Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start serwera Avenor odbędzie się dnia 18 kwietnia o godzinie 1800. Zapraszamy!

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Czy w is będzie kasa jak na globalu?

Proszę o kontakt administracji w sprawie is.

Nie, nie bedzie.

Opublikowano

Lepiej nie startujcie  w piątek, bo w tym czasie startuje vix*,eu na ktorej (na becie) bylo ponad 1.5k osob wiec moze byc slabo na starcie u was.

Z czego 3/4 to boty od Administracji, albo licznik podrasowali :)

kolejny ascarial w sumie to to samo żenada w chuj .

Co to człowiek nie zrobi tylko żeby ciągnąć więcej pieniędzy

Co wy z tymi pieniędzmi? Rejestracja, jak i gra na serwerze jest darmowa, więc nie wiem, o co chodzi? 

Do każdego innego "hejtera". Nie chcecie/nie podoba Wam się? Nie grajcie, a nie wymyślacie na siłę coś byle zniechęcić innych. 

Ps: dawno nie grałem w metina, sądziłem, że już raczej nie ruszę tej gry, ale serwer wygląda kozacko i chętnie obczaję. Mam nadzieję, że nie będę żałował.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Ciekawie zapowiadający się serwer takiego szukałem od dłuższego czasu, na pewno ja i kilku znajomych będziemy grali, pytanie tylko jak z reklamą? Te 1000 ludzi musiałby gdzieś grać.

5428180936970289905.png

Opublikowano

Patrząc na prezentację serwer wydaje się naprawdę fajny.

Zobaczymy jak to będzie prezentować się w grze.

Na tym serwerze będzie poprawnie działała alchemia czy będzie ten sam bug co na Ascarialu? (Może już jest naprawiony ale wiem że był)

Polecam bo skoro to serwer NGS to znaczy że będzie stabilny jak Ascarial.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

super serwer, na pewno zagram.

Kiedy start?

Spodziewacie się graczy z ascariala?

Masz napisane w poscie podpiętym. 18stego o 18stej ;) Nie sądze, Avenor będzie celował raczej w inną grupę osób, ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Pozdrawiam.

Mam nadzieję że ten serwer wypali i będzie dużo graczy na serwerze :)

Będzie będzie, popatrz sobie na Ascarial jak sie rozwinął ;)

Patrząc na prezentację serwer wydaje się naprawdę fajny.

Zobaczymy jak to będzie prezentować się w grze.

Na tym serwerze będzie poprawnie działała alchemia czy będzie ten sam bug co na Ascarialu? (Może już jest naprawiony ale wiem że był)

Polecam bo skoro to serwer NGS to znaczy że będzie stabilny jak Ascarial.

Owszem, alchemia będzie działać poprawnie.

Zagram, jak będzie dużo ludzi to zostanę ;) Reklama mam nadzieję jest dobra? I nie będzie tak jak na wiksie pet 50zl, pd 7 dni 25zl?

Ceny w ItemShop będą takie same jak na Ascarialu, czyli w porównaniu do innych serwerów typu Mor*** czy Vi** bardzo tanie.

Opublikowano

@NGS tylko szkoda że startujecie tak późno :) W środę już byście mogli spokojnie startować.

No zgodzę się z tobą też wolał bym w środę bo w piątek wyjazd na święta mam więc dopiero w Wtorek zawitam, ale z drugiej strony celują start mógłby się odbyć nawet w Czwartek bo i tak większość dostaje wolne na te dni, ale niestety nie wszyscy :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

A co z reklamą?

Ile osób przewidujecie na starcie?

Reklama już jest u Balantajsa, jutro rusza kampania reklamowa na Facebooku, tak jak było w przypadku Ascariala, jest ona skuteczniejsza niz youtuberzy. O reklame się nie martwcie, jako idealny przykład naszej roboty z reklamą macie Ascarial, gdzie gra ponad 1000 osob ;)

Opublikowano

Chyba coś słabo z tą reklamą. 5 stron komentarzy, wyświetleń też nie za dużo, a temat już ma 17 dni jak się nie mylę. Ogólnie wszystko okej, wygląd broni i zbroi trochę odstrasza, serio aż tak ciężko jest coś ładniejszego znaleźć? Jedynie co mi się podoba to: łuk na 90lv, dwuręczna 90lv, sztylety 90lv, a te ostatnie zbroje na 116-120lv to jakaś porażka... Oczywiście zawitam na serwerze, ale to czy zostanę zależy tylko od tego ile osób będzie na tym serwerze grało. 

Opublikowano

Jest już jakaś  strona albo download? Dobrze by było jakbyście dali możliwość pobrania clienta na kilka godzin przed startem.

5428180936970289905.png

Opublikowano

Jest już jakaś  strona albo download? Dobrze by było jakbyście dali możliwość pobrania clienta na kilka godzin przed startem.

Wszystko bedzie dostepne od rana.

Chyba coś słabo z tą reklamą. 5 stron komentarzy, wyświetleń też nie za dużo, a temat już ma 17 dni jak się nie mylę. Ogólnie wszystko okej, wygląd broni i zbroi trochę odstrasza, serio aż tak ciężko jest coś ładniejszego znaleźć? Jedynie co mi się podoba to: łuk na 90lv, dwuręczna 90lv, sztylety 90lv, a te ostatnie zbroje na 116-120lv to jakaś porażka... Oczywiście zawitam na serwerze, ale to czy zostanę zależy tylko od tego ile osób będzie na tym serwerze grało. 

Poszła juz reklama na facebooku, za pare godzin bedziesz mial efekty ;) Mamy tez youtuberow, ktorzy rozpoczna nagrywanie tuż po starcie.

Opublikowano

Mysle ze serwer ma potencjal aby zaistniec na wiele lat. Jest ciekawy ale widze ze malo ludzi sie nim interesuje. No coz mysle ze jest sposob aby  "zwabic ludzi" a potem ich utrzymac.

Tym bardziej iz zaczynaja sie swieta ludzie maja wiecej czasu  i chca go fajnie spedzic

Ja bym proponowal:

1. Przede wszyskim dac juz strone www ,forum,  wlaczyc rejestracje i dac  clienta potwierdzi to profesjonalne podejscie teamu do serwera.

2. Zrobic jakis skromny prezencik w postaci  malej ilosci SM dla np. 200 pierwszych zarejestrowanych kont.

3. W prezce nie ma pokazane jakie itemki dostajemy na start dlatego proponuje dodac i dorzucic bonusowo jakis fajny item np. kostium krolestwa na kilka dni :) nie musi miec pro bonu

4. Zrobic jakis bonus startowy ktory ulatwi rozwoj serwera  i handel. Proponuje 10% expa wiecej 20% dropu i 30% wiecej yang na jedna badz dwie godziny  mozna zrobic o tym ankiete:)

5. Wiadomo nie kazdy moze byc na starcie dlatego mozna tez zrobic jakis drop jajek wielkanocnych  po starcie nastepnego dnia i odpowiednio wczesniej o tym powiadomic.

6. Dodac jakis Evencik Wielkanocny np. na mapach metki wielkanocne oraz drop koszykow i jajek wielkanocnych (oprocz groty, i v2 pajakow,)

Mysle ze poczatki bywaja nudne ale jak serwer dobrze je zorganizuje to beda bardzo przyjemne dla kazdego gracza nawet nie korzystajacego z IS.

Opublikowano

Dzięki za opinie. Dołożymy wszelkich starań, aby ten serwer rozwijał się tak samo jak nasz drugi - Ascarial, który istnieje już prawie pół roku i przyciąga tłumy graczy.

1. Bedzie rano ;)

2. Pokazujac na przykladzie Ascariala, robimy regularnie konkursy na SM, rozdajemy darmowe SM na facebooku. Poza tym przyznamy jakaś drobna ilosc pierwszym 100 graczom, którzy zalogują się na serwerze.

3. Jako prezent na start będą SM i raty ;)

4. Tak jak w punkcie wyżej, na start będzie ustawione 50% więcej expa, dropu i yang na 48h.

5 i 6. Tak samo jak w przypadku Ascariala, na którym gra niespełna 1000 osób, od soboty zostanie aktywowany Event Wielkanocny, który potrwa tydzien. Wiecej informacji po starcie.

Opublikowano

O kurde dzieki  za szybka odpowiedz jestem poztywnie zaskoczony ale 50% expa dropu i yang na 48 to nie  za duzo?! Gracze wbija po tych 48 godzinach jakis okolo 75lvl mysle ze to troche za duzo jak na hard ^^

Ale nie bede narzekal bo sam tez skorzystam z tego bonusu hehe do zobaczenia na starcie.

BTW  Jak z robieniem konia i jak z biologiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...