Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!!!

Sprawa z startem wygląda następująco.!!!

-Środa 16.04.2014 godzina 20.00 start Alpha Testów.

Start serwera Aslan

18 / 19

0.4

2014

18.00 - 20.00

Czym więcej ludzi na Alpha testach tym szybszy start.

Pozdrawiam i zapraszam na ts3.

envits.net

Client pod Altha testy dostępny bd w środę 16-18

54010287442563618639.png

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluję pomysłowości 18/19 startuje 2-3 inne serwery. A Wy przekładacie start już 4 raz? Nie dość że opinie macie 80% negatywną to jeszcze w taki sposób stracicie graczy :)

Pozdro i nie zagram, zresztą serwer i tak zapewne padnie jak będzie dużo hajsu z IS :)

Opublikowano

Gratuluję pomysłowości 18/19 startuje 2-3 inne serwery. A Wy przekładacie start już 4 raz? Nie dość że opinie macie 80% negatywną to jeszcze w taki sposób stracicie graczy :)

Pozdro i nie zagram, zresztą serwer i tak zapewne padnie jak będzie dużo hajsu z IS :)

No trochę śmiesznie, trochę ludzi już odeszło, w dodatku jutro startuje nowy serwer na plu. 

Nie wiem, może zagram, czas pokaże. ;p

Opublikowano

Masz moze racje, ze startuje 2 czy tam 3 inne serwery, ale administracja przelozy start znow i bedziecie mowic, ze nieodpowiedzialni itd i ucieknie czesc graczy?

Takze, dajcie szanse! Wydaje mi sie, ze na pewno ja wykorzystaja i zapraszam na start jak i bete.

Pozdrawiam!

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

UWAGA!!!

Sprawa z startem wygląda następująco.!!!

-Środa 16.04.2014 godzina 20.00 start Alpha Testów.

Start serwera Aslan

18 / 19

0.4

2014

18.00 - 20.00

Czym więcej ludzi na Alpha testach tym szybszy start.

Pozdrawiam i zapraszam na ts3.

envits.net

Client pod Altha testy dostępny bd w środę 16-18

Troche smieszne bylo mowione ze startujecie w srode teraz juz 5 raz przekladacie, nie zdziwicie sie jak duzo graczy  z tego powodu ucieknie, powodzenia.

Opublikowano

Ty wiesz najlepiej że padnie jak będzie dużo hajsu z IS.

No trochę śmiesznie, trochę ludzi już odeszło, w dodatku jutro startuje nowy serwer na plu. 

Nie wiem, może zagram, czas pokaże. ;p

Zauważ co się z Pl dzieje yang przenoszenie postaci w is.

Troche smieszne bylo mowione ze startujecie w srode teraz juz 5 raz przekladacie, nie zdziwicie sie jak duzo graczy  z tego powodu ucieknie, powodzenia.

Dostaliśmy masę wiadomości z prośbą o start w weekend dlaczego? bo nie każdy ma wolne od środy

54010287442563618639.png

Opublikowano

No super pisaliscie napewno w srode ruszycie teraz przekladacie ? w sumie chcialem tu zagrac dlatego bo w srode rusza i bedzie co robic a do piatku to mi sie nie chce czekac i tak pewnie na sobote przelozycie 

Dostaliśmy masę wiadomości z prośbą o start w weekend dlaczego? bo nie każdy ma wolne od środy

Nie kazdy ma wolne od srody to dlatego przekladac ?  no gratuluje jak ktos bedzie chcial grac to zagra jak bedzie mogl , a moze ktos np od soboty nie bedzie mogl grac to na pewno nie przelozycie 

Opublikowano

Ja mam wolne za 2 tygodnie wystartujcie w przyszły piątek bez bugów ....

btw. śmiech na sali 

4uc581.jpg

Opublikowano

Nie każdy ma wolne od środy? Wydaje mi się, że wszystkie szkoły mają chyba wolne, nie? A wydaje mi się że na waszym serwerze zagra więcej osób uczących ( czyt. podstawówka/gimbaza itd. )  się niż osób pracujących itd. Sam osobiście szykowałem się na jutrzejszy start, ale cóż..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ludzie, dajcie szanse! Asek postara sie wykozystac ja w stu procentach. Rozumiem ze start serwera byl przekladany pare razy, ale zrozumcie, ze bylo pare powaznych problemow, nie dalismy rade tego przyspieszyc ani przeskoczyc w zaden sposob! Nikt nie chce grac na serwerze z problemami zeby byl wylaczany co 5/10 minut...

Opublikowano

Jak nie ma wolnego? kazdy uczacy ma a nic sie nie stanie ze pare osob nie bedzie na starcie...

Opublikowano

To po chuj planujecie start w Środę a potem przekładacie? Akurat to był wasz jedyny dobry pomysł ponieważ tak jak mówiłem, w Piątek macie konkurencję i raczej z niej skorzystam. Miałem tutaj grać, jedzenie kupione nawet sprzedałem konto na PL'u i miałem coś inwestować ale po co? Jak nawet ten serwer ruszyć nie potrafi, a co dopiero utrzymać. Teraz dostaniesz prośbę że dużo osób jedzie na święta do rodziny np. i też przełożysz? :)

Opublikowano

Też miałam grać ze względu na to ze start w środę, w piątek pewnie zawitam na innym serwerze, który jest waszą konkurencją i to nie małą jak napisał pan wyżej. Po reszta byla beta? Teraz alpha testy chuje muje dzikie węże, po resztą na weekend ludzie jeżdżą do rodzin na wielkanoc geniusze.

Ale trudno, serwer zapowiadał się dobrze, mimo wielu negatywnych opinii.

Opublikowano

Nigdzie nie widze zeby ktos sie cieszyl ze w piatek start ale niby macie mase wiadomosci zeby w piatek sie odbył tak wiec sie pytam gdzie ci gracze sie podziali ? bo narazie widze jak sie wypowiadaja ze nie pasuje w piatek tylko jutro ;)

Opublikowano

To i tak pierdolnie szybciej niż ROSAT, więc co się napalać...

Szkoda Waszego czasu i pieniędzy.

żal mi cie oszołomie serwer jest spoko a że jesteś biedny i mieszkasz w lepiance to nie wplątuj to innych

Jeszcze każdy zobaczy jak będziesz w ten serw nakurwiał

Opublikowano

żal mi cie oszołomie serwer jest spoko a że jesteś biedny i mieszkasz w lepiance to nie wplątuj to innych

Jeszcze każdy zobaczy jak będziesz w ten serw nakurwiał

Grać na serwerach przestałem dawno temu ;-)

Zupełnie nie wiem o co Ci chodzi w fragmencie o lepiance, no ale te dzisiejsze gimnazja...

@Top

Serwer postoi dłużej niż tydzień?

Opublikowano

Zupełnie nie wiem o co Ci chodzi w fragmencie o lepiance, no ale te dzisiejsze gimnazja...

@Top

Serwer postoi dłużej niż tydzień

Aa to sorry.

Ale mam 1 pyt kiedy ten obsrany start

Opublikowano

Start odbedzie sie w piatek w godzinach wieczornych 18-20 :).

@Top

Serwer postoi dłużej niż tydzień?

Tak, serwer postoi tydzien. :) Maszyna jest oplacona na bardzo, bardzo dlugo wiec nie musicie sie obawiac o to :).

Opublikowano

Start odbedzie sie w piatek w godzinach wieczornych 18-20 :).

Tak, serwer postoi tydzien. :) Maszyna jest oplacona na bardzo, bardzo dlugo wiec nie musicie sie obawiac o to :).

Dzienki koleś.

Mam 2 pyt a FuBu i ddosy + zespuł dałna u FuBu

I ten client co jest w najlepszej odpowiedzi to official

Opublikowano

Tak, serwer postoi tydzien.  :) Maszyna jest oplacona na bardzo, bardzo dlugo wiec nie musicie sie obawiac o to :).

Czekaj, jesteś z kimś z administracji czy po prostu wierzysz w bajki?

Dzienki koleś.

Mam 2 pyt a FuBu i ddosy + zespuł dałna u FuBu

I ten client co jest w najlepszej odpowiedzi to official

Dzięki* 

Zespół*

Tak, oto poziom graczy tego serwera.

Opublikowano

Czekaj, jesteś z kimś z administracji czy po prostu wierzysz w bajki?

Dzięki* 

Zespół*

Tak, oto poziom graczy tego serwera.

Wyjdz z tego tematu jak twoje posty nic nie wnosza jak masz nabijac posty swoimi przypuszczeniami.

54010287442563618639.png

Opublikowano

To serwer dziś startuje czy nie ?

Czytając te komentarze wyżej, moim zdaniem administracja źle zrobi jak przesunie start na weekend, start był zaplanowany na środę i tak powinno być , a nie dostali wiadomości od gimbusów ,że im nie pasuje i się ich słuchają, a może większość chce startu dziś tylko nie pisze do was, stracicie graczy -.-'

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

To serwer dziś startuje czy nie ?

Czytając te komentarze wyżej, moim zdaniem administracja źle zrobi jak przesunie start na weekend, start był zaplanowany na środę i tak powinno być , a nie dostali wiadomości od gimbusów ,że im nie pasuje i się ich słuchają, a może większość chce startu dziś tylko nie pisze do was, stracicie graczy -.-'

Popieram kruszynke , Zle  robicie przesuwajac start na weekend jak tyle  razy mowiliscie ze zaplanowany bedzie na srode , a w weekend i tak sie nie chodzi do szkoly w pon i wtorek wiec mniej dni niby na granie jest dluższe , Zobaczcie ile ludzi tu chce dzis start a ile w weekend 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...