Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jov's CE Table v3 [AKTUALIZACJA] - ESP + Teleport Hack + Super Zoom

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co chodzi?  Jak próbuję zmienić nazwę CE na google chrome czy cos innego to nie dziala nic sie nie dzieje ( na innych plikach dziala zmiana)

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

tan cheat że tak ujmę... jest za słaby... widzę gościa w rocky, on też oczywiście na cheatach bo co... dostał ode mnie 7 razy z blaze R93 i ciągle do mnie biegł z bronią w ręku i oczywiście mnie ubił... nie wiem co to za cheaty z godmodem. Nie leczył się, chyba że jest szybszy od mojego oka, bo broni nie zmienił/schował nawet na pól sekundy

Opublikowano

Są cheaty na szybki heal i tego nawet nie widać kiedy on to robi. Nawet nie musi czekać tych 5 sec co 1 uzycie tylko to mu sie automatycznie leczy . (TEN CHEAT PŁATNY)

xxx

Opublikowano

Są cheaty na szybki heal i tego nawet nie widać kiedy on to robi. Nawet nie musi czekać tych 5 sec co 1 uzycie tylko to mu sie automatycznie leczy . (TEN CHEAT PŁATNY)

Nie , nie ma nic takiego :DD ale dobre bajki , poczytajcie sobie o tzw. "Macro"

I nie , nie ma cheatów na godmoda , jest tylko takie coś że po śmierci twoja postać nie umiera , ale ty też nie możesz nikogo zabić w sumie to nie wiem po co komu takie coś ;D

@Kritovsky

Teleport hack służy do przemieszczania się w budynek/drzewo lub na budynek/drzewo pamiętaj o tym ^^

Opublikowano

Nic się nie zmieniło, próbowałem teleportem iść do góry, ale wtedy byłem znowu za wysoko i umierałem >.<

Pewnie zaznaczasz Teleport . Nie masz tego zaznaczać bo wtedy respisz się w ziemi i umierasz :>

Nie , nie ma nic takiego :DD ale dobre bajki , poczytajcie sobie o tzw. "Macro"

I nie , nie ma cheatów na godmoda , jest tylko takie coś że po śmierci twoja postać nie umiera , ale ty też nie możesz nikogo zabić w sumie to nie wiem po co komu takie coś ;D

@Kritovsky

Teleport hack służy do przemieszczania się w budynek/drzewo lub na budynek/drzewo pamiętaj o tym ^^

Ziomal nie widziałeś tego cheata to się nie odzywaj ...

Gram od 2012 więc pewnie wiem więcej od ciebie. Grałem na tym cheacie tyle że musiałem go kupić.

Taki plecak jak ty mało wie :>

Nie patrz na posty itp. że jestem jakiś nowy lub coś to nic nie oznacza...

Cheata nie umiem zrobić ale pojęcie o WarZ mam duże.

xxx

Opublikowano

Pewnie zaznaczasz Teleport . Nie masz tego zaznaczać bo wtedy respisz się w ziemi i umierasz :>

Ziomal nie widziałeś tego cheata to się nie odzywaj ...

Gram od 2012 więc pewnie wiem więcej od ciebie. Grałem na tym cheacie tyle że musiałem go kupić.

Taki plecak jak ty mało wie :>

Nie patrz na posty itp. że jestem jakiś nowy lub coś to nic nie oznacza...

Cheata nie umiem zrobić ale pojęcie o WarZ mam duże.

Jak widać nie bardzo , po twojej wypowiedzi w moim temacie "cheat wykryty" bo nie potrafisz go używać i dostałeś bana , obstawiam że grasz max 1 miesiąc w tą grę.

Nigdy nie było i nie będzie cheata na godmoda do tej gry , nawet nie ma zadnego info o takim czyms o_O

Opublikowano

Ban szybko nie poleci jeżeli będziecie używać tego trailera z mózgiem, usuneli PunkBustera a FF to totalnie gówno, wykrywa ruchy, w którym kierunku się idzie itp.

Czyli jeżeli zobaczymy kolesia ze snajperką który ma 10% HP i będziemy szli prosto na niego, będziemy wiedzieli gdzie dokładnie jest to wykryje, natomiast jeśli znajdziemy go przypadkowo, tak jak w przypadku lootu, idziemy sobie prosto, nagle pojawia się gdzieś obok przykładowo M107, zmieniamy kierunek i idziemy prosto do lootu. Robić tak nie można, trzeba tak jak by udawać "O, znalazłem" 

xD

RedPow33r_eune_7_2_text.png

Opublikowano

A mi cheat nie chce sie odpalic, ogladalem filmik, ale umnie plik CT "Jov'cetable3.ct" nie chce sie odaplic, niewiem czego powinienem do tego uzyc, a komputer domyslnie nie wybiera nic.

Licze na jakas pomoc.

Opublikowano

A mi cheat nie chce sie odpalic, ogladalem filmik, ale umnie plik CT "Jov'cetable3.ct" nie chce sie odaplic, niewiem czego powinienem do tego uzyc, a komputer domyslnie nie wybiera nic.

Licze na jakas pomoc.

Jest napisane, że musisz do tego mieć cheat engine.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...