Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jov's CE Table v3 [AKTUALIZACJA] - ESP + Teleport Hack + Super Zoom

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Kolega sie myli... 

Tutaj mamy odpowiedź od supporta ;D

"

• Greetings,

A thorough investigation of this account determined that its closure is valid and it will not be reopened under any circumstances. OP Productions is unable to offer further assistance once an account is closed for valid reasons. We do not release internal information or details regarding bans or investigations.

The Terms of Service can be found at http://www.infestationmmo.com/tos.html.

The End User License Agreement can be found at http://www.infestationmmo.com/eula.html.

As the matter has been fully resolved, further inquiries regarding this account will go unanswered and may result in the removal of the inquiring support account. Thank you for your understanding in this matter.

Regards,

Infestation Support"

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To mam pytanie. Wy po prostu odpalacie grę i ce?

Ja do tej pory nie wyłapałem, a po 3-4 razy dziennie gram.

Oto jak nie złapać bana (przynajmniej u mnie działa)

1. Odpalamy ISS

2. Odpalamy CE

3. Włączamy program do zmiany nazwy innych programów.

4. Zmieniamy nazwę Cheat Engine na Google Chrome.

5. Włączamy Google Chrome (normalną przeglądarkę - ona musi być wyświetlona, nie schowana na pasku).

6. Implementujemy cheata do gry i chowamy go do paska (nie może być to wyświetlone!)

7. Klikamy - i cieszymy się cheatem.

To jest mój sposób. Mam konto od tamtego roku, gram na cheacie od 2 miesięcy i czysty dalej jestem :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Dzieki, że dajesz takie info po tym jak poleca perm bany...

Gratuluje zapłonu -.-

A tak ciężko samemu na to wpaść, skoro dodaję program do zmiany nazwy do archiwum? :D

Opublikowano

Sajuk zmień na detected teraz, ludzie bany dostają a Ty masz to w dupie. Jestem pewien że zmienisz dopiero gdy Ty wyrwiesz perma.

Opublikowano

Powiem tyle, że tu nie cheat jest detected, a Cheat Engine.

Cheat jest tylko kodem, który jest implementowany przez Cheat Engine.

Nie mam również w dupie jak to powiedziałeś użytkowników, tylko korzystanie z cheatów jest jak rosyjska ruletka.

mWkzwOb.png

Co do tematu, to gadałem z @1361622928-U485574.pngJov 'em i dostałem info, że w następnej wersji (połowa maja) będzie naprawiony super zoom oraz dodane kilka nowych opcji (jedynym minusem będzie to, że to będzie prawdopodobnie program, a nie tabele do CE).

Opublikowano

Ja mam problem taki, że działa mi tylko teleport w górę i w dół, nie działa mi super zoom, ani esp C:

pomocy xD

ESP działa na określoną odległość (bodajże ok. 1km), a superzoom jest zbugowany i nikomu jeszcze nie działa. Jov został poinformowany i będzie to poprawiał :)

Opublikowano

Tak btw. to Sajjuk napisał w pierwszym poście że nie odpowiada za bany, więc nie wiem dlaczego macie taki ból dupki. Cheat działa poprawnie, gram już 2 tyg. i bez bana, tyle że korzystam z wersji v.2, oraz ze sposobów wymienionych przez Sajjuka.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Nie moge zmienić nazwy. Ktoś wie o co chodzi?

Musisz uruchomić program jako administrator i dopiero zmień nazwę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam temat dodając informację o aktualizacji, która ma nastąpić najprawdopodobniej w tym tygodniu (info od @1361622928-U485574.pngJov ).

Ma zostać dodane Item ESP, oraz naprawiony superzoom ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...