo, sorry :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Opierajmy się na faktach - homoseksualizm został wykreślony z listy chorób więc wymówka "Namawianie do leczenia" jest bezsensowne. Poza tym polecam poczytać o rzekomym "leczeniu" opierającym się na dwóch metodach:

- Tradycyjny ascetyzm i "nawracanie" na wiarę chrześcijańską -bezsens

- Metody kontrolowania bodźców rodem z "mechanicznej pomarańczy"...

Kolejna sprawa - leczyć można coś, co jest destrukcyjne dla organizmu -homoseksualizm jest nieszkodliwy i nie wpływa na społeczeństwo (zmiany w przyroście naturalnym są mikroskopijne) więc pytanie - po co na siłę leczyć człowieka, który normalnie funkcjonuje w społeczeństwie, nie sprawia zagrożenia i jest szczęśliwy? To zwyczajne, bezogródkowe wpierdalanie się komuś w życie...

Żeby nie padł "argument" o adopcji od razu powiem - adopcja regulowana jest prawem ustalanym w krajach za pomocą głosowania. Jeśli gdzieś jest dozwolona to oznacza, że większość ludzi tego chciała i dlatego jest dozwolona. Tak działa społeczeńśtwo, sorry :)

W tej chwili może i wpływ na przyrost naturalny jest mały, ale w przyszłości.... Osób homoseksualnych będzie coraz więcej, przez to że wszędzie się o nich mówi.

Nikt nie chce homoseksualistom zabierać szczęścia - mogą być oni szczęśliwi po leczeniu, w normalnych związkach i będą nadal normalnie funkcjonować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W tej chwili może i wpływ na przyrost naturalny jest mały, ale w przyszłości.... Osób homoseksualnych będzie coraz więcej, przez to że wszędzie się o nich mówi.

Nikt nie chce homoseksualistom zabierać szczęścia - mogą być oni szczęśliwi po leczeniu, w normalnych związkach i będą nadal normalnie funkcjonować.

1. Gówno prawda, homoseksualistą się nie staje tylko się rodzi. Wyobrażasz sobie, żebyś mógł zostać homoseksualistą? Oczywiście, że nie. I wcale nie jesteś wyjątkowy, jesteś normalnym, szarym człowiekiem i myślisz jak zwyczajny człowiek. Poza tym, przyrost naturalny jest w tym momencie zdecydowanie za wysoki a homoseksualizm istnieje od ponad 4000 lat. Jakieś wnioski?

2. To sztuczne szczęście, gdyby z ciebie jakimś cudem zrobili homoseksualistę i "szczęśliwie" poślubiłbyś faceta to byłbyś szczęśliwy? Nie. Kurwa, nie macie ABSOLUTNIE ŻADNEGO prawa do zmieniania ludzi, zostawcie ich  życia w spokoju. Kto tu jest nienormalny?

Opublikowano

1. Gówno prawda, homoseksualistą się nie staje tylko się rodzi. Wyobrażasz sobie, żebyś mógł zostać homoseksualistą? Oczywiście, że nie. I wcale nie jesteś wyjątkowy, jesteś normalnym, szarym człowiekiem i myślisz jak zwyczajny człowiek. Poza tym, przyrost naturalny jest w tym momencie zdecydowanie za wysoki a homoseksualizm istnieje od ponad 4000 lat. Jakieś wnioski?

2. To sztuczne szczęście, gdyby z ciebie jakimś cudem zrobili homoseksualistę i "szczęśliwie" poślubiłbyś faceta to byłbyś szczęśliwy? Nie. Kurwa, nie macie ABSOLUTNIE ŻADNEGO prawa do zmieniania ludzi, zostawcie ich  życia w spokoju. Kto tu jest nienormalny?

Jaki masz dowód na to że homoseksualistą jest się od urodzenia? Chyba żaden.

To chyba wiadome że osoba która o takich rzeczach wie tylko z telewizji gdzie mówią że to jest normalne prędzej zostanie homoseksualistą niż osoba której rodzice powtardzają od zawsze że jest to chore i nienormalne.

Nawet jeśli jakaś cecha jest wrodzona to można ją zmienić. Jak rodzisz się mądry, to zawsze cie coś może ogłupić. Tak samo jest z homoseksualizmem.

To nie jest żadne sztuczne szczęście. Taka osoba napewno po jakimś czasie zrozumie jak to dobrze że ktoś jej pomógł się wyleczyć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jaki masz dowód na to że homoseksualistą jest się od urodzenia? Chyba żaden.

To chyba wiadome że osoba która o takich rzeczach wie tylko z telewizji gdzie mówią że to jest normalne prędzej zostanie homoseksualistą niż osoba której rodzice powtardzają od zawsze że jest to chore i nienormalne.

Nawet jeśli jakaś cecha jest wrodzona to można ją zmienić. Jak rodzisz się mądry, to zawsze cie coś może ogłupić. Tak samo jest z homoseksualizmem.

To nie jest żadne sztuczne szczęście. Taka osoba napewno po jakimś czasie zrozumie jak to dobrze że ktoś jej pomógł się wyleczyć.

Taki mam dowód, że jestem biseksualistą... Kurwa mać...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Terapia_konwersyjna

Żadna metoda leczenia nie przynosi pożądanych efektów a jeśli już to działa to na zasadzie placebo i blokad psychologicznych.

Ja się pytam jeszcze raz, czy gdyby ktoś, jakimś cudem zrobiłby z ciebie homoseksualistę i poślubiłbyś mężczyznę to byłbyś naprawdę szczęśliwy?

Odpowiem za ciebie. Nie. 

Więc dlaczego, do kurwy nędzy, chcecie ludziom wpychać na siłę, do gardła swoją "definicję" szczęścia, skoro mają swoją, czują się z nią dobrze, nikomu nie szkodzą i nie widzą potrzeby zmiany dopóki nie zostanie wywarta na nich presja?

Odpierdolcie się od żyć innych ludzi, serio. Zmuszanie kogoś do życia "tak jak my chcemy" jest tysiące razy bardziej nienaturalne i zdemoralizowane od jakiegokolwiek homoseksualizmu...

Jak rodzisz się leworęczny to też powinni cię konwertować na praworęczność bo to praktyczniejsze?

Opublikowano

ty w tej chwili mówisz o homosiach czy  pfu gejach ?

Jeśli to nie choroba psychiczna to dlaczego   , homosie powstają tylko w rodzinach patologicznych ?

Jakiś pedał wykreślił to z listy chorób psychicznych to nie znaczy że to nie jest choroba .

Gdyby 2 facetów  ( jprd jakich facetów , pedałow )   lub 2 lesby wysłać na księżyc to będą się rozmnazać ?   więc , to jest dewiacja i odchyłka od normy /

Ja do homosiów nic nie mam , uprawiają swoje dewiacje w zaciszach domowych nikomu nie winiąc .

Ale nienawidzę gejów  ( niekoniecznie homoś )   np  Madonna ,Rihanna , Tatu   robiących to za pieniądze .  Geje próbują nam wmówić że do oni są normalni i że to my powinniśmy się leczyć . Na pewno w polsce nie będzie dla nich miejsca ,. Wcześniej czy później znajdzie sie 2 hitler i stanie się to samo co  żydami .

Taki mam dowód, że jestem biseksualistą... Kurwa mać...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Terapia_konwersyjna

Żadna metoda leczenia nie przynosi pożądanych efektów a jeśli już to działa to na zasadzie placebo i blokad psychologicznych.

Ja się pytam jeszcze raz, czy gdyby ktoś, jakimś cudem zrobiłby z ciebie homoseksualistę i poślubiłbyś mężczyznę to byłbyś naprawdę szczęśliwy?

Odpowiem za ciebie. Nie. 

Więc dlaczego, do kurwy nędzy, chcecie ludziom wpychać na siłę, do gardła swoją "definicję" szczęścia, skoro mają swoją, czują się z nią dobrze, nikomu nie szkodzą i nie widzą potrzeby zmiany dopóki nie zostanie wywarta na nich presja?

Odpierdolcie się od żyć innych ludzi, serio. Zmuszanie kogoś do życia "tak jak my chcemy" jest tysiące razy bardziej nienaturalne i zdemoralizowane od jakiegokolwiek homoseksualizmu...

Jak rodzisz się leworęczny to też powinni cię konwertować na praworęczność bo to praktyczniejsze?

Dawniej wisiał Pas na ścianie gdy coś się działo i dostało się po mordzie , to od razu z homosia zostawałeś normalnym człowiekiem  . Dotyczy  się to wszystkiego ,.    Teraz nawet własnego dziecka nie można uderzyć .  patologia i tyle .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

ty w tej chwili mówisz o homosiach czy  pfu gejach ?

Jeśli to nie choroba psychiczna to dlaczego   , homosie powstają tylko w rodzinach patologicznych ?

Jakiś pedał wykreślił to z listy chorób psychicznych to nie znaczy że to nie jest choroba .

Gdyby 2 facetów  ( jprd jakich facetów , pedałow )   lub 2 lesby wysłać na księżyc to będą się rozmnazać ?   więc , to jest dewiacja i odchyłka od normy /

Ja do homosiów nic nie mam , uprawiają swoje dewiacje w zaciszach domowych nikomu nie winiąc .

Ale nienawidzę gejów  ( niekoniecznie homoś )   np  Madonna ,Rihanna , Tatu   robiących to za pieniądze .  Geje próbują nam wmówić że do oni są normalni i że to my powinniśmy się leczyć . Na pewno w polsce nie będzie dla nich miejsca ,. Wcześniej czy później znajdzie sie 2 hitler i stanie się to samo co  żydami .

Dawniej wisiał Pas na ścianie gdy coś się działo i dostało się po mordzie , to od razu z homosia zostawałeś normalnym człowiekiem  . Dotyczy  się to wszystkiego ,.    Teraz nawet własnego dziecka nie można uderzyć .  patologia i tyle .

1. Bi/Homoseksualizm jako wynik rodziny patologicznej? O rany, nie wiedziałem, wiesz? Dzięki, że uświadomiłeś mi, że miałem spierdolone dzieciństwo, dotąd o tym nie wiedziałem :D

2. Ale wykreślił, a jako, że niektórzy z nas są tutaj nieco bardziej ogadani i wiedzą jak działa dyskusja to opieramy się na fatach, capiche?

3. Nikt nie próbuje nikomu wmówić, że to hetero są nienormalni, nie popadajmy w paranoję. Jedyne co to próba uświadomienia równości.

Poza tym obawiam się, że niezbyt ogarniam twoją "definicję" geja. Tobie chyba chodzi o cały showbiznes, tak? To uwierz mi, mnie też to wkurwia ale z homoseksualizmem to ma to tyle wspólnego co nic. Showbiznes emanuje związkami hetero, 100x rzadziej wspominając te homoseksualne.

A co do lania w domu to pewnie zależy od domu. Ja tam jestem szczęśliwy, mam zajebiste relacje z rodzicami, udane życie uczuciowe i jakoś nie jestem "normalny", to ci niespodzianka, co nie? Widać lanie po mordzie nie było konieczne do poprawnego wychowania mnie, nie wiem jak u ciebie (Zakładam, że celem człowieka jest być szczęśliwym a celem rodzica jest to dziecku umożliwić, moim się udało :) )

A gdyby wysłać bezpłodną hetero parę to też byłaby nienormalna?

PS: Swoją drogą to trochę śmieszne, że używasz identycznych słów, porównań i poglądów jak Mikke. 0 własnego zdania...

Opublikowano

Ustalmy fakty.

Homoseksualizm został wykreślony z chorób psychicznych przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne nie na podstawie badań, ale na podstawie głosowaniaOkoło 5000 naukowców było za wykreśleniem, ale tylko po to, żeby ludzie widząć postawę naukowców mieli przestać szykonować homoseksualistów, co ułatwiłoby im leczenie.No i 3000 naukowców, którzy zagłosowali na nie.Jedank te 8-9 tyś. naukowców jednomyślnie twierdzili, że homoseksualizm nie jest niczym normlanym.Po za tym głosowanie odbywało się pod silnymi naciskami różnych srodowisk homoseksualnych.Krótko mówiać homoseksualizm został wykreślony w sposób demokratyczny (nie doświadczalny) i pod wpływem nacisków.Dodatkowo sprzyjała temu powszechna rewolucja seksualna, więc za nim ktoś poda ten jakże  chybiony argument, niech zapozna się najpierw dokładnie z jego historią.

I kolejny sprawa.Homoseksualistą się nikt nie rodzi.Żaden naukowiec nie udowodnił, a wręcz wielu zaprzeczyło, by człowiek mógł urodzić się homoseksualistą.Jest masa przypadków gdy heteroseksualista staje się homoseksualistą dopiero po jakimś czasie, np. po nieudanym związku z kobietą.

Z homoseksualizmu da się wyleczyć tylko trzeba chcieć.Można otrzymwać pomoc czysto medyczną w różnych osródkach po czysto duchową od różnych wspólnot religijnych.I tutaj zaznaczam, że seks w chrześcijaństwie nie jest astetyczny.Biblia w wielu miejscach wspomina o nim, mało tego nawet porównuje Kościół i Chrystusa do pary małożnków.Jeżeli interesuje kogoś stosunek chrześćijaństwa do seksu, to niech poszuka odpowiedzi w Piśmie Świętym albo po prostu wygogluje sobie: "Co mówi Biblia o seksie".

Jeżeli chodzi o nienawiść do homoseksualistów, to homoseksualiści sami sobie na nią zapracowali.Swoimi naciskami na naukowców, tworzeniem partii, które ich promują, ingerencją w szkolnictwo, swoimi paradami i walczeniem o prawa do adopcji i o tym właśnie nie może zadecydować społeczeństwo, bo jeżeli zrobimy referendum na ten temat i wynik jego będzie na tak dla adopcji przez pary homoseksualne, to skażemy porzucone dzieci w domach na dziecka na to, że zostaną wychowane przez dwóch facetów czy przez 2 kobiety zamiast dostać normalną, kochająca się rodzinę, o której każdego dziecko w domu domu dziecka marzy.Każde dziecko potrzebuje kochającej matki, która go przytuli, da jeść, przewinie, pocałuje na noc i która da mu wzroce na przyszłość.Potrzebuje też kochającego ojca, przy którym będzie czuło się bezpieczne, który nauczy go życia, wesprze w trudnych chwilach.Dziecko musi mieć prawidłowe wzroce, żeby potem mogło funkcjonować w społeczeństwie i założyć rodzinę.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie jakie jest stanowisko waszego guru Mikke do ''Homosiów'' ale na jego stronie można przeczytać: 

Zdecydowanie wolę stanowisko p.Jerzego Urbana, który napisał, że homosiów szanuje, a nawet popiera – tyle, że sam nie praktykuje, bo się brzydzi.

Niektórzy twierdzą, że medyczne: rzekomo z tego, ze homoseksualizm JEST zboczeniem wynika, że należy go (przymusowo lub nie – są różne szkoły) leczyć.

Jest to oczywista nieprawda. np. grypa nie jest „zboczeniem” - a mimo to się ją leczy; nie jest „zboczeniem”również dżuma – a leczy się ją przymusowo – podobnie jak trąd.

Opublikowano

Lewica, bo przedkładam empatię i relacje międzyludzkie ponad politykę i gospodarkę.

Dzisiaj mnie naszła taka myśl. 99% gatunków stworzeń na ziemi nie czerpie z seksu przyjemności, tak są zbudowane. Człowiek jest organizmem wyjątkowym i czerpie satysfakcje zarówno z seksu hetero jak i homoseksualnego. Seks został dany ludziom w 2 celach - prokreacji i przyjemności i nie musi spełniać obu naraz, czy to nie dziwne? ;)

Gdyby stosunki homoseksualne były nienaturalne to chyba by człowiek nie czerpał z nich przyjemności, prawda?

Ludzi deklarujących przynależność do prawicy op argumentację nie pytasz więc się odpierdol.

Ponieważ sam jestem za prawicą i nie rozumiem tych co są za lewicą, więc proszę o wytłumaczenie - wytłumaczą? Spoko.

Seks jest do przyjemności? Też, ale głownie chodzi o płodzenie dzieci,a homoseksualizm nie umożliwia tego. Pedały nigdy nie dostaną prawa do adopcji, Amen.

Odpierdol to możesz do kolegi powiedzieć. ( albo opierdol, jak wolisz. )

Żeby nie padł "argument" o adopcji od razu powiem - adopcja regulowana jest prawem ustalanym w krajach za pomocą głosowania. Jeśli gdzieś jest dozwolona to oznacza, że większość ludzi tego chciała i dlatego jest dozwolona. Tak działa społeczeńśtwo, sorry  :)

Za to twoja wyobraźnia nie działa w ogóle. Poczuj się jak te dzieci z domu dziecka. Porzucone przez rodziców, do tego dwoje mężczyzn chce go adoptować. Równa się to z permaflamem w szkole. Psychika zjebana doszczętnie, więc nie gadaj głupot. Homoseksualizm to jest upośledzenie.

Opublikowano

Ustalmy fakty.

Homoseksualizm został wykreślony z chorób psychicznych przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne nie na podstawie badań, ale na podstawie głosowaniaOkoło 5000 naukowców było za wykreśleniem, ale tylko po to, żeby ludzie widząć postawę naukowców mieli przestać szykonować homoseksualistów, co ułatwiłoby im leczenie.No i 3000 naukowców, którzy zagłosowali na nie.Jedank te 8-9 tyś. naukowców jednomyślnie twierdzili, że homoseksualizm nie jest niczym normlanym.Po za tym głosowanie odbywało się pod silnymi naciskami różnych srodowisk homoseksualnych.Krótko mówiać homoseksualizm został wykreślony w sposób demokratyczny (nie doświadczalny) i pod wpływem nacisków.Dodatkowo sprzyjała temu powszechna rewolucja seksualna, więc za nim ktoś poda ten jakże  chybiony argument, niech zapozna się najpierw dokładnie z jego historią.

I kolejny sprawa.Homoseksualistą się nikt nie rodzi.Żaden naukowiec nie udowodnił, a wręcz wielu zaprzeczyło, by człowiek mógł urodzić się homoseksualistą.Jest masa przypadków gdy heteroseksualista staje się homoseksualistą dopiero po jakimś czasie, np. po nieudanym związku z kobietą.

Z homoseksualizmu da się wyleczyć tylko trzeba chcieć.Można otrzymwać pomoc czysto medyczną w różnych osródkach po czysto duchową od różnych wspólnot religijnych.I tutaj zaznaczam, że seks w chrześcijaństwie nie jest astetyczny.Biblia w wielu miejscach wspomina o nim, mało tego nawet porównuje Kościół i Chrystusa do pary małożnków.Jeżeli interesuje kogoś stosunek chrześćijaństwa do seksu, to niech poszuka odpowiedzi w Piśmie Świętym albo po prostu wygogluje sobie: "Co mówi Biblia o seksie".

Jeżeli chodzi o nienawiść do homoseksualistów, to homoseksualiści sami sobie na nią zapracowali.Swoimi naciskami na naukowców, tworzeniem partii, które ich promują, ingerencją w szkolnictwo, swoimi paradami i walczeniem o prawa do adopcji i o tym właśnie nie może zadecydować społeczeństwo, bo jeżeli zrobimy referendum na ten temat i wynik jego będzie na tak dla adopcji przez pary homoseksualne, to skażemy porzucone dzieci w domach na dziecka na to, że zostaną wychowane przez dwóch facetów czy przez 2 kobiety zamiast dostać normalną, kochająca się rodzinę, o której każdego dziecko w domu domu dziecka marzy.Każde dziecko potrzebuje kochającej matki, która go przytuli, da jeść, przewinie, pocałuje na noc i która da mu wzroce na przyszłość.Potrzebuje też kochającego ojca, przy którym będzie czuło się bezpieczne, który nauczy go życia, wesprze w trudnych chwilach.Dziecko musi mieć prawidłowe wzroce, żeby potem mogło funkcjonować w społeczeństwie i założyć rodzinę.

1. Bo nie da się tego sprawdzić doświadczalnie? To tak jakbyś powiedział, że leworęczność jest chorobą. Idiotyzm.

2. Poproszę dowody na:

- To, że nikt nie powiedział, że z homoseksualizmem się rodzi.

- To, że ktoś powiedział, że homoseksualizm można nabyć

3.Kolejny raz to napiszę, wciąż nie słuchasz. Metody tych badań to metody psychologiczne, hormonalne bądź kontrolowania bodźców (Coś jak psy Pawłowa). Pomijając fakt, że druga i trzecia metoda to  bestialstwo to odniosę się do tej pierwszej "religijnej" - Homoseksualiści w dzisiejszym społeczeństwie są szykanowani, wytykani i wykluczani ze społeczeństwa, nic dziwnego, że część z nich szuka jakiegoś wsparcia, nie leczenia. I tu pojawia się kościół, grający rolę kochającego, otaczającego opieką a ta naprawdę omamia cię i konwertuje na swoją ideologię. Pewnie, niektórzy po takiej "terapii" nagle się "odmieniają", zakładają rodziny i dziwnym zbiegiem okoliczności zwykle ogłaszają to światu, przeważnie w internecie ale przeciwnicy homoseksualizmu w życiu nie widzieli prawdziwej pary homoseksualnej, widzą to co pokaże im telewizja i gazetki a nie rozejrzą się wokół siebie, miłość homoseksualna jako uczucie jest tak samo głęboka i tak samo szczera jak heteroseksualna, dlaczego więc wpierdalacie się ludziom do żyć z butami i tekstami typu "Nie możesz z nią/nim być, to nienormalne, idź się leczyć". Nie macie. Żadnego. Pierdolonego. Prawa. By narzucać innym swój punkt widzenia...

4.I tak, z pewnością sobie zasłużyli, ale tym, że, o zgrozo, ośmielili się pokazać na oczy tym "normalnym" i próbować walczyć o takie same prawa. W tym społeczeństwie ludzi przestraszonych czegokolwiek innego to wystarczyło by wywołać całą falę nienawiści. Rządzą stereotypy, pomówienia i nienawiść wszyscy zapomnieli o zdrowym rozsądku i zwyczajnych uczuciach...

Nie ma żadnego dowodu (A jeśli jest to podaj) na to, że dziecko wychowywane przez homoseksualistów będzie rozwijało się jakoś inaczej niż to z heteroseksualnymi rodzicami. Ba! Jest mnóstwo dowodów na to, że dzieci takich związku wyrastają na normalnych, wspaniałych ludzi idealnie funkcjonujących w społeczeństwie.

Ponieważ sam jestem za prawicą i nie rozumiem tych co są za lewicą, więc proszę o wytłumaczenie - wytłumaczą? Spoko.

Seks jest do przyjemności? Też, ale głownie chodzi o płodzenie dzieci,a homoseksualizm nie umożliwia tego. Pedały nigdy nie dostaną prawa do adopcji, Amen.

Odpierdol to możesz do kolegi powiedzieć. ( albo opierdol, jak wolisz. )

Zależy pewnie od człowieka, mi seks na przykład służy tylko do przyjemności. Ja nie rozumiem z kolei prawicowców a nie zadaję durnych pytań bo ktoś się ze mną nie zgodził.
A mówić do ciebie będę jak mi się rzewnie podoba, powodzenia w zrobieniu czegoś z tym ;)

Opublikowano

Nie masz prawa do mnie tak mówić, bo mnie nie znasz. To tak jak bym powiedział na kogoś z twojej rodziny, że jest kurwą. Nie znam - nie osądzam ( pedałów się ta zasada nie tyczy. )

PS. Nie przekraczajmy granicy flamewar'u, bo zamkną temat.

Homoseksualizm jest odchyleniem od normy i nie rozumiem tych co mówią inaczej.

Opublikowano

1.Oczywiście, że się da.Tak samo jak dało się stwierdzić naukowo chorobę Alzheimera, ale dobra.Czyli przynajesz mi rację, że homoseksualizm został wykreślony tylko na podstawie częsciowo wymuszonej opinii 5000 ludzi i nie ma w tym grama nauki.Nie ma sprawy.

2.

-Nie znam naukowca lub grupy naukowców, którzy twierdzą, że człowiek rodzi się homoseksualistą.To w twoim interesie leży to, żeby mi ich przedstawić.

-Proszę bardzo.Chociażby grupa poznańskich naukowców z Akademickiego Klubu Obywatelskiego.Jeżeli nie są dla ciebie autorytetem albo nie są dla ciebie wiarygodni, to proszę bardzo, możesz sobie poszukać innych.Ja podaję taki przykład.

3.  Nie wiem, czy czysto naukowe, świecki terapie są skutecznie, nigdy się tym nie inetersowałem zbytnio. Natomiast wiem, że religia pozwala ludziom od tego odejść.Skoro twierdzisz, że ich świadectwa są podstawione, to przedstaw na to dowody.

4.Wypisałem szereg działań środowisk LGTB, które powodują nienawiść do nich.Ty jedynie napisałeś, że to sprawka stereotypów.Wcześniej uzasadniłęm tą nienawiść.Nikt nikomu niczeog nie narzuca i nikt nikomu nie zagląda do łóżka.Gdyby homo zostawili swoje upodobania seksualne w sypialni, nie byłoby sprawy.I tutaj mogę wytłumaczyć co Korwin miał na myśli mówiąc: "homosie" i "tfu geje" Otóż "homoś" jest homoseksualistą, ma partnera, ruchają się w dupe domu, ale na co dzień jest normalnym człowieke.Nie odnosi się z tym, nie ubiera się jak nie wiadomo kto, nie chodzi na żadne parady, zostawia w spokoju dzieci.Natomiast "tfu gej" chodzi na parady, walczy o prawo do adopcji, ubiera się prowokacyjnie i tak dalej.

Są dowody, np. taki, że dziecko tak jak już wcześniej napisałęm potrzebuje zarówno matki jak i ojca.Oswojeniem się z męskością i kobiecością, że społeczeństwo składa się z kobiet i mężczyzn a nie z samych mężczyzn albo z z samych kobiet.Jak to dziecko ma potem założyć normalną rodzinę, jak przez powiedzmy 15 lat wychowywała je para homo? LGTB nie dostanie polskich dzieci bez walki zbrojnej.

A i jeszcze jedno.

Państwo pozwala adoptować dziecko z domu dziecka parze heteroseksualnie z nadzieją, że to para wychowa to dziecko na normalnego człowieka, który potem zwiąże się kimś innej płci i stworzy następną rodzinę.Druga sprawa to prawidłowy rozwój dziecka.

To, że chłopak z dziewczyną całują się w parku albo np. w mediach przedstawiana jest rodzina reklamująca np. masło jest jak najbardziej normalne, bo dzięki związkom heteroseksualnym ludzie są dominującym gatunkiem na Ziemi, dzięki nim nasz gatunek nie wymiera.

Bóg lub natura jak to woli stworzyła człowieka istotą heteroseksualną.Nowy człowiek nie rodzi mężczyzna zapłodniony przez drugiego mężczyznę tylko kobieta zapłodniona przez męczyznę.

Opublikowano

Co wy macie do gejów? Ja jestem heteroseksualny, ale mam w dupie co kto robi w łózku. Czemu nie myślicie podobnie, czemu wam to przeszkadza? Pewnie w 90% przypadkach nie poznaliście żadnego geja, ale jest inny niż wy i jak to w Polsce bywa takie osoby trzeba tepic. Przynajmniej według was

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Co wy macie do gejów? Ja jestem heteroseksualny, ale mam w dupie co kto robi w łózku. Czemu nie myślicie podobnie, czemu wam to przeszkadza? Pewnie w 90% przypadkach nie poznaliście żadnego geja, ale jest inny niż wy i jak to w Polsce bywa takie osoby trzeba tepic. Przynajmniej według was

To niech sie pedalą w łóżku w domu a nie na ulicy i w telewizji to puszczają
Opublikowano

To niech sie pedalą w łóżku w domu a nie na ulicy i w telewizji to puszczają

Gdzie ty kurwa widziałeś homoseksualistów uprawiających seks na ulicy? To ja chyba w innej Polsce żyje

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Samo istnienie gejów mi nie przeszkadza, ale nie znoszę ich za to, że domagają się prawa do adopcji .

Opublikowano

Samo istnienie gejów mi nie przeszkadza, ale nie znoszę ich za to, że domagają się prawa do adopcji .

ALe nie wszyscy geje domagają się prawa do adopcji. To tak jakby nienawidzieć księży, bo są pedofilami, (bo i takie przypadki się zdarzają, ale są to tylko przypadki)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

ALe nie wszyscy geje domagają się prawa do adopcji. To tak jakby nienawidzieć księży, bo są pedofilami, (bo i takie przypadki się zdarzają, ale są to tylko przypadki)

Każdy ksiądz ma coś na boku. To już nie średniowiecze. 

Trudno, czuje obrzydzenie do nich. 

Opublikowano

Każdy ksiądz ma coś na boku. To już nie średniowiecze. 

Trudno, czuje obrzydzenie do nich. 

Mnie też pewnie by obrzydzał widok uprawiających seks gejów, ale tego nie widze, więc po chuj o tym myśleć. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Zauwazyliscie, ze wszystkie nieudaczniki i przegrywy sa za lewica(patrz: hrabia14)??

Jestem za prawica poniewaz nie chce ladowac kase w takie pi*dy. Co zarobie to moje a panstwu wara od mojego hajsu.

Opublikowano

Gdzie ty kurwa widziałeś homoseksualistów uprawiających seks na ulicy? To ja chyba w innej Polsce żyje

Obejrzyj sobie parady i spróbuj nie zwymiotować
Opublikowano

Ktoś z moich znajomych (dokładniej jakaś dziewczyna) wzięła udział w wydarzeniu ''Parada Równości 2014'' czy jakoś tak, z nudów kliknąłem, nic ciekawego tam nie było ale ktoś wrzucił link do zdjęć z wcześniejszych parad, jako iż byłem ciekawy czy naprawdę jest tak jak niektórzy mówią, że oni tam się praktycznie ruchają na ulicy, więc wszedłem w ten link, obejrzałem ok. 100 zdjęć z poprzedniej parady. Oprócz 2-4 gości wyglądających jak z porno S&M (większość ciała była zakryta przez skórę) i paru Drag Queen nie widziałem nic niepokojącego. Więc nie wiem czemu uważacie, że oni się obnażają, skoro niczego takiego nie widziałem. 

Co do całujących się obleśnych gejów na ulicach w środku dnia gdzie dzieci idą do szkoły i kościoła, też nigdy tego nie widziałem.

Nawet jeśli homoseksualizm jest zboczeniem to nie znaczy że trzeba go leczyć! Twoje fetysze też są zboczeniem a jakoś ich nie leczysz! Jeśli widzisz homoseksualizm w telewizji to przełącz! W tych czasach nie mamy 5-10 kanałów tylko setki a nawet tysiące! Chciałbym jeszcze zauważyć, że wszyscy mówią i piszą, że geje to pedały w rurkach i z grzyweczką, tylko już to powoli zanika, to nie jest żart :D Gajom podobają się mężczyźni więc często wyglądają bardziej męsko niż TY :3 Przykład mojego kolegi, który wyjechał na całe wakacje, był niezłą pipką a jak wrócił to go nie poznałem, nawet miał owłosienie ^^

A gdy piszesz coś takiego jak ''Pedały do gazu'' wyznajesz swoje uwielbienie do Hitlera i jego poglądów, także gratuluje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...