Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że itemy, które z Aska są przekazywane to nie on?? No tak.. login: Admin hasło: admin1.. Pokazałam ss.. ciągle się tłumaczycie że Flourine, najlepiej wszystko zwalić na niego i zamieść pod dywan..  Powiem szczerze, że zawiodłam się na asku.. i nie chce mi się wierzyć, że to wszystko jest Flourine wina, iż sam pierwszy do mnie napisał przez kolegę podając swoje gg, abym się do niego odezwała..

oj9kgt.jpg

Flourine zadeklarował się, że jest w stanie poszukać ss .. z bazy danych i ujawnić rozmowy z archiwum gg, jeżeli materiały dotrą do mnie, to na pewno Wam udostępnię, gdyż on nie ma konta.

Harnaś możesz mnie straszyć moderatorami, iż to Wam powinni zabronić reklamy na mpcforum.. taki serwer nie powinien ujrzeć światła dziennego.

z Tego co mi wiadomo w poprzedniej prezentacji kilka razy pisałaś, że kończysz dyskusje a dalej bezsensownie spamujesz jak jakieś dziecko które jest niekochane;c

już się powtarzasz co jest troche żałosne  <_< lajkują Cie i przytakują ciągle te same osoby, a niepotrzebny spam i zaśmiecanie prezentacji jest niepotrzebne :O

nie powinien ujrzeć światła bo? bo to jeden z najlepszych czytając prezentacje  ;) i może zaszkodzić innym serwerom.

<3

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że itemy, które z Aska są przekazywane to nie on?? No tak.. login: Admin hasło: admin1.. Pokazałam ss.. ciągle się tłumaczycie że Flourine, najlepiej wszystko zwalić na niego i zamieść pod dywan..  Powiem szczerze, że zawiodłam się na asku.. i nie chce mi się wierzyć, że to wszystko jest Flourine wina, iż sam pierwszy do mnie napisał przez kolegę podając swoje gg, abym się do niego odezwała..

oj9kgt.jpg

Flourine zadeklarował się, że jest w stanie poszukać ss .. z bazy danych i ujawnić rozmowy z archiwum gg, jeżeli materiały dotrą do mnie, to na pewno Wam udostępnię, gdyż on nie ma konta.

Harnaś możesz mnie straszyć moderatorami, iż to Wam powinni zabronić reklamy na mpcforum.. taki serwer nie powinien ujrzeć światła dziennego.

Niech daje te ss Mati, niech daje.  Sam usunał całe logi bym tylko nie zobaczył, ze rozdawał EQ a potem zrzucił wine na Aska.

Tylko to nie Asek odbanowywał cały czas shadersa który sprzedawał eq od nixa. Heh, skoncz pieprzyć głupoty dziewczyno bo Ci się coś przewraca.

PRZYPOMINAM ZE NADAL MOZNA DOSTAC SIE NA BETE WIECEJ INFO NA TS x

Opublikowano

oj9kgt.jpg

Zdaje mi sie, że już miałas nic nie pisac w prezentacji.

@AV Skad wydropie dlugi miecz?

Opublikowano

Niech daje te ss Mati, niech daje.  Sam usunał całe logi bym tylko nie zobaczył, ze rozdawał EQ a potem zrzucił wine na Aska.

Tylko to nie Asek odbanowywał cały czas shadersa który sprzedawał eq od nixa. Heh, skoncz pieprzyć głupoty dziewczyno bo Ci się coś przewraca.

PRZYPOMINAM ZE NADAL MOZNA DOSTAC SIE NA BETE WIECEJ INFO NA TS envits.net

Złapałam Cię na kłamstwie, wcześniej twierdziłeś na ts, gdzie był tłum graczy, że nie miałeś dostępu, a było to dokładnie wtedy, kiedy zostałeś oskarżony o dawanie pereł dla Julietty, dodatkowo się tłumacząc, że nie masz z nią kontaktu,  a teraz napisałeś, że Flourine usuną logi byś nie zobaczył, że rozdwał eq.. Trzymajcie się jednej kwestii, przestańcie kłamać, ponieważ wpadacie z kłamstwa w kłamstwo.

Czyli się przyznałeś, że miałeś dostęp do bazy, choć twierdziłeś, że byłeś tylko od forum..

@ Jaki jest max lvl?

c8f7.png

Opublikowano

Złapałam Cię na kłamstwie, wcześniej twierdziłeś na ts, gdzie był tłum graczy, że nie miałeś dostępu, a było to dokładnie wtedy, kiedy zostałeś oskarżony o dawanie pereł dla Julietty, dodatkowo się tłumacząc, że nie masz z nią kontaktu,  a teraz napisałeś, że Flourine usuną logi byś nie zobaczył, że rozdwał eq.. Trzymajcie się jednej kwestii, przestańcie kłamać, ponieważ wpadacie z kłamstwa w kłamstwo.

A co mi tam, też sobie kilka postów nabije!

@Edit

Czy na serwerze bedo te wielkie drzewa co były z aslanem ostatnio?

Opublikowano

Czyli się przyznałeś, że miałeś dostęp do bazy, choć twierdziłeś, że byłeś tylko od forum..

@ Jaki jest max lvl?

Nie miałem dostępu. Dostałem go po tej całej aferze.

A z juliettą to prawda, nie miałem kontaktu bo sie pokłóciłem i nie miałem interesu by coś jej dawać, poza tym tyle co miałem posad i nigdy nic nikomu nie dałem.

@up

bedo

Opublikowano

czemu forum nie działa ? 

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

@ Jaki jest max lvl?

Nie chce być nie miły, ale na chuj ty piszesz tutaj te smuty? Jak ktoś bedzie chciał wejść to wejdzie, a swoim pisaniem nic nie zmienisz.

Drop pereł taki sam jak na Averi czy poprawiony?

Opublikowano

@ Jaki jest max lvl?

Na Averii w sm sama zainwestowałam. Nie wierzysz? Mogę dać ss'y wysłanych smsów. Przykre, że od razu harnaś jest oskrażany o takie rzeczy. 

@top

Serwer jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Serwer polecam i zapraszam na forum oraz do pisania PW o to by zostać beta testerem :)

Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i ewentualne bugi zostaną wyłapane na becie :)

Serdecznie zapraszam na forum serwera AslanMT2.pl / forum

JI5Zwld.png

Opublikowano

jest już podana godzina startu?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

jest już podana godzina startu?

Nie. To jest zależne od beta testów, jak wszystko wyjdzie i tak dalej. Czas pokaże... :-)

Opublikowano

Jaka reklama ?

Po starcie się dowiecie, bo mamy w sumie już załatwioną reklame u pewnego którego większość zna i nie, nie ma on marnych 3-4k subów.

Opublikowano

Po starcie się dowiecie, bo mamy w sumie już załatwioną reklame u pewnego którego większość zna i nie, nie ma on marnych 3-4k subów.

Niech zgadne djpallaside :P

Opublikowano

Niech zgadne djpallaside :P

Nie, ale dzięki za propozycje, może z nim coś się uda załatwić. Tak się składa, że większość kasy z IS co zarobimy mamy inwestować w reklame, takze bedziecie mieli z kim grać :-)

Zapraszamy na aslanmt2.pl / forum do dyskusji oraz brania udziału w konkursie, bo warto!! :)

Opublikowano

Zapytam tak, kim jest Asek, mogę jego stary nick, bądź nick którym operował na innych serwerach?

Już się trochę dowiedziałem o paru osobach..

Btw. harnasiek ale ty sobie psujesz reputacje wpierdalając się w takie serwery.

Opublikowano

Zapytam tak, kim jest Asek, mogę jego stary nick, bądź nick którym operował na innych serwerach?

Asek to asek, ewentualnie Facture.

Opublikowano

w jakich godzinach będzie dostępny client dla osób które biorą udział w beta testach?  ;)

jak dobrze pamietam Harnasiek mówiłeś wczoraj, że rano już będzie  :mellow:

<3

Opublikowano

Co jak co, ale nie zagram. Gdyż Pana Aska znam :) Facture, kiedyś miał serer Uniblu i wałka wyleciał drugiemu [HA] pierw się napina gdzie nie musi, a potem sra i się boi że dostanie po łączu albo i gorzej Serwer fajnie się zapowiada ale nie gram ze względu na Facture . powodzenia .

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...