Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To serwer dziś startuje czy nie ?

Czytając te komentarze wyżej, moim zdaniem administracja źle zrobi jak przesunie start na weekend, start był zaplanowany na środę i tak powinno być , a nie dostali wiadomości od gimbusów ,że im nie pasuje i się ich słuchają, a może większość chce startu dziś tylko nie pisze do was, stracicie graczy -.-'

Ale im przesuniecie jak nabardziej pasuje.

Po prostu serwer nie jest skończony i znaleźli sposób na wymówkę, że niby są osoby pracujące, dobrze wiem jak to jest ;-)

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak up.Pewnie to tylko wymówka bo nie skończyli wszystkiego.

Są osoby pracujące ale nie jest ich za dużo.Nawet osoby pracujące mogą w godzinach popołudniowych(po pracy) pograć trochę.

Chociaż jestem z tych osób to pasuje mi start dzisiaj.A w weekend są inne obowiązki,no i oczywiście święta które trzeba spędzić z rodziną a nie siedzieć przed kompem i grać w metina.Napiszcie prawdę że macie jeszcze troche roboty przy serwerze a nie jakieś wymówki że komuś nie pasuje.

"Lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstwo" ^_^

Opublikowano

Który raz już przekładacie start?

Z tego co wiem to start miał być już dosyć sporo temu, chyba kiedy beta wystartowała, miał też być dzisiaj, a w piątek znowu przełożycie?
Miałem wbić i zobaczyć co to będzie, ale jeżeli macie zamiar się tak bawić i jeszcze próbowac nam wmówić, że to przez osoby pracujące (których w metinie jest bardzo mało) to nie dzięki i podejrzewam, że nie tylko ja mam takie zdanie.

Serwer nie ma dużej popularności ani tym bardziej reklamy (o ile w ogóle jakąś ma), a odpierdzielając takie rzeczy tracicie jeszcze więcej graczy.

Opublikowano

JPRD ludzie czy wy macie dysfunkcje mózgu ??? Jak tak was trzęsie idźcie na inny serwer , który okaże się gównem . Tu jest w uj nowości , dlatego chcę tu zagrać , a wole grać na serwerze bez bugów , ale później niż dziś z milionami bugów . Lubicie jak serwer startuje i co 1h przerwa , bo bugi to POZDRO dla was . 

Opublikowano

Ładnie, start przeniesiony. W piątek po 18:00(lub po 20:00) przewiduje około 100 graczy :P

Przesuwając start zamiast 600 graczy+ będziecie mieli +/-100

Może wbije, ale też może i nie, bo wasza konkurencja wydaje się lepsza.

Wrzućcie clienta na multiupload.nl  i  zróbcie start dzisiaj o 19:00 :)

Yo nigga :D

Opublikowano

Który raz już przekładacie start?

Z tego co wiem to start miał być już dosyć sporo temu, chyba kiedy beta wystartowała, miał też być dzisiaj, a w piątek znowu przełożycie?

Miałem wbić i zobaczyć co to będzie, ale jeżeli macie zamiar się tak bawić i jeszcze próbowac nam wmówić, że to przez osoby pracujące (których w metinie jest bardzo mało) to nie dzięki i podejrzewam, że nie tylko ja mam takie zdanie.

Serwer nie ma dużej popularności ani tym bardziej reklamy (o ile w ogóle jakąś ma), a odpierdzielając takie rzeczy tracicie jeszcze więcej graczy.

Serwer miał startować +/- miesiąc temu, około. 

Opublikowano

Ale nadal nie rozumiem. Teraz robicie jakieś alpha testy czy coś takiego. Więc dlaczego nie możecie jutro wystartować? Jeden dzień kolejnych testów spokojnie by wystarczył  o.O  Znam serwery gdzie był tylko 1 GM pracował dzień, noc i serwer stoi już 2 lata. Was jest kilku i w ciągu miesiąca przekładacie? Pograłbym na serwerze bardzo chętnie, lecz co? Przygotuje się na start w Piątek (startuję wtedy 3 inne serwery) i przełożycie na Niedziele? Jeśli wystartowalibyście jutro na 100% bym wbił, i sądzę że nie tylko ja lecz dużo więcej osób niż w Piątek.

Dlaczego lepiej w Czwartek? Serwer zapowiada się bardzo fajnie, dziś już zaczęło by się sporo ludzi napalać na jutrzejszy start. A tak to zrobicie ten błąd wystartujecie w ten Piątek lub przełożycie i zostanie wam 50 graczy, bo gdy ja np. zacznę grać na innym serwerze, jestem przykładowo w top10 to nie ma sensu przenosić się na inny serwer.

Pozdrawiam i powodzenia życzę :)

Opublikowano

Ale nadal nie rozumiem. Teraz robicie jakieś alpha testy czy coś takiego. Więc dlaczego nie możecie jutro wystartować? Jeden dzień kolejnych testów spokojnie by wystarczył  o.O  Znam serwery gdzie był tylko 1 GM pracował dzień, noc i serwer stoi już 2 lata. Was jest kilku i w ciągu miesiąca przekładacie? Pograłbym na serwerze bardzo chętnie, lecz co? Przygotuje się na start w Piątek (startuję wtedy 3 inne serwery) i przełożycie na Niedziele? Jeśli wystartowalibyście jutro na 100% bym wbił, i sądzę że nie tylko ja lecz dużo więcej osób niż w Piątek.

Dlaczego lepiej w Czwartek? Serwer zapowiada się bardzo fajnie, dziś już zaczęło by się sporo ludzi napalać na jutrzejszy start. A tak to zrobicie ten błąd wystartujecie w ten Piątek lub przełożycie i zostanie wam 50 graczy, bo gdy ja np. zacznę grać na innym serwerze, jestem przykładowo w top10 to nie ma sensu przenosić się na inny serwer.

Pozdrawiam i powodzenia życzę :)

Powiem Ci tak. problemu większego nie ma z startem w czwartek/piątek.

lecz jak ja mam 3 osoby na bete co siedzą w m1 i gówno robią (wyzywają się na czacie)

a ja sam testuje z 1 osoba. bo wszyscy wychodzą z założenia że po co grać na becie jak bd official.

To nie moja wina. ja testuje - mam mniej czasu na robote.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Powiem Ci tak. problemu większego nie ma z startem w czwartek/piątek.

lecz jak ja mam 3 osoby na bete co siedzą w m1 i gówno robią (wyzywają się na czacie)

a ja sam testuje z 1 osoba. bo wszyscy wychodzą z założenia że po co grać na becie jak bd official.

To nie moja wina. ja testuje - mam mniej czasu na robote.

Ale nie nasza wina ze bylo mowione ze srode start ,  To na officialu jak bedzie cos nie tak to sie poprawi

Opublikowano

Ale nie nasza wina ze bylo mowione ze srode start ,  To na officialu jak bedzie cos nie tak to sie poprawi

Ale jakby ktoś wbił na ts3. i pomagał z testowaniem poszło by wszystko szybciej. i start dzis

54010287442563618639.png

Opublikowano

Ale jakby ktoś wbił na ts3. i pomagał z testowaniem poszło by wszystko szybciej. i start dzis

Dobra to ja wam pomoge jesli mial by byc dzis start , Wejde na ts jak mi podacie i mi powiesz co przedewszystkim testowac a ja to sprawdze odrazu bez opierda*** sie i wam pomoge 

Opublikowano

Hmm.. wbiłbym na TS'a ale nie dawno mi się mikrofon zepsuł, jak kupie nowy to wejdę.

Ale wiesz, serwer testujecie dosyć długo. Proponuje jutro zrobić oficjalny start, sam pobiorę dziś klienta i potestuję z kolegami jeśli zobaczymy jakiś bug tutaj na PW Ci wyślę. Podczas gry zawsze też coś wychodzi, po starcie możecie zrobić przykładowo o 22-23 przerwę techniczną (to jest akurat bardzo miłe nawet dla graczy ponieważ odpoczną przed nocką ^^) i naprawicie kilka rzeczy. Dziś myślę że bez sensu start, będzie mało ludzi :( polecam jutro, nawet sam wam przy reklamie pomogę, jeśli obiecacie że przyłożycie się bardziej do serwera.

Opublikowano

od ale wrzuć klienta na multiupload bo z megazoo pobrać nie mogę

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

No nic, wejde przetestuję..

Będzie jakas wieksza reklama ?ForGA

ForGame.

Diablo

DIIIM2

Jak bd serwer dobrze się rozwijał to większa ilość youtuberów

54010287442563618639.png

Opublikowano

wrzuci ktoś klienta na multiupload? sory za spam ale na megazoo po 50% cofa mi do 0% na każdej przeglądarce

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Jutro jeśli na testach będzie dużo ludzi.

jestem ciekawy kto wbije teraz na bete expić i tak dalej, jak można to będzie robić na officialu? No gz, nie dość że beta jest ((chyba około tydzień)) to nadal mało? Przecież mogliście odpalić betę wcześniej, i wcześniej mogłeś też testować a nie wszystko na ostatni dzień "bo po co".

Opublikowano

jestem ciekawy kto wbije teraz na bete expić i tak dalej, jak można to będzie robić na officialu? No gz, nie dość że beta jest ((chyba około tydzień)) to nadal mało? Przecież mogliście odpalić betę wcześniej, i wcześniej mogłeś też testować a nie wszystko na ostatni dzień "bo po co".

Jak kazdy ma tak myslec jak ty ze po oc wbijac na bete jak official bedzie to jak ty chcesz miec serwer bez bledow jak nikomu sie wbijac nie chce a na officialu bedzie placz ze cos bedzie nie dopracowane bo nikomu sie nie chcialo wejsc i sprawdzic 

Opublikowano

Jak kazdy ma tak myslec jak ty ze po oc wbijac na bete jak official bedzie to jak ty chcesz miec serwer bez bledow jak nikomu sie wbijac nie chce a na officialu bedzie placz ze cos bedzie nie dopracowane bo nikomu sie nie chcialo wejsc i sprawdzic 

To nie należy do moich obowiązków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...