Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start serwera Avenor odbędzie się dnia 18 kwietnia o godzinie 1800. Zapraszamy!

p1.png

p2.png
p3.png
p4.png
p5.png
p6.png
p7.png
p8.png
p9.png
p10.png
p11.png
p12.png
p13.png
p14.png

NOWY, ODŚWIEŻONY CLIENT GRY:

ekran1.png
ekran2.png
ekran3.png
ekran4.png
ekran5.png
ekran6.png

p15.png
p16.png
p17.png
p18.png

Screeny Weryfikacyjne

wer1.png

wer2.png

Start serwera Avenor odbędzie się dnia 18 kwietnia o godzinie 1800. Zapraszamy!

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ascarial, dziekuję dobranoc.

za ile kupiliście pliki ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

ascarial, dziekuję dobranoc.

za ile kupiliście pliki ? :)

Czy to przypadkiem nie ascaria v2 ? bo dość podobna :P

Plików nie kupili bo to nasz wspólny projekt wraz z andrzejem. Bardziej powiedziałbym, że Revential/Balantia, ale okej :) Do Ascariala troche brakuje mu, aczkolwiek ma pare rzeczy z niego takich jak Wymiana Zmianek na Dodania i inne poboczne rzeczy oraz System Run.

Opublikowano

Plików nie kupili bo to nasz wspólny projekt wraz z andrzejem. Bardziej powiedziałbym, że Revential/Balantia, ale okej :) Do Ascariala troche brakuje mu, aczkolwiek ma pare rzeczy z niego takich jak Wymiana Zmianek na Dodania i inne poboczne rzeczy oraz System Run.

trochę mu brakuje >.< przecież to te same pliki :D proszę, powiedz tylko prawdę :) Po prostu wziął pliki i andrzej zedytował je na swój serwer. :D

jedyne różnice to client + skrzynki :D jak krople wody te wasze serwery :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Kiedy start?

Dodaj generator

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

trochę mu brakuje >.< przecież to te same pliki :D proszę, powiedz tylko prawdę :) Po prostu wziął pliki i andrzej zedytował je na swój serwer. :D

jedyne różnice to client + skrzynki :D jak krople wody te wasze serwery :)

Wejdziesz, zagrasz i zobaczysz prawdę, tak jak pisałem, serwer bazuje na pomysłach z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji. Zajrzyj sobie w stare prezentacje dwóch serwerów które wyżej wymieniłem i oceń ;) No chyba, że wiesz niektóre rzeczy lepiej niż sami twórcy serwera.

Kiedy start?

Dodaj generator

11 Kwietnia, godzina bliżej nie jest ustalona, ale bedzie to pewnie 18/19 ;)

Opublikowano

Nie polecam drugi Ascarial nic nowego.

Zróbcie jakiś porządny Easy/Medium.

To chyba kolego nie grałeś na Ascarialu, poza tym czytaj post up. Easy/Medium masz od zajebania, wystarczy odpalić dział publikacje.

Serwer bazuje na pomysłach z Reventiala/Balantii, aczkolwiek ma w sobie pare rzeczy z Ascariala, nie ukrywam tego, bo mozna to zobaczyc w prezentacji. Zajrzyj sobie w stare prezentacje dwóch serwerów które wyżej wymieniłem i oceń ;)

Opublikowano

Powiedzcie mi taką rzecz, ile fajnych i podobnych udogodnień, rozwiązań widzieliście na różnych serwerach? To nie znaczy chyba, że te wszystkie serwery coś łączy? :) Generalnie są pewne rozwiązania, które się sprawdziły i są pożyteczne to dlaczego je porzucać tylko dlatego, żeby serwer miał być drastycznie inny (żeby wszyscy zobaczyli rażącą różnice)? Jak NGS wspomniał, porównajcie prezentacje.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Nie ma zbytnio dobrych* serwerów medium/easy więc fajnie jakby ten stał się taki (bo patrząc po administracji to byłby jeden z lepszych) , ale jak kto woli ..

Polecam. 

*dobrych, mam na myśli dobrze dopracowanych , pod względem rat , i innych dupereli .

Opublikowano

Nie ma zbytnio dobrych* serwerów medium/easy więc fajnie jakby ten stał się taki (bo patrząc po administracji to byłby jeden z lepszych) , ale jak kto woli ..

Polecam.

Serwerów Easy/Medium jest cała masa póki co. Niektóre padają szybciej niz muchy to prawda, no ale skoro nalegacie, możemy pomyślec nad takowym projektem na wakacje, póki co skupiamy się na obecnych i je udoskonalamy.

Opublikowano

Mi się bardzo podoba, sam fakt, że team jest bardzo doświadczony to i serwer wyśmienity, zobaczymy jak się sprawdzicie i sam nawet zagram :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Doświadczony :)

Ostatni ich serwer stał chyba przez 4 dni o ile sie nie myle.

NIE POLECAM !

To chyba Ci sie administracja pomyliła, bo Ascarial stoi od Grudnia i ma ponad 1000 graczy.

Opublikowano

Po prezentacji mówię sobie - drugi Ascarial/Revential.

Natomiast andrzej to porządna firma i serwer jest na maxa dopracowany, na 100% odbugowany (popraw mnie jak się mylę :P).

Powodzenia Wam życzę, bo projekt ma potencjał. Obyście mieli/obyś miał jak najwięcej graczy ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zanim dojdę do oceny serwera Easy/Medium naprawdę normalnie rozbrajacie mnie serwery Hard może raz na miesiąc startują lub dwa z tego raczej nikłe szanse, że się utrzyma a Easy/Medium to z dwadzieścia na miecha wychodzi więc gdzie tu logika ??

A co do serwera za gram na 100%

A co do podobieństwa każdy serwer jest do siebie podobny w końcu każdy bazuje na jednej i tej samej grze chyba xD ???

A tak naprawdę przeczytaliście tylko "Patron Projektu : Next Game Studio " i od razu że to drugi Ascarial !!

Co do systemu petów i wierzchowców bardzo ciekawie to wygląda szczególnie ten Młody smok będzie łatwiej exspić takimi postaciami jak Archer czy BM .

Prezentacja bardzo ładna oraz czekam z niecierpliwością do 11 kwietnia br.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna i przejrzysta ale wszystko to już było żadnych nowych rozwiązań ? Bardziej dużo bardziej podlega pod Hard niż medium .. szkoda 

Opublikowano

Wszystko pięknie lecz znów te brone/zbroje z pl-a...

moglibyście coś nowego dać..

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

ile graczy oczekujecie na starcie ? 

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...