Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer typowo Pay2Win, pety dają takie bonusy, że gracz który będzie ich używał będzie miał w ch*j większą przewagę nad innymi, to samo wierzchowce, bonusy dają jak na 4funie, 250 defa i wartości i na dodatek 30% expa, kupuję takiego wierzcha, bonuję eq na hp, biorę buffa i idę na 30lvlu do v2 biorąc całe spoty, podczas gdy gracz nie inwestujący w te rzeczy będzie się męczył na BO.

Jak takie rzeczy w prezentacji są to wolę nie wiedzieć co będzie jeszcze w IS, pewnie jakieś pierścienie dające kosmiczne wartości, ulepy i inny szajs którego nie powinno być.

Z góry nie polecam.

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Polecam, bo ascarial jest dobrym serwerem. Ale wg. mnie gracze nie będą chcieli zaczynać od nowa gry na tym samym bo powiedzmy sobie szczerze, jezeli tam wydali hajs czy się dorobili albo nawet się fajnie im tam gra to nie widzę potrzeby przychodzenia na identyczny serwer, rózniący się kilkoma aspektami i zaczynania od nowa :] Sam wolałbym zagrać na ascarialu. Na waszym miejscu celowałbym w easy 100% easy, bo nie ma takiego, teraz same easy/medium 150lvl-200, a zagrałbym na takim z 300lvl (albo więcej) gdzie jest dużo eq i wgl all nowe ale nie przesadzone.

Mimo iż to ascarial v2, powodzenia i polecam.

Opublikowano

Ascarial xD?

Chyba Ascarial upada i dlatego robią nowy serwer :P nic tutaj nowego nie widzę. :D

Podoba mi się tutaj jedynie logo. pzdr.

mał0 $$

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ascarial xD?

Chyba Ascarial upada i dlatego robią nowy serwer :P nic tutaj nowego nie widzę. :D

mał0 $$

Czemu niby ma upadać skoro caly czas jest sporo graczy.

Poza tym skoro mają ambicje i pomysły to niech wypuszczaja serwerów jak najwiecej bo dobre robia i brakuje takich.

a ty sie martw o swoj serwer

Opublikowano

ile graczy oczekujecie na starcie ? 

Ponad 1000, szykuje sie konkretna reklama tak jak na Ascarialu :)

@ Ascarial to czasami nie jest ten serwer, na którym grają boty zamiast ludzi ??

Chyba pomyliles serwery kolego, proponuje odpalić clienta, zagrać i zobaczyc.

Jak zwykle ostatnia broń jest ohydna, dlatego nie zagram.

Powodzenia na starcie.

Zawsze mozna zmienic tekstury i tak najprawdopodobniej zrobimy ;)

Tak jak juz wspominalem wczesniej, serwer bazuje na pomysłach z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji serwerów.

Ascarial xD?

mał0 $$

Ascarial nie upada, wręcz trzyma się dobrze. Avenor został jedynie przyprawiony naszymi pomysłami i rzeczami, zdecydowanie większy wkład ma w niego andrzejt17. My zadbalismy o to, aby serwer nie padł po paru dniach i aby opłacało się na nim zostać na trochę dłużej :)

Wkręciłeś sie w filmik z prima aprillis? xD

Opublikowano

Jak zwykle ostatnia broń jest ohydna, dlatego nie zagram.

Powodzenia na starcie.

Ahh ta uzasadniona krytyka.

Po 1 pewnie byś nawet nie wbił lvl wymaganego na broń ostatnią.

Po 2 jak można z 1 błahego powodu skreślać serwer ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Ahh ta uzasadniona krytyka.

Po 1 pewnie byś nawet nie wbił lvl wymaganego na broń ostatnią.

Po 2 jak można z 1 błahego powodu skreślać serwer ?

Zawsze mozna zmienic tekstury i tak najprawdopodobniej zrobimy ;)

Opublikowano

Co z metalami,systemem zdobywania i wymiany pkt osiągnięć,dungeonami co z dropem,czy będzie system kufrów,pety trzeba expić?

Pozdrawia znienawidzony .:MC:.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Metale dropimy tylko z bossów, system osiągnięć będzie na serwerze, tylko nie daliśmy go do prezentacji, aby Was troche zaskoczyć. To samo tyczy się dropu z bossów, zostawiamy go do odkrycia. Odnosnie petów - tak, trzeba expić je, kufrów nie ma.

Opublikowano

Wejdziesz, zagrasz i zobaczysz prawdę, tak jak pisałem, serwer bazuje na pomysłach z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji. Zajrzyj sobie w stare prezentacje dwóch serwerów które wyżej wymieniłem i oceń ;) No chyba, że wiesz niektóre rzeczy lepiej niż sami twórcy serwera.

Padnie tak szybko jak Revential  ;) ?

Opublikowano

Ascarial to solidny serwer już, ale po chuj robić taki sam, przecież to na gole oko widać ze podobne, ja rozumiem bazują na sobie, ale ok..

Btw ktoś napisał że Andrzej to porządna firma, nie. On tylko tak jak w ascarialu służy na zachęcaniu na mpc, dlatego ze jest kojarzony tylko. Tak samo zrobili team z aslana poprosili dektoreda o post w temacie, bo to global..

Opublikowano

Padnie tak szybko jak Revential  ;) ?

Nie sądze, prędzej będzie stał tak długo jak Ascarial :) Tak jak pisałem, z Reventiala czy Balantii czerpaliśmy pomysły, podstawe serwera taką jak exp między innymi.

ech 2 ascarial ..  i nic nowego poza tym 

Ascarial to solidny serwer już, ale po chuj robić taki sam, przecież to na gole oko widać ze podobne, ja rozumiem bazują na sobie, ale ok..

Btw ktoś napisał że Andrzej to porządna firma, nie. On tylko tak jak w ascarialu służy na zachęcaniu na mpc, dlatego ze jest kojarzony tylko. Tak samo zrobili team z aslana poprosili dektoreda o post w temacie, bo to global..

Ale płaczenie, nawet nie zagraliście na serwerze, a oceniacie już, że jest to drugi Ascarial, co jest dla mnie lekko dziwne. Andrzej jest w głównym pomysłodawcą Avenoru, nie żadnym pseudo zachęcającym. Tak jak juz wspominalem wczesniej, serwer bazuje na POMYSŁACH z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji serwerów.

Opublikowano

Nie sądze, prędzej będzie stał tak długo jak Ascarial :)

Ale płaczenie, nawet nie zagraliście na serwerze, a oceniacie już, że jest to drugi Ascarial, co jest dla mnie lekko dziwne. Andrzej jest w głównym pomysłodawcą Avenoru, nie żadnym pseudo zachęcającym. Tak jak juz wspominalem wczesniej, serwer bazuje na POMYSŁACH z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji serwerów.

jesteś jakoś związany z teamem że wypowiadasz się za nich ? (dobre pytanie)

Opublikowano

Nie sądze, prędzej będzie stał tak długo jak Ascarial :) Tak jak pisałem, z Reventiala czy Balantii czerpaliśmy pomysły, podstawe serwera taką jak exp między innymi.

Na ascarialu było, że andrzej jest w teamie :D Po prezentacji i wystartowaniu serwera, nie będzie już andrzeja, dlaczego? :O

Btw. to weź mi napisz coś czego na ascarialu nie ma a tutaj jest, oprócz tła logowań.

Opublikowano

jesteś jakoś związany z teamem że wypowiadasz się za nich ? (dobre pytanie)

Tak, jesteśmy patronem projektu, przeczytaj sobie w prezentacji.

Na ascarialu było, że andrzej jest w teamie :D Po prezentacji i wystartowaniu serwera, nie będzie już andrzeja, dlaczego? :O

Btw. to weź mi napisz coś czego na ascarialu nie ma a tutaj jest, oprócz tła logowań.

Na Ascarialu? Pokaż mnie gdzie tam było coś takiego, bo sobie nie przypominam ;o Między innymi rzeczy, które pozostawiliśmy do odkrycia w grze (pisałem na poprzedniej stronie), takie jak System Osiągnięć, Boss Runy, Całkowicie wyedytowany drop wzgledem Ascariala, Brak systemu kufrów, Questy do 120 poziomu, inni handlarze, exp zbliżony do tego na starej Balantii/Reventialu i wiele innych rzeczy. Wymieniać dalej? Faktycznie, moge Ci tu przyznać troche racji, jakby spojrzeć z Twojej perspektywy, może to wygladac na kopie Ascariala, aczkolwiek od strony gry wygląda to zgoła inaczej, takich elementów jak exp, questy czy nawet drop, kończąc na atmosferze nie zobaczysz w prezentacji. Od siebie proponuje wstrzymać się z oceną do startu, wtedy będziesz mógł obiektywnie ocenić, czy aby na pewno jest to kopia Ascariala. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dla wiadomości ogólnej mogę podać, że wpłynęły na to sprawy prywatne. Tylko Ci, którzy są bliżej zaznajomieni ze mną wiedzą co się stało i dlaczego tak. Powiem tylko tyle, że nikt z was nie chciałby przeżywać czegoś takiego.

W każdym razie teraz jest inaczej. Tak jestem w teamie odpowiadającym za prace nad Avenorem i ma nadzieje, że ta wątpliwość została już rozwiana. Pozdrawiam ;)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Polecam serwer, jest bardzo dopracowany + doświadczona administracja.

na pewno zagram! :D

Dzieki za opinie ;)

Opublikowano

Zagrałbym ale serwer ma parę rzeczy które odstraszają :

-za wysokie bony w mountach (jak już macie zarobić to niech będzie wiecej tych wierzchowców ale bony powinny byc o wiele niższe)

-tak samo z petami

i wystarczy jak bronie 75 bedą dropić z ripka,niebieskiej(jeśli takowa bedzie) i berana.Moim zdaniem drop z czerwonego smoka powinien być gorszy,chyba że bedzie on pojawiał sie tylko na eventach.

Kowal w dt będzie tylko jeden?

Opublikowano

Zagrałbym ale serwer ma parę rzeczy które odstraszają :

-za wysokie bony w mountach (jak już macie zarobić to niech będzie wiecej tych wierzchowców ale bony powinny byc o wiele niższe)

-tak samo z petami

i wystarczy jak bronie 75 bedą dropić z ripka,niebieskiej(jeśli takowa bedzie) i berana.Moim zdaniem drop z czerwonego smoka powinien być gorszy,chyba że bedzie on pojawiał sie tylko na eventach.

Kowal w dt będzie tylko jeden?

Co do petów i mountów to dobry pomysł nawet z wysokimi bonusami. Mi to akurat bardzo się podoba bo będę mógł archerem sobie pograć a taki pet i mount dużo ułatwi mi grę.

Czy będą kupony SM i czy w jakiś sposób będzie można zdobyć SM w grze ??

A serwer genialny i nie czytać ty komentarzy, że to kpie z Ascariala itp. :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dziwne te pety.. czemu każdy daje jakieś inne bony? jak są w nich po 15% na klasy to wychodzi na to że trzeba posiadać je z 4 lub nawet więcej..

Niech zgadne te pety są tylko w is? czy są dostępne w grze ? jak tylko w is to przesada:)

01238193925141654940.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...