Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jov's CE Table v3 [AKTUALIZACJA] - ESP + Teleport Hack + Super Zoom

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykrywalny, dziś dostałem bana około godzinę temu. Rada dla każdego kto dostał bana :P Nie grać już na tym, i napisać do suportu o unbana :P Może się uda. Ja np. napiszę że fairfight odpie**** maniane i się zepsuł. Życzę wam powodzenia w unbanie! :)

@Edit: Ban na zawsze.

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wykrywalny gram od bardzo długiego czasu dostałem gdzieś około 6 reportów :) i nic :) :) nie jest wykrywalny :) Ale teraz mi nie działa gdy włączam cheat engine cała gra mi się zacina :) Ale bana nie mam czit nie jest wykrywalny 

@ UP i 2 UP jeśli dostaliście niby bana zróbcie wiarygodne SS'y :) i a pro po jak mogliście dostać bana skoro czit nie działa ? (teraz) Ale działał  Czekam na Update 

Opublikowano

Nie wykrywalny gram od bardzo długiego czasu dostałem gdzieś około 6 reportów :) i nic :) :) nie jest wykrywalny :) Ale teraz mi nie działa gdy włączam cheat engine cała gra mi się zacina :) Ale bana nie mam czit nie jest wykrywalny 

@ UP i 2 UP jeśli dostaliście niby bana zróbcie wiarygodne SS'y :)

Ale za co dostałeś reporta ? Ktoś widział jak się teleportujesz, czy wyczuł ESP ? 

Opublikowano

Ale za co dostałeś reporta ? Ktoś widział jak się teleportujesz, czy wyczuł ESP ? 

Widział Teleport i nic ludzie mnie reportowali i nic moge grać spokojnie mam 2 konta a na żadnym nie dostałem bana 

Opublikowano

@ UP i 2 UP jeśli dostaliście niby bana zróbcie wiarygodne SS'y :) i a pro po jak mogliście dostać bana skoro czit nie działa ? (teraz) Ale działał  Czekam na Update 

1. Działa cały czas.

2. Nie zrobię scrrena bo to znajomy dostał bana nie ja.

3. Dwie różne osoby mówią CI  że wykrywalny a Ty że "nie". Kwestia czasu i Ty dostaniesz.

Opublikowano

Ze swojej strony dodam tylko tyle, że KAŻDY może dostać Bana nawet gdy nie czituje, a zwłaszcza gdy nie uzywa się  z głową ESP. Ludzie mysla ze jak program jest niewykrywalny to moga latac po mapie i nie przejmowac sie niczym.  Sam praktycznie cały czas mam odpalone ESP i wszystko dziala jak nalezy. Nie stosuje go jednak aby polowac na innych graczy, ale aby ich unikac i sobie spokojnie lootowac. Wtedy ryzyko jest praktycznie zerowe. Gdy jednak ktos liczy na owocne PvP z ESP  to szybko zakonczy przygode z ISS. Niedoświadczeni gracze ciagle podażają i śledzą swoje ofiary, zmieniaja kierunek poruszania gdy ktos sie zaloguje itd. Jak ktoś inny tez uzywa ESP to zaraz widzi kto także korzysta z tego narzędzia, gdy ja to zauwaze to sie wylogowuje i ide na serwer gdzie moj obszar jest pusty. Dużo ludzi którzy nie używa ESP jak idzie na PvP to z automatu zgłasza ludzi do FF. Jak jestes uczciwy to nic ci nie grozi,a jak sie trafi cziter to niech go banuja. Dlatego nawet jak uważasz przy korzystaniu z ESP to mozesz dostać Ban na PvP.

W skrocie w mojej opinii: ESP jest niewykrywalny jak sie go uzywa z głową (nie po to aby polować na graczy tylko ich unikać, na przykład do bezstresowego lootawania na pustym obszarze) DETECTED owszem, gdy nie potrafisz sie posługiwać.

Opublikowano

Dodam informację taką, że cheat nie będzie nigdy detected, gdyż to Cheat Engine jest wykrywany jako nielegalne oprogramowanie, a ten skrypt jest tylko wstrzykiwany w proces. Wystarczy użyć Window Title Changer, aby zmienić nazwę Cheat Engina i można się "wybronić" w jakimś stopniu przed banem.

http://www.murgee.com/window-title-changer/

Info z MPGH

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Oprócz zmiany tytułu okna polecam też zmianę nazwy cheatengine.exe na jakas inna bo monitorowane są też procesy na PC. Ogólnie to gracze są brani pod lupe gdy fairfaight wykryje jakies anomalie w stylu zbyt duzej skutecznosci eksterminacji innych graczy lub zostaniemy zaraportowani. Nawet gdy zostanie zamaskowany CE to i tak fairfaight robi screena i wtedy wiadomo co gracz ma na ekranie. Dlatego najskuteczniejszym zabezpieczeniem jest używanie wspomagaczy z głową i nie wykorzystywanie ich przeciw innym graczom.

Opublikowano

Nie wiem, ja używałem rzadko, z głową, unikałem graczy, możecie mi wierzyć lub nie. Z tym cheatem zabiłem może, 2 osoby kiedy były ekstremalnie blisko. Cheat jest moim zdaniem wykrywalny już ponieważ dostałem info od klanu że razem ze mną to 5 osób już zbanowanych. Więc, jak to wytłumaczyć inaczej?

Opublikowano

oczywiście miałeś zmienioną nazwę pliku exe CE i nazwe na belce jak odpalales ESP? Jak nie to masz odpowiedź dlaczego poleciał Ban. Dostawałeś wcześniej kicki czy od razu Ban? Jeżeli faktycznie korzystałeś na serwerach gdzie nie ma graczy to szansa, ze na ekranie miales cos podczas sprawdzania jest niewielka, napisz o odbanowanie.

Opublikowano

Kolejny znajomy dostał bana. Sajuk zmien na detected. Bana od fairfighta dostali nie za cheat engine- punkbuster banuje za nielegalne oprogramowanie.

Opublikowano

Nie banuje AKTUALNIE gram na cheat na oficjalnych i nic :)  ja bym nie ufał pijawką Moderator Bana nie dostał ja nie dostałem bana :) inni też nie dostali bana którzy są bardziej wiarygodni niż ty więc nie rób spamu :)

A i fairfaight 

Nie banuje za Nie legalne oprogramowanie tylko kickuje (czasem)  Jeśli mi nie wierzysz działanie 
fairfaight  masz na stronie i like cheats jeden z najlepszych czitów do Infestation 

Opublikowano

Sam od dłuższego czasu gram na tym cheacie i jedynie co mi się zdarzało to kick'i ze strony PB. Żadnych banów od fairfight'a i nic podobnego. Wątpię, aby to było detected skoro gram na tym prawie 3 tydz i jest wszystko ok.

Opublikowano

Sam od dłuższego czasu gram na tym cheacie i jedynie co mi się zdarzało to kick'i ze strony PB. Żadnych banów od fairfight'a i nic podobnego. Wątpię, aby to było detected skoro gram na tym prawie 3 tydz i jest wszystko ok.

Dokładnie.

Mnie do tej pory wywaliło 3 razy (PB) na 0 min, za nielegalny program - cheat engine.

Tak samo gram 3 tyg i czysty jak łza :D

Ci co korzystają z tego, niech lepiej pobawią się jeszcze w to:

Dodam informację taką, że cheat nie będzie nigdy detected, gdyż to Cheat Engine jest wykrywany jako nielegalne oprogramowanie, a ten skrypt jest tylko wstrzykiwany w proces. Wystarczy użyć Window Title Changer, aby zmienić nazwę Cheat Engina i można się "wybronić" w jakimś stopniu przed banem.

http://www.murgee.com/window-title-changer/

Info z MPGH

Opublikowano

Mi osobiście i moim znajomym dobrze działa ten hack.
Występują kicki, ale to po częstym użyciu TELEPORTA. Ogółem jesteśmy zadowoleni z niego.

Ważne aby autor aktualizował temat w razie "W"

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

Ja mam inny problem mianowicie dy włączam tego cheata wyskakuje mi błąd "Failure loading the trainer  reason unable to open file..." pomocy !

Opublikowano

Cheat świetny, zapełniłem GI już conajmniej 200 stanagami. Używam go od tygodnia i zero wykrycia :) może dlatego że teleportacji nie używam ;d ?

Nowicjusz
Opublikowano

Next time you leech from me give me some credits. Następnym razem, gdy pijawka mnie daj mi kilka punktów.

In title on this subject you are and in first post in this subject is information that cheat is from MPGH.

So I give you credits and link to your profile but you musn't give me ban on MPGH :P

(my bad english ;_; )

Małe info:

Jov wypuścił dzisiaj aktualizację cheata (dodając Super Zoom), lecz ma pewne problemy, a mianowicie super zoom nie działa.

Rozmawiam z Jovem i czekamy na szybką poprawę cheata, a wtedy tutaj ją zaktualizuję :)

Opublikowano

Cheat, słaby nic w sobie nie ma.

Sajuk nie używaj google tłumacz ;/

@Topic: Jeżeli przeczytacie treść kodu, od razu Was to odrzuci.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...