Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewica vs Prawica

Gość Merceddes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz tak samo oni mogą mówić o heteroseksualistach.

co mnie to obchodzi ? Nigdy nie będą mieć takich samych praw jak ludzie .     A co do adopcji niech sobie pomarzą , szybciej zostaną wygładzeni przez wojsko .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co mnie to obchodzi ? Nigdy nie będą mieć takich samych praw jak ludzie .     A co do adopcji niech sobie pomarzą , szybciej zostaną wygładzeni przez wojsko .

Skoro ich ma obchodzić, że nie podoba ci się jak okazujją sobie miłość (choć wcale tego kurwa nie robią publicznie, a hetero tak) to ciebie powinno też obchodzić, że im się nie podoba okazywanie miłości przez hetero.. Trochę empatii. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Skoro ich ma obchodzić, że nie podoba ci się jak okazujją sobie miłość (choć wcale tego kurwa nie robią publicznie, a hetero tak) to ciebie powinno też obchodzić, że im się nie podoba okazywanie miłości przez hetero.. Trochę empatii. 

Milisz pojęcia. Okazywanie miłości przez Hetero jest rzeczą jak najbardziej naturalną, a jak im się to nie podoba, to mogą wypier*alać z kraju.

Opublikowano

Ci co popierają to piszcie tak dalej o tych pedałach i pedofilach, że zezwalacie, to poczekam aż w końcu taki wyrucha wasze dziecko ;)

Opublikowano

Milisz pojęcia. Okazywanie miłości przez Hetero jest rzeczą jak najbardziej naturalną, a jak im się to nie podoba, to mogą wypier*alać z kraju.

Tak samo okazywanie miłości przez nich jest normalne. Ale w domu. Hetero też powinni to robić w domu. (chodzi mi o lizanie się)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

03b2c67f181f32e2c2013f42adccb69c.jpg

homoseksualisci%20parada%20sxc%20hu.jpg

Parada_rownosci_2598762.jpg

000675.jpg

Przecież w tym nie ma nic obrzydliwego. Normalne zachowanie. Każdy lubi się ubrać przecież w ciuszki i pomaszerować sobie.  Jak widzę tak kochający się (pod)ludzi to aż zaczynam żyć.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

03b2c67f181f32e2c2013f42adccb69c.jpg

homoseksualisci%20parada%20sxc%20hu.jpg

Parada_rownosci_2598762.jpg

000675.jpg

Przecież w tym nie ma nic obrzydliwego. Normalne zachowanie. Każdy lubi się ubrać przecież w ciuszki i pomaszerować sobie.  Jak widzę tak kochający się (pod)ludzi to aż zaczynam żyć.

No to normalne, że Cię to obrzydza. Tak samo gejów hetero. To takie dziwne?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

No to normalne, że Cię to obrzydza. Tak samo gejów hetero. To takie dziwne?

Tak. Bo homoseksualizm jest odchyleniem od normy. Nie hetero, więc oni powinni cicho na dupie siedzieć.

Opublikowano

Tak. Bo homoseksualizm jest odchyleniem od normy. Nie hetero, więc oni powinni cicho na dupie siedzieć.

A czym jest norma? Jeżeli norma to grupa większości osób, która jest niby lepsza, to ja pierdole te życie. Gdzie tu sprawiedliwość? Ja wiem, że nie ma sprawiedliwości, ale nikt nawet jej nie chce

@edit

jestem ekscentrykiem. Nienawidze słowa "norma".

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Tak dziwne. Po wątpię, żeby normalni ludzie ubierali się tak i paradowali głosząc swoją prawidłowe poglądy. I nie chodzi mi o same wsadzanie do dupki, a o to że jak widzę takiego podludzia z kij wie skąd wziętym ubraniu to aż mi się niedobrze  robi. Wątpię żeby pedał rzygał na widok normalnej pary trzymającej się za ręce.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

A zresztą po co ja się produkuje.. z takimi prostakami cierpiącymi na dysmózgie nawet nie ma sensu próbować podjąć dyskusji. Wy zostajecie przy swoich poglądach, które opierają się na tym - "JA TAKI NIE JESTEM WIĘC BĘDĘ TO TĘPIŁ" Nara. Jak coś to pw

1373637009-U477327.png

Opublikowano

A zresztą po co ja się produkuje.. z takimi prostakami cierpiącymi na dysmózgie nawet nie ma sensu próbować podjąć dyskusji. Wy zostajecie przy swoich poglądach, które opierają się na tym - "JA TAKI NIE JESTEM WIĘC BĘDĘ TO TĘPIŁ" Nara. Jak coś to pw

1.Twoje hejty spływają po mnie ja po kaczce .

2. Czyli to my jesteśmy bezmózgami , a te odchyły są normalni ? I to my powinniśmy się leczyć?

Opublikowano

Tak. Wy jesteście bezmózgami. Wystarczy spojrzeć na twoją sygnature i przeczytać twoje posty. 

Nie ja nie jestem bezmózgiem , tylko człowiek który myśli  , bo te homosie niszczą naszą cywilizacje dla nich nie ma i nie będzie miejsca .

Dlaczego znieśli przymus chodzenia do wojska , takich tam szybko wyłapywali .

Opublikowano

Nie ja nie jestem bezmózgiem , tylko człowiek który myśli  , bo te homosie niszczą naszą cywilizacje dla nich nie ma i nie będzie miejsca .

Dlaczego znieśli przymus chodzenia do wojska , takich tam szybko wyłapywali .

Dlatego że przymusy nie są dobre, nie wazne jakie. Po za tym czas spędzany w wojsku to był czas stracony w życiu. Byłeś kurwa w wojsku, że tak gadasz? Homosie niszczą naszą cywilizacje? Co ty pierdolisz. Ja nigdy nie widziałem homosia, więc nie mają oni żadnego znaczenia w społeczeństwie. Są tylko małym procentem, który woli robić co innego w łózku. Co mnie to obchodzi

@nie będę w tym temacie już z tobą pisał. Jak chcesz się troche pokłócić to zapraszam na pw

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Dlatego że przymusy nie są dobre, nie wazne jakie. Po za tym czas spędzany w wojsku to był czas stracony w życiu. Byłeś kurwa w wojsku, że tak gadasz? Homosie niszczą naszą cywilizacje? Co ty pierdolisz. Ja nigdy nie widziałem homosia, więc nie mają oni żadnego znaczenia w społeczeństwie. Są tylko małym procentem, który woli robić co innego w łózku. Co mnie to obchodzi

jeśli nie będą pedały osoby chore psychiczne się afiszować publicznie to do nic nie mam .

Każdy prawdziwy facet musi iść do wojska bo mamy same pizdy , a potem jak coś sie dzieje  to wszyscy spierdalają z kraju na czele z tobą ,

Opublikowano

bo te homosie niszczą naszą cywilizacje 

Przepraszam, co kurwa? Ludzie mają się zachowywać tak jak ty chcesz (być z kobietą która urodzi dziecko) I ty masz w avatarze logo partii liberalnej w której podstawą jest wolność? Hipokryta. Każdy MA PRAWO zachowywać się jak chce DOPÓKI nie krzywdzi innego człowieka a twoje wypowiedzi to wręcz zniewolenie tyle, że przez innych ludzi. A przymusowy pobór wojskowy to wyzysk i niewolnictwo.

/Topic

Gospodarka, polityka - prawica, liberalizm ale

w sprawach tolerancji to niech każdy robi co chce dopóki nie krzywdzi innych ludzi. A pedały w rurkach, grzywkach - nawet jeśli to gej to i tak nie mam prawa w nich ingerować. Jeśli ktoś nie chce mieć swoich (genetycznie) dzieci to jego sprawa i nie pisz mi tu o niszczeniu cywilizacji bo mamy przesyt ludności. 7 miliardów a tobie mało? Im więcej ludzi tym mniej stabilne państwo bo nie da się go kontrolować.

Dawniej jak facet wyszedł z wojska to był chłop , a teraz mamy PIZDY w rurkach . 

A co cię to boli? Jak ktoś chce być pizdą to jego sprawa.

Macie wolne umysły, ale wolne w sensie nie szybkie.

Jakieś jeszcze pytania?

Opublikowano

Przepraszam, co kurwa? Ludzie mają się zachowywać tak jak ty chcesz (być z kobietą która urodzi dziecko) I ty masz w avatarze logo partii liberalnej w której podstawą jest wolność? Hipokryta. Każdy MA PRAWO zachowywać się jak chce DOPÓKI nie krzywdzi innego człowieka a twoje wypowiedzi to wręcz zniewolenie tyle, że przez innych ludzi. A przymusowy pobór wojskowy to wyzysk i niewolnictwo.

/Topic

Gospodarka, polityka - prawica, liberalizm ale

w sprawach tolerancji to niech każdy robi co chce dopóki nie krzywdzi innych ludzi. A pedały w rurkach, grzywkach - nawet jeśli to gej to i tak nie mam prawa w nich ingerować. Jeśli ktoś nie chce mieć swoich (genetycznie) dzieci to jego sprawa i nie pisz mi tu o niszczeniu cywilizacji bo mamy przesyt ludności. 7 miliardów a tobie mało? Im więcej ludzi tym mniej stabilne państwo bo nie da się go kontrolować.

Dawniej jak facet wyszedł z wojska to był chłop , a teraz mamy PIZDY w rurkach . 

A co cię to boli? Jak ktoś chce być pizdą to jego sprawa.

Macie wolne umysły, ale wolne w sensie nie szybkie.

Jakieś jeszcze pytania?

Jutro dam ci limit lajków. Samemu ciężko było mi walczyć z tym idiotą (czekam na milionowego już bana). Co go na przykład obchodzi, że ktoś woli obcisłe spodnie? Jemu to nie przeszkadza w żaden sposób, a osobie noszącej te spodnie może jest w tym po prostu lepiej.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Korwiniści, życzę wam, żeby ten cały KNP i Korwin was wyruchał tak jak PO.

A goście tacy jak KomeBak niech najlepiej spierdalają na obce planety, gdzie będą mogli cieszyć się brakiem osób homoseksualnych. Niech czczą tego pajaca Korwina i niech urządzają sobie hetero-orgie.

Cebulaki w 110%

Game Over

Opublikowano

To nie ździw się jak jakiś pedał wyrucha Twoje dziecko, przecież Ty nic do nich nie masz z kolegą wyżej.

Opublikowano

A goście tacy jak KomeBak niech najlepiej spierdalają na obce planety, gdzie będą mogli cieszyć się brakiem osób homoseksualnych. Niech czczą tego pajaca Korwina i niech urządzają sobie hetero-orgie.

Cebulaki w 110%

korwin od 40 lat mówi to samo , jemu nie zależy na kasie tak jak Po . Korwin ma swoją kasę chcę aby naprawić ten kraj żeby te pedały nie miały żadnych praw i wiele więcej pozytywnych rzeczy /

Jutro dam ci limit lajków. Samemu ciężko było mi walczyć z tym idiotą (czekam na milionowego już bana). Co go na przykład obchodzi, że ktoś woli obcisłe spodnie? Jemu to nie przeszkadza w żaden sposób, a osobie noszącej te spodnie może jest w tym po prostu lepiej.

Ja tylko mówię że jest pizdą a nie facetem więc o co taka spina ? Przecież prawdę mówię ? Samo homosiu chodzisz w rurkowcach ?

Opublikowano

korwin od 40 lat mówi to samo , jemu nie zależy na kasie tak jak Po . Korwin ma swoją kasę chcę aby naprawić ten kraj żeby te pedały nie miały żadnych praw i wiele więcej pozytywnych rzeczy /

Ja tylko mówię że jest pizdą a nie facetem więc o co taka spina ? Przecież prawdę mówię ? Samo homosiu chodzisz w rurkowcach ?

Nie chodzę w rurkach bo są niewygodne. A ja tylko mówie, że twój iloraz inteligencji jest równy rozmiarowi twojego buta wiec o co taka spina? Przeciez prawde mowie?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Cebulaki w 110%

Dobrze, to chętnie posłuchamy jak obalasz wszystkie tezy Korwina.Dyskusja o polityce, więc prosze.Możesz się wypowiedzieć.Nikt Ci nie bronii.Tylko nazywanie kogoś pajacem nie podając żadnych argumentów jest dziecinne.

Opublikowano

Nie chodzę w rurkach bo są niewygodne. A ja tylko mówie, że twój iloraz inteligencji równy rozmiarowi twojego buta wiec o co taka spina? Przeciez prawde mowie?

Jeśli wnioskujesz na podstawie tego  jak wyrażam się na temat pedałow ile mam iq to marnie skończysz sam w życiu . 

Próbujesz coś nam udowodnić wasze utopijne życie , powtórzę jeszcze raz , pedały nie miały , nie mieją , i nie będą mieć  praw  takich samych jak ludzie .     Gdy coś się zacznie znajdzie się człowiek tóry to uciszy i to szybko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...