Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na forum serwera AslanMT2.pl / forum

Trwa otwarta beta, wszystkie info macie na forum, jest tam link do clienta i łatki :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Widzę że 5837 ta sama strona u 5738 serwera . . . nie moglibyście czegoś lepszego / nowego wymyślić ?

Jesteście przecież u FG to powinno wam zapewnić coś konkretnego

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widzę że 5837 ta sama strona u 5738 serwera . . . nie moglibyście czegoś lepszego / nowego wymyślić ?

szybciej oni wymyślą coś nowego przypadkiem.. niż z tą swoją nieudolną ferajną w miesiąc. Pozdrawiam cię Robol :)

m1jO9Go.png

Opublikowano

Strona została zakupiona od BombWorka.

to że Adiros nią handluje bez praw to nie nasz problem.

szybciej oni wymyślą coś nowego przypadkiem.. niż z tą swoją nieudolną ferajną w miesiąc. Pozdrawiam cię Robol :)

Zostawię bez Komentarza.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Strona została zakupiona od BombWorka.

to że Adiros nią handluje bez praw to nie nasz problem.

Zostawię bez Komentarza.

Asek zostawiasz bez komentarza ciemnoto bo nie wiesz co odpowiedzieć? tak jak z dowodami kropki? co za kurwa ułomny do szkoły debilu a nie za metina się bierzesz :D

@Topic

Na serwie zagram , ale nie wiem czy zostane na długo ... bo coś mi się wydaje że padnie ;x

..

Opublikowano

Asek zostawiasz bez komentarza ciemnoto bo nie wiesz co odpowiedzieć? tak jak z dowodami kropki? co za kurwa ułomny do szkoły debilu a nie za metina się bierzesz :D

@Topic

Na serwie zagram , ale nie wiem czy zostane na długo ... bo coś mi się wydaje że padnie ;x

Jakoś się wypowiadałem na kropke.

Obrażasz mnie nawet mnie nie znając

Coś mi sie wydaje że (Multikonto , Konkurencja , Albo jakiś kretyn co spina się tylko )

54010287442563618639.png

Opublikowano

Jakoś się wypowiadałem na kropke.

Obrażasz mnie nawet mnie nie znając

Coś mi sie wydaje że (Multikonto , Konkurencja , Albo jakiś kretyn co spina się tylko )

Znam cię .

Nie konkurencja a kolega ze szkoły..

..

Opublikowano

jak tam beta odbędzie się ten start w piątek/sobotę ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

WIDZIAŁEM PADŁO TUTAJ KILKA POSTÓW ZE SERWER JEST FORGAME.

NIC BARDZIEJ MYLNEGO, SERWER ASLAN NIE JEST NASZ, NIE ROBIMY NIC PRZY PLIKACH ANI NIE MAMY DOSTEPU DO PLIKÓW ANI STRONY. 

JEDYNIE SPONSORUJEMY TEN PROJEKT (czyt. Dedyk, hosting www,  reklama mała)

POZDRAWIAM I POLECAM BO WIDAĆ, ŻE STARAJĄ SIĘ CHŁOPAKI, CO Z TEGO WYJDZIE CZAS POKAŻE, ŻYCZĘ IM JAK NAJLEPIEJ.

ZACHĘCAM DO GRY.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Skoro Team ten sam co AvariaMT2 to ten serwer bedzie jednym wielkim przekretem ;), spodziewajcie sie mozliwosci kupienia itemow od GM'a za PLN ;... Pozdro

Opublikowano

Skoro Team ten sam co AvariaMT2 to ten serwer bedzie jednym wielkim przekretem ;), spodziewajcie sie mozliwosci kupienia itemow od GM'a za PLN ;... Pozdro

Team nie jest ten sam dodatkowo jak masz tworzyc tutaj swoje przypuszczenia bez konkretow to sie ogarnij bo piszesz bzdury

Wiadomo coś o starcie ?

Beta do srody start w srode wieczorem.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Team nie jest ten sam dodatkowo jak masz tworzyc tutaj swoje przypuszczenia bez konkretow to sie ogarnij bo piszesz bzdury

Beta do srody start w srode wieczorem.

Nie lepiej w weekend?

Opublikowano

Asek zagram po raz drugi, ale jak znowu wyruchacie mnie i ludzi takami przekrętami jak na wiesz czym to cię znajdę i wy*ucham kijem od szczotki z kibla rozumiemy się?  B)  :ninja:

Opublikowano

Administracja serwera ogarnieta, wiem, ze start byl przekladany, lecz staraja jak jak moga.

Serwer sam w sobie - bomba! Takze zapraszam do gry na serwerze, a start z tego co slyszalem odbedzie sie w srode wiec macie duzo czasu na gre :))

Pozdrawiam

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Tego co najwięcej kłapie dziobem widzę w końcu zbanowali albo rodzice zabrali neta za pyskowanie ;)

Powodzenia mimo wszystkich spięć Asku ;-)

Jest w szpitalu.

Dziękuję tylko mam prośbę nie nagrywaj z Aslana.

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...