Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jov's CE Table v3 [AKTUALIZACJA] - ESP + Teleport Hack + Super Zoom

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak pobrać tą najnowszą wersję cheata? z załącznika na 1 stronie?

Klikasz w:

WV3SGDQ.png

i powinno ci pobierać.

Sajjuk nie działa esp ... klikam na esp i gówno zabili mnie z drugiego domu w smallville mimo ze nie widziałem ich na esp ..

Dziwne, ale wszystko działa prawidłowo.

53920698597c3.png

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Zaznaczam ESP I nic 

Podłączasz cheata do ISS, klikasz X koło ESP, wchodzisz spowrotem do gry i kliknij - na klawiaturze numerycznej.

Opublikowano

Ja miałem to samo. Zaznacz ESP i zmień wartość 0 na 1 mi działa (2 razy klikasz na value i zmieniasz na 1)

Opublikowano

Kiedy bedzie nowa wersja nie odpalana przed CE i z item esp?

Jov mówił, że wyjdzie w tym tygodniu, ale jak widać ma jakieś opóźnienia.

Dzisiaj się z nim skontaktuje w sprawie cheata.

Opublikowano

Cheat jest w porządku, jadę na nim prawie dwa miechy i nie ma banika. :) TP działa, ESP też. Tylko nie wiem zbytnio o co chodzi z super zoom'em. 

Opublikowano

Cheat jest w porządku, jadę na nim prawie dwa miechy i nie ma banika. :) TP działa, ESP też. Tylko nie wiem zbytnio o co chodzi z super zoom'em. 

Super zoom jest zbugowany i nie działa - info od Jov'a.

Opublikowano

Hmmmm z tym Mega Jump/teleport radził bym uważać i to na serio ! 

Teraz proszę mnie posłuchać bo jestem żywym przykładem tego co teraz napiszę !

Odkąd gram na tym cheacie  zbanowano mnie 2 razy ! Używałem espa i mega jumpa/teleport i 

1 Ban : Byłem w ukrytym pomieszczeniu na poczcie (wiecie o co chodzi) i kampiłem tam jakieś +/- 15 min. po czym tepneło mnie na jakąś górę i zabiło (perm ban)

2 Ban : Lootwowałem sobie i też używałem mega jumpa i też tepneło mnie na jakąś górę i perm ban

Teraz kupiłem 2 dni temu nowe konto i gram tylko na espie , radzę nie używać teleportu bo jest duże prawdopodobieństwo że dostanie się bana , gram razem z kumplami i też grają na tym checie i nigdy nie odpalimy już tp .

To tylko moja historia , nie radzę używać jumpa :>

Opublikowano

Chyba się z głupim widziałeś ...

Hmmmm z tym Mega Jump/teleport radził bym uważać i to na serio ! 

Teraz proszę mnie posłuchać bo jestem żywym przykładem tego co teraz napiszę !

Odkąd gram na tym cheacie  zbanowano mnie 2 razy ! Używałem espa i mega jumpa/teleport i 

1 Ban : Byłem w ukrytym pomieszczeniu na poczcie (wiecie o co chodzi) i kampiłem tam jakieś +/- 15 min. po czym tepneło mnie na jakąś górę i zabiło (perm ban)

2 Ban : Lootwowałem sobie i też używałem mega jumpa i też tepneło mnie na jakąś górę i perm ban

Teraz kupiłem 2 dni temu nowe konto i gram tylko na espie , radzę nie używać teleportu bo jest duże prawdopodobieństwo że dostanie się bana , gram razem z kumplami i też grają na tym checie i nigdy nie odpalimy już tp .

To tylko moja historia , nie radzę używać jumpa :>

Zanim przeczytałem że trzeba zmienić nazwe to dostałem bana na 4 konta ... 

Teraz już se naprawiłem esp bo było coś rozje**** i gram na esp i tp od dłuższego czasu i zero bana zero reportów na mnie gościu ... 

Musiałeś go tak nad używać że szkoda gadać .

@Edit

Tak na marginesie dzięki za siedzenie w ścianach :> Nie wiem jak ale jak jestem w ścianie to wszystkie pociski przez to przelatuja i zabilem dzis 6 gości full eq 3 z nich mieli m107 aggagaahahahg

xxx

Opublikowano

Wiecie gdzie jest resp snajperek? Lub gdzię są item boxy w których respi snajpy?

W tym checie brakuje mi tylko item espa ;p

Opublikowano

Info od Jova:

Developerzy Infestation pozmieniali kod przedmiotów i przez to są opóźnienia w wypuszczeniu aktualizacji cheata. Będziemy musieli jeszcze trochę poczekać.

Opublikowano

Sajjuk ty taki pro gamer ISS gdzie dropne snajperki ? Oprocz lotniska xD Nie bede tam zapierd.... i zabijał 4-5 super zoombie

Item boxy - bardzo rzadko

Zombie bossy

Inni gracze.

Opublikowano

Sajjuk albo coś zjeb**** albo pliki mi się pozmieniały bo jak klikam raz w góre to daje mi na wysokość 4 kliknięć . Co zwalone jest ? 

xxx

Opublikowano

Sajjuk albo coś zjeb**** albo pliki mi się pozmieniały bo jak klikam raz w góre to daje mi na wysokość 4 kliknięć . Co zwalone jest ? 

Spróbuj wyłączyć grę oraz cheat engine, a następnie jeszcze raz uruchomić oba, ale zaczynając od gry.

Opublikowano

Własciwie robie tak zawsze i resetowałem 2 razy gre i kompa

U mnie cheat działa bez zarzutów. Wina musi leżeć po twojej stronie.

Opublikowano

Spróbuj tak: 

1)Włącz cheata Jov'sCETablev3

2)Zmień nazwę Cheat Engine

3)Odpal ISS

4) Zaznacz w cheat engine infestation

5) Kliknij na kwadracik na dole (esp) i naciśnij - żeby value było na 1 a nie na 0 

6) Grasz w ISS na czitach 

Ja tak odpalam i zawsze mi działa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...