Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne te pety.. czemu każdy daje jakieś inne bony? jak są w nich po 15% na klasy to wychodzi na to że trzeba posiadać je z 4 lub nawet więcej..

Niech zgadne te pety są tylko w is? czy są dostępne w grze ? jak tylko w is to przesada:)

Pety są dostepne w grze i do zdobycia na eventach (OX, Znajdz GM'a), a takze na konkursach. Bonusy uwazamy za odpowiednie. Jest ich sporo, aczkolwiek nie ma kosmicznych wartosci. Jesli Wam nie beda odpowiadac zawsze mozna zrobic ankiete u nas na forum po starcie ;)

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolejny ascarial w sumie to to samo żenada w chuj .

Co to człowiek nie zrobi tylko żeby ciągnąć więcej pieniędzy

Bez obrazy kolego, ale zamiast pieprzyć głupoty, o których nie masz najmniejszego pojęcia i nabijać sobie posty, poczytaj wypowiedzi wyżej. Serwer bazuje na POMYSŁACH z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji, czy zapowiedziach serwerów. Nawet nie zagrałeś na nim, a już gadasz, że to kopia Ascariala, trochę to niedorzeczne dla mnie. Pozdrawiam. Przeczytaj sobie również to.

Między innymi rzeczy, które pozostawiliśmy do odkrycia w grze (pisałem na poprzedniej stronie), takie jak System Osiągnięć, Boss Runy, Całkowicie wyedytowany drop wzgledem Ascariala, Brak systemu kufrów, Questy do 120 poziomu, inni handlarze, exp zbliżony do tego na starej Balantii/Reventialu i wiele innych rzeczy. Wymieniać dalej? Faktycznie, moge Ci tu przyznać troche racji, jakby spojrzeć z Twojej perspektywy, może to wygladac na kopie Ascariala, aczkolwiek od strony gry wygląda to zgoła inaczej, takich elementów jak exp, questy czy nawet drop, kończąc na atmosferze nie zobaczysz w prezentacji. Od siebie proponuje wstrzymać się z oceną do startu, wtedy będziesz mógł obiektywnie ocenić, czy aby na pewno jest to kopia Ascariala. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Bez obrazy kolego, ale zamiast pieprzyć głupoty, o których nie masz najmniejszego pojęcia i nabijać sobie posty, poczytaj wypowiedzi wyżej. Serwer bazuje na POMYSŁACH z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji, czy zapowiedziach serwerów. Nawet nie zagrałeś na nim, a już gadasz, że to kopia Ascariala, trochę to niedorzeczne dla mnie. Pozdrawiam. Przeczytaj sobie również to.

Bez obrazy , ale zamiast kwestionować moją inteligencje i oceniając , że nic nie czytałem gówno wiem dobra , ale widze co sie robi z maszyny ascarial zmieniony exp drop o questy do 120 lvl i to wszystko, a mówić sobie możesz co chcesz na pomysłach Balantii a jakie tam były pomysły śmieszne .

Co ty myślisz , że wszyscy są tacy głupi jak ty mądry kurwa zrobili nowe okno logowania bo by była idealna kopia Ascariala nic więcej .

Założe sie , że genialny pomysł Ascarial na początku zarabiał to dawać zrobimy 2 Ascariala a co tam ten Hard/medium i ten tak samo bo po co robić coś innego .

Wszystko robione tylko dla pieniędzy, a zaprzeczcie tam w tym waszym Teami'e to całe MPC was wyśmieje .

Opublikowano

Bez obrazy , ale zamiast kwestionować moją inteligencje i oceniając , że nic nie czytałem gówno wiem dobra , ale widze co sie robi z maszyny ascarial zmieniony exp drop o questy do 120 lvl i to wszystko, a mówić sobie możesz co chcesz na pomysłach Balantii a jakie tam były pomysły śmieszne .

Co ty myślisz , że wszyscy są tacy głupi jak ty mądry kurwa zrobili nowe okno logowania bo by była idealna kopia Ascariala nic więcej .

Założe sie , że genialny pomysł Ascarial na początku zarabiał to dawać zrobimy 2 Ascariala a co tam ten Hard/medium i ten tak samo bo po co robić coś innego .

Wszystko robione tylko dla pieniędzy, a zaprzeczcie tam w tym waszym Teami'e to całe MPC was wyśmieje .

Zadam Ci jedno zasadnicze pytanie. Na jakiej postawie twierdzisz, że jest to kopia Ascariala? Nie kwestionuje Twojej inteligencji, jedynie zwracam Ci uwage, bo oceniasz serwer negatywnie, nie grając na nim, co lepsze, nie podając nawet konkretnych argumentów. Powiedz mi, czy pomysłodawcą Ascariala był andrzejt17? Ascarial to jest nasz serwer, czy andrzeja? Czy na Ascarialu dropią Tajemnicze Szkatułki, nie ma systemu kufrów? Ile królestw masz na Ascarialu, trzy, czy dwa? Czy na Ascarialu na poziomie 70 expi się w Grocie Wygnańców? Dalej mi się już nawet wymieniać nie chce, bo najwidoczniej masz swoje zdanie wyrobione. Avenor ma w sobie elementy Ascariala, takie jak np. System Run, ale bezpośrednio z Ascarialem nie ma nic wspólnego, co zobaczysz między innymi po dropie, expie, questach i innych rzeczach.. Bez obrazy i spin, ale nie podałeś żadnych sensownych argumentów na to, że Avenor jest kopią Ascariala, nawet nie napisałeś dlaczego tak sądzisz. Tak samo na jakiej postawie twierdzisz, że robimy wszystko dla kasy? Równie dobrze mogłeś napisać w pierwszej lepszej prezentacji to samo. Nie podoba się, nie graj tutaj, spoko, ale nie wymyślaj sobie farmazonów, nie grając nawet na serwerze. Poza tym właśnie widać jak wiele przeczytałeś czy zobaczyłeś w tej prezentacji, skoro nawet podałeś błędny maksymalny poziom. Pozdrawiam.

Btw. Ty się wkręciłeś, że ten stary Dell to maszyna Ascariala? Kupiłem go specjalnie na allegro za 30 zł, aby zrobić Wam żart na Prima Aprillis xDDD

Możecie udostepnic screeny wachlarzy?

Nie bedziemy juz edytowac prezentacji, poniewaz byla robiona graficznie. Po starcie bedziesz mial okazje zobaczyc :) Zapraszamy.

Opublikowano

Zadam Ci jedno zasadnicze pytanie. Na jakiej postawie twierdzisz, że jest to kopia Ascariala? Nie kwestionuje Twojej inteligencji, jedynie zwracam Ci uwage, bo oceniasz serwer negatywnie, nie grając na nim, co lepsze, nie podając nawet konkretnych argumentów. Powiedz mi, czy pomysłodawcą Ascariala był andrzejt17? Ascarial to jest nasz serwer, czy andrzeja? Czy na Ascarialu dropią Tajemnicze Szkatułki, nie ma systemu kufrów? Ile królestw masz na Ascarialu, trzy, czy dwa? Czy na Ascarialu na poziomie 70 expi się w Grocie Wygnańców? Dalej mi się już nawet wymieniać nie chce, bo najwidoczniej masz swoje zdanie wyrobione. Avenor ma w sobie elementy Ascariala, takie jak np. System Run, ale bezpośrednio z Ascarialem nie ma nic wspólnego, co zobaczysz między innymi po dropie, expie, questach i innych rzeczach.. Bez obrazy i spin, ale nie podałeś żadnych sensownych argumentów na to, że Avenor jest kopią Ascariala, nawet nie napisałeś dlaczego tak sądzisz. Tak samo na jakiej postawie twierdzisz, że robimy wszystko dla kasy? Równie dobrze mogłeś napisać w pierwszej lepszej prezentacji to samo. Nie podoba się, nie graj tutaj, spoko, ale nie wymyślaj sobie farmazonów, nie grając nawet na serwerze. Poza tym właśnie widać jak wiele przeczytałeś czy zobaczyłeś w tej prezentacji, skoro nawet podałeś błędny maksymalny poziom. Pozdrawiam.

Btw. Ty się wkręciłeś, że ten stary Dell to maszyna Ascariala? Kupiłem go specjalnie na allegro za 30 zł, aby zrobić Wam żart na Prima Aprillis xDDD

Nie bedziemy juz edytowac prezentacji, poniewaz byla robiona graficznie. Po starcie bedziesz mial okazje zobaczyc :) Zapraszamy.

Jakie Dell ? twoja sprawa co kupujesz i co rozwalasz na 2 raz czytaj ze zrozumieniem .

Myślałem, że gdzieś tam będzie albo Revential , albo balantia , a jednak nie jesteś ograniczony słownie dobrze lubie takich ludzi .

Czyli z twojego rozumowania jeśli od kogoś odkupie pliki i zmieni exp  ten w grocie pewnie przez to , że dc bedzie na duży level albo coś innego, żeby ludzi tak szybko nie expili i ty to nazywasz nowym innym serverem ???

System Kostiumów, a jaki to problem 20 min roboty jak za kilka miesięcy pojawi się na Ascarial to za pewne nikt się nie zdziwi

Kufry zamiast szkat blasku noo kurwa ale różnica na prawde gratulacje .

Pozmieniane questy, drop, exp ,a server jednak i tak taki sam .

"Tak samo na jakiej postawie twierdzisz, że robimy wszystko dla kasy? Równie dobrze mogłeś napisać w pierwszej lepszej prezentacji to samo"

Widzisz i tu już jest problem bo nikt nie zrobi takiej chały jak wy i ty chcesz komuś wmawiać , że ten server nie jest robiony dla kasy , ja ci już napisałem wyżej dla czego jest robiony , a ty możesz wmawiać 15 latkom z mpc co chcesz , ale każdy to widzi wystarczy popatrzyć na prezke ascarial'a Kasa, Kasa, Kasa tylko dla tego powstał ten server .

Myśl dalej, że każdy jest tak głupi jak ty mądry i nie wie o co ty chodzi powodzenia ! szkoda czasu spadam stąd po co mam ci uświadamiać coś co sami wymyśliliście .

Opublikowano

ale widze co sie robi z maszyny ascarial

Taki Dell, chyba dobrze wiesz o czym mówie :) Argumentów i uzasadnienia tak jak nie było tak dalej nie ma, nie rozumiem po co ten płacz z Twojej strony i wyzwiska na poziomie podstawówki.

https://www.youtube.com/watch?v=MHORZC1kCUE&feature=youtu.be

System Kostiumów, a jaki to problem 20 min roboty jak za kilka miesięcy pojawi się na Ascarial to za pewne nikt się nie zdziwi

Kufry zamiast szkat blasku noo kurwa ale różnica na prawde gratulacje .

Pozmieniane questy, drop, exp ,a server jednak i tak taki sam .

Idąc Twoim tokiem rozumowania, wejdź w prezentacje Exalionu lub Ravii, czy Balmory i napisz, że jest to kopia Ascariala, no bo jednak jak sam napisałeś .. "Pozmieniane questy, drop, exp ,a server jednak i tak taki sam ."

Myślałem, że gdzieś tam będzie albo Revential , albo balantia , a jednak nie jesteś ograniczony słownie dobrze lubie takich ludzi .

Czyli z twojego rozumowania jeśli od kogoś odkupie pliki i zmieni exp  ten w grocie pewnie przez to , że dc bedzie na duży level albo coś innego, żeby ludzi tak szybko nie expili i ty to nazywasz nowym innym serverem ???

Pierwszej częsci zdania nie rozumiem w ogóle, zero sensu. Czy andrzej odkupił od nas pliki? Czy andrzej zrobił drugi Ascarial? A może tak Avenor został pod naszym patronatem? Poczytaj sobie jego wypowiedzi, projekt jest jego pomysłem, który został objęty naszym patronatem (Tak samo, jak robi to słynne już ForGame) i przyprawiony pomysłami i rzeczami z Reventialu, Balantii, czy Ascariala. Avenor nazywam innym serwerem, ponieważ jest w nim tyle rzeczy z Ascariala, ile w Ravii z Balmory. Mała rada na przyszłość. Zagraj - Oceniaj, a nie wymyślasz sobie wyimaginowane historie, argumentując to słowami "bo ja jestem jasnowidzem".

Widzisz i tu już jest problem bo nikt nie zrobi takiej chały jak wy i ty chcesz komuś wmawiać , że ten server nie jest robiony dla kasy , ja ci już napisałem wyżej dla czego jest robiony , a ty możesz wmawiać 15 latkom z mpc co chcesz , ale każdy to widzi wystarczy popatrzyć na prezke ascarial'a Kasa, Kasa, Kasa tylko dla tego powstał ten server .

No właśnie problem w tym, że nic sensownego nie napisałeś, a Twoje słowa potwierdzają to, że bawisz się w jasnowidza i snujesz teorie spiskowe, jakoby Avenor był bezpośrednią kopią Ascariala. Wyżej przytoczyłem Tobie SENSOWNE argumenty, no ale jak widać, masz swoje zdanie i logika do rozumu Tobie za bardzo nie przemówi.

Myśl dalej, że każdy jest tak głupi jak ty mądry i nie wie o co ty chodzi powodzenia ! szkoda czasu spadam stąd po co mam ci uświadamiać coś co sami wymyśliliście .

Cieszy mnie to niezmiernie, bo nic sensownego nie przeczytałem, poza płaczem. Żadnego sensownego argumentu, żadnej sensownej wypowiedzi, sam spam i przysłowiowy 'bul dupy'. Zegnam, nie będziemy tęsknić.

Opublikowano

Serwer może i by był dobry ale niestety Pay2Win.

-Kupisz BaoBao, Kupisz Wierzcha na 250 atak/obrona - 35 lvl z buffem  bije  spota w V2 ... proszę was.

Pewno będzie jeszcze jakieś PPK albo inne wymysły więc sorry ale to odpada.

Życzę powodzenia.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Serwer może i by był dobry ale niestety Pay2Win.

-Kupisz BaoBao, Kupisz Wierzcha na 250 atak/obrona - 35 lvl z buffem  bije  spota w V2 ... proszę was.

Pewno będzie jeszcze jakieś PPK albo inne wymysły więc sorry ale to odpada.

Życzę powodzenia.

Spójrz na inne serwery, tam masz praktycznie to samo ;) Fakt, maja one duzo bonusow, ale niewielkie, specjalnie tak zrobilismy. Poza tym pety i wierzchowce mozna zdobyć na konkursach takich jak OX, Znajdz GM'a czy Konkursy na FB. Ten kto gra/grał na Ascarialu ten wie ;) Poza tym w ItemShopie nie ma aż tak wyimaginowanych cen jak na Mortisie, przykładowo, pet na Ascarialu w przeliczeniu na SM kosztuje ok. 12 pln. Pozdrawiam.

Opublikowano

Możecie udostepnic screeny wachlarzy?

Opublikowano

Andrzeju nie denerwuj się 

Server zapowiada sie fajnie 

Piękny Python :D 

Nie zagram bo robię własnego Harda Powodzenia :)

Opublikowano

Niestety z punktu patrzenia na prezentacje serwer niczym nie różni się od Ascariala.

Ale moge się mylić i co innego może być w grze ;)

Powodzenia z serwerem lecz nie zagram bo czekam na innego harda ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

chyba was troche fantazja poniosla z tymi petami 3000 pz, wierzchowcami z bonusami rodem z easy.BEZ PRZESADY

Spokojnie, serwer jest tak zbudowany, aby wszystko miało swoją logiczną część ;)

Dzieki wszystkim za pozytywne opinie. Do zobaczenia na starcie ;) Od poniedzialku ruszamy z reklama.

Opublikowano

Taka rada, nie róbcie startu 11.04 bo większość sobie  na ten dzień sobie zaplanowało MPCforum s2 a ten server jest popularny więc lepiej zrobić start np. 9.04 albo na nastepny piatek 18.04

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Posiadacie forum?

Jeszcze nie, bedzie w tym tygodniu ;)

Taka rada, nie róbcie startu 11.04 bo większość sobie  na ten dzień sobie zaplanowało MPCforum s2 a ten server jest popularny więc lepiej zrobić start np. 9.04 albo na nastepny piatek 18.04

Właśnie dyskutujemy nad tym wewnątrz Teamu, zobaczymy co czas przyniesie :)

Opublikowano

Coś czuję, że trzeba konta sprzedawać na ascarialu, jeżeli robicie s2 to zapewne połowa bydła przyjdzie tu, ascarial zostanie z 300 grczy i upadnie. No cóż. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Coś czuję, że trzeba konta sprzedawać na ascarialu, jeżeli robicie s2 to zapewne połowa bydła przyjdzie tu, ascarial zostanie z 300 grczy i upadnie. No cóż. Powodzenia. 

To nie jest s2 Ascariala, cofnij sobie strone wstecz i poczytaj nasze wypowiedzi.

do zamkniecia serwer nie dziala ;/

Eghm, bo jeszcze nie wystartował?

Opublikowano

Lepiej nie startujcie  w piątek, bo w tym czasie startuje vix*,eu na ktorej (na becie) bylo ponad 1.5k osob wiec moze byc slabo na starcie u was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...