Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurde dzieki  za szybka odpowiedz jestem poztywnie zaskoczony ale 50% expa dropu i yang na 48 to nie  za duzo?! Gracze wbija po tych 48 godzinach jakis okolo 75lvl mysle ze to troche za duzo jak na hard ^^

Ale nie bede narzekal bo sam tez skorzystam z tego bonusu hehe do zobaczenia na starcie.

Zobaczymy po 24h jak będzie wyglądał rozwój wypadków, jeśli faktycznie tak jak mówisz, levele będą zbyt szybko leciały, można go skrócić, natomiast zostawili bysmy drop, tak, abyście nie musieli na starcie zbyt długo się męczyć np. żeby zrobić bojowca czy militara ;) Wszystko jest jeszcze do przedyskutowania, pozdrawiam.

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy po 24h jak będzie wyglądał rozwój wypadków, jeśli faktycznie tak jak mówisz, levele będą zbyt szybko leciały, można go skrócić, natomiast zostawili bysmy drop, tak, abyście nie musieli na starcie zbyt długo się męczyć np. żeby zrobić bojowca czy militara ;) Wszystko jest jeszcze do przedyskutowania, pozdrawiam.

Zapomnialem sie zapytac  jak z robieniem konia i jak z biologiem? Bo nie ma tego w prezce a mysle ze warto o tym wspomniec jezeli mozecie to dodajcie tez do prezentacji.

Opublikowano

Dobrze, że wiecie już co i jak, macie już jeden serwer. Strach grać u "żółtodziobów" bo zazwyczaj takie serwery padają. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze i serwer będzie zaludniony po brzegi :).

Opublikowano

Mam pytanie co do formy płatności będzie doładowanie przez przelew?

Za pomocą usługi czy tak jak na Ascarialu (bo jeżeli tak to trochę lipa czekać trzeba będzie na przelew aż do wtorku :( ) ?

I czy IS będzie działał już od startu?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Mam pytanie co do formy płatności będzie doładowanie przez przelew?

Za pomocą usługi czy tak jak na Ascarialu (bo jeżeli tak to trochę lipa czekać trzeba będzie na przelew aż do wtorku :( ) ?

I czy IS będzie działał już od startu?

Tak, ItemShop będzie działał od startu. Dostępne płątności to PayPal, SMS i Przelew w walutach NOK, EURO, USD i PLN. Zwykłym przelewem niestety monety zostaną przyznane dopiero we wtorek, ze względu na święta.

Opublikowano

Wbije na start, jak po 2 dniach bedzie troche graczy to zostane : ) Serwer jak najbardziej mi sie podoba.

Opublikowano

Na serwerze nie zagram, ale śmiało mogę polecić ze względu na administrację i ładną prezentację.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Zapraszamy na oficjalny fanpage serwera Avenor, gdzie znajdziecie przed startem m.in. Konkurs na Darmowe SM, a także wiele innych atrakcji.

www.facebook.com/Avenormt2

Opublikowano

Nie zdążę pobrać, także miłej gry życzę.

12h pobiera Ci sie client? Wejdziesz chwile po starcie to nic sie nie stanie, pozdrawiam ;)

Opublikowano

12h pobiera Ci sie client? Wejdziesz chwile po starcie to nic sie nie stanie, pozdrawiam ;)

1h w nocy, 20h w dzień. Chciałem byc na starcie. Pozdrawiam

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

1h w nocy, 20h w dzień. Chciałem byc na starcie. Pozdrawiam

Czas zainwestwoac w internet 1mb's, ale racja pisali ze client bedzie rano a go nie ma ; )

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Niektórzy jeszcze mają limity a w nocy ściąganie mają bez utraty pakietów... Szkoda, że administracja o tym nie pomyślała i nie dała tego klienta dzień przed startem.

5428180936970289905.png

Opublikowano

Czas zainwestwoac w internet 1mb's, ale racja pisali ze client bedzie rano a go nie ma ; )

Ponieważ nadal trwa upload, spokojnie panowie ;) Strona bedzie za 2h dostepna.

Opublikowano

Ponieważ nadal trwa upload, spokojnie panowie ;) Strona bedzie za 2h dostepna.

a mozna wiedziec cos o forum ? :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, na pewno sprawdzę go jak się prezentuje na własne oczy. Polecam!

Skąd bronie na 65?

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, na pewno sprawdzę go jak się prezentuje na własne oczy. Polecam!

Skąd bronie na 65?

Bronie na 65lv dropią w Lesie i Grocie. Forum powinno byc po 16.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...