Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jov's CE Table v3 [AKTUALIZACJA] - ESP + Teleport Hack + Super Zoom

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat, słaby nic w sobie nie ma.

Sajuk nie używaj google tłumacz ;/

@Topic: Jeżeli przeczytacie treść kodu, od razu Was to odrzuci.

Bo też trzeba umieć grać na tym. Nic ci nie da ESP skoro nie umiesz strzelać. Jednak przydaje się do lootowania, bo mam pewność, że nikogo nie ma.

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up. Człowieku ja rozwalam cheaterów, bez używania jakichkolwiek cheatów. Sprawdzam tylko kod danego programu, by przypadkiem się nie zdziwić, że funkcje użyte tu nie są jego :*

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Panie łysy teraz doszukujesz się tutaj mojej pracy. W pierwszym poście napisałem, że cheat nie jest mojego autorstwa tylko użytkownika @1361622928-U485574.pngJov .

Ja tylko udostępniłem jego pracę na forum.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Panie łysy teraz doszukujesz się tutaj mojej pracy. W pierwszym poście napisałem, że cheat nie jest mojego autorstwa tylko użytkownika @1361622928-U485574.pngJov .

Ja tylko udostępniłem jego pracę na forum.

Sajuk, ale ja do Ciebie nic nie mam. Napisałem tylko, że cheat ten nie jest jednym z najlepszych.

edit: Napisałem tylko, że używasz google tłumacz :D

Opublikowano

@jak się umie używać + zrobić kilka kodów to nie do wykrycia. Testuje właśnie cheat na I:SS gram już ponad 3h. Bez bana :D

Opublikowano

Mam tylko jeden problem, od dzisiaj a jużużywam pare dni teleport wyrzuca mnie strasznie wysoko z 5x wyżej niż wcześniej

Opublikowano

ej, o co chodzi... gram i gram i nagle ścina(tak przy użyciu tego cheata) "You have been kicked. Reason: Not allowed program" <- przepraszam ale co to znaczy, myślałem że od razu ban idzie a tu kick, powinienem się tego bać czy co? xD

Opublikowano

ej, o co chodzi... gram i gram i nagle ścina(tak przy użyciu tego cheata) "You have been kicked. Reason: Not allowed program" <- przepraszam ale co to znaczy, myślałem że od razu ban idzie a tu kick, powinienem się tego bać czy co? xD

Punkbuster wywala za cheatengine.

Ja tam dzisiaj 5 razy zostałem tak zkickowany i nadal gram :)

Opublikowano

Używacie tego cheata na swoim głównym koncie czy na drogim np. zapasowym, do lootowania?
Żeby jak by co nie stracić wszystkich itemów i wyexpionych postaci.

Opublikowano

ja gram na głównym... kupuję DayZ a przy okazji chcę się wyżyć na tych cheaterach którzy robili to od samego początku... co uprzykrzało mi życie... szansa na rewanż? tak, tak myślę. Wczoraj wbiłem na klanówkę w rocky, 20v20 i na pewno też byli odpaleni, przez większość czasu tylko się patrzeli gdzie jestem(byłem w lecie za drzewem i przez dobre 15 minut się nie ruszałem)

Opublikowano

zabija mnie jak sie respie

Wejdź na serwer i dopiero włącz tego cheata bo czasami się buguje w ten sposób, że respi pod ziemią i zabija niezależnie jaką postacią wejdziesz.

Opublikowano

wykrywalny ;(

Wczoraj po 30 minutach dostałem kicka  o takiej informacji punkbuster kicked player (for 3000 minutes) .. VIOLATION (MULTIHACK) N0 (jakieś cyferki)
Używałem tylko do bezpiecznego lootowania (nikogo nie zabiłem ani nie śledziłem)

Dostałem bana czasowego (dzisiaj licznik minut się zmniejszył) czy na zawsze?

Opublikowano

tez gralem kilka tyg na forest bez bana nawet graczy nie zabijalem ale potem wkoncu dostalem tu bedzie podobnie

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Normalnie detected ten cheat jest nawet z title changerem. Ban permamentny za używanie niedozwolonych programów. Polecam przystopować z używaniem aż Jov oficjalnie powie, że detected albo poprawi jakoś funkcjonowanie czita. Pozdrawiam i szczęścia życzę.

Opublikowano

Normalnie detected ten cheat jest nawet z title changerem. Ban permamentny za używanie niedozwolonych programów. Polecam przystopować z używaniem aż Jov oficjalnie powie, że detected albo poprawi jakoś funkcjonowanie czita. Pozdrawiam i szczęścia życzę.

To dziwne, bo dzisiaj 3h leciałem na tym i nic mi. Tyle, że punkbuster wywalił mnie raz za niedozwolony program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...