Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aslan

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za duzo nowości - nie polecam padnie jak każdy inny serv po kilku dniach :)

Smieszne.

w jakich godzinach będzie dostępny client dla osób które biorą udział w beta testach?  ;)

jak dobrze pamietam Harnasiek mówiłeś wczoraj, że rano już będzie  :mellow:

To od Aska zależy nie do mnie, coś mi pisał ze ma problemy z mapami na chwile obecną od strony serwera, a klient czy jest nie wiem zara sie dowiem ew. męczcie go na TS. i nie mowilem ze rano bedzie

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smieszne.

To od Aska zależy nie do mnie, coś mi pisał ze ma problemy z mapami na chwile obecną od strony serwera, a klient czy jest nie wiem zara sie dowiem ew. męczcie go na TS. i nie mowilem ze rano bedzie

Tylko że Aska nie ma na Ts :D 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Nie Polecam Pliki Pełne Bugów Oraz Dziur Pliki Avesti :) Zemsta :) Jest Słodka :)

Coś Tak Czuje ze Będzie Tak Samo Jak z Avestią Postoi 2 Tygodnie I padnie Serwer Robiony Dla Hajsu Nie Polecam

Opublikowano

Nie Polecam Pliki Pełne Bugów Oraz Dziur Pliki Avesti :) Zemsta :) Jest Słodka :)

Coś Tak Czuje ze Będzie Tak Samo Jak z Avestią Postoi 2 Tygodnie I padnie Serwer Robiony Dla Hajsu Nie Polecam

Coś Czuje Ze Nie Masz Racji Kolego Bo Nawet Nie Grałeś Na Serwerze I Nie Wiesz Jakie To Sa Pliki He He.

Nie polecam pewnie to samo co na AveriaMT2 a raczej AwariaMT2 nieogarnięci admini , Flourine w teamie  , przekręty + po 3 dniach wyciekną pliki. Dziękuję dobranoc.

Nie ma flourine w teamie.

Opublikowano

Ale jak juz raz takie cos sie stalo na servie to bedzie pewnie ten 2 .

Niewiem poco meczylem sie o topowa postac poco dalem wam zarobic  , a na server wbije po 3-4 tygodniach o ile postoi ( a watpie )

Opublikowano

Dlaczego strona jak na mortyriusz?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

AAA usuńcie te lizaki klasowe bo to gre psuje i coś tam jeszcze na klase było nie pamiętam, chociaż jak już to 1 item na klase max :D , nie wiem czy naprawiony był bug z fryzurami bo na ludzi wam wczesniej nie dawał nie wiem jak z kostiumami , patrzyłem na wczesniejszej odsłonie w tabeli bonusów i nic nie dawały , osstatnia kwestia to dodanie dłoni przebicia itp :D 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Nie polecam pewnie to samo co na AveriaMT2 a raczej AwariaMT2 nieogarnięci admini , Flourine w teamie  , przekręty + po 3 dniach wyciekną pliki. Dziękuję dobranoc.

I to jest Prawda Pamiętacje Wchodzac na Aslana Macie 2 tyg Zycia w Dupe :p

Opublikowano

Wow tą stronę ma nie tylko aslan, mort... jest też ment...

strona kiedyś była udostępniona na MPC więc każdy mógł/może ją mieć ;)

Opublikowano

Wow tą stronę ma nie tylko aslan, mort... jest też ment...

strona kiedyś była udostępniona na MPC więc każdy mógł/może ją mieć ;)

Nie była udostepniona, jest ona od BombWorka kupiona wraz z oskryptowaniem i calym panelem.

Opublikowano

Martyriusz ma slabsza wersje www.

Dodatkowo kupiona on Adiros/AdiUberGames.

Czyli jakby kradziona. BombWork zastrzega sobie prawa do sprzedarzy swoich prac.

54010287442563618639.png

Opublikowano

odbędzie się ten start w piątek/sobote?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

odbędzie się ten start w piątek/sobote?

jak narazie to od poniedziałku na bete czekamy ;/ ale mam nadzieję, że zdążą się ze wszystkim wyrobić ;p

<3

Opublikowano

start przekładają już trzeci tydzień no ale będę czekał

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

jprdl juz 3 czy 4 raz przekładacie start :<

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

jprdl juz 3 czy 4 raz przekładacie start :<

Możliwe że jutro wystartują, w sumie ja mam nadzieje. ;-)

Opublikowano

Możliwe że jutro wystartują, w sumie ja mam nadzieje. ;-)

chyba z betą :P

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...