Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO] Wywiad - Fifolski

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywiad nawet spoko tylko następnym razem Querid weź jakoś radośnie mów bo z tego co cie słyszałem to jak zadawałaś te pytania to myślałem że chcesz się zabić lub rozpłakać :x 

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Fifolski jak mówiłem spoko gość, wywiad też, ale mam... pewne ale :P

Postarajcie się robić wywiady w ten sposób, żeby dźwięk nie zanikał 'PIK' tylko jakoś... nie wiem, stopniowo? trochę dziwnie jest słuchać wywiadu, gdzie po każdym pytaniu / odpowiedzi (choć u fifolskiego raczej mniej to było słyszalne) występuje pewien zanik w dźwięku, tzw martwa cisza ;D

Opublikowano

Postarajcie się robić wywiady w ten sposób, żeby dźwięk nie zanikał 'PIK' tylko jakoś... nie wiem, stopniowo? trochę dziwnie jest słuchać wywiadu, gdzie po każdym pytaniu / odpowiedzi (choć u fifolskiego raczej mniej to było słyszalne) występuje pewien zanik w dźwięku, tzw martwa cisza ;D

Wydaje mi się, że taka jest zasada działania TeamSpeaka, aczkolwiek czy byłaby możliwość ustawienia, żeby 'głos' się nie wyłączał. Zobaczymy ;-)

Z każdym kolejnym wywiadem będzie lepiej :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Świetnie przeprowadzony wywiad. Naprawdę miło się słuchało i z niecierpliwością czekam na kolejne odsłony tego cyklu. ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wszystko fajnie okej tylko kobitka która przeprowadzała wywiad zrobiła go jakby bez życia kobieto nie chce hejcic ale 

Z ŻYCIEM !! Z ŻYCIEM !! A nie jakbyś umierała..

xmMfHrm.png
Opublikowano

Wydaje mi się, że taka jest zasada działania TeamSpeaka, aczkolwiek czy byłaby możliwość ustawienia, żeby 'głos' się nie wyłączał. Zobaczymy ;-) 

W każdym wywiadem będzie lepiej :P

można mikrofon na ts ustawić na sztywno by sie nie wyłączał, wtedy jest ciągły dźwięk 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

I były by hejty związane z szumem w tle :) Nie każdy mieszka w czarnej dziurze. Non stop działający (włączony) mikrofon raczej nie był by dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

Dzięki za wywiad :)
Mam nadzieję, że nie zanudziłem słuchaczy i prowadzącej na śmierć.

PS. Teamspeak dał sobie radę. Oczywiście gdybym miał lepszy mikrofon, moglibyśmy odsłuchiwać się na TSie a same nagrania pozbierać za pomocą np. Audacity i potem jakoś zlepić to w całość. Pytanie tylko czy to konieczne ? Przecież liczy się "fun" ! :)

Nadal sie nie dowiedzialem skąd elita.

MPCexpress + Eleonor, która niestety nigdy nie ujrzała światła dziennego (a przynajmniej tak słyszałem) ;)

f.png

Opublikowano

I były by hejty związane z szumem w tle :) Nie każdy mieszka w czarnej dziurze. Non stop działający (włączony) mikrofon raczej nie był by dobrym rozwiązaniem.

Cicha, delikatna muzyka w tle i wszystko staje się lepsze, niby proste, a jednak nie zastosowali :)

Opublikowano

Wywiad  nieźle wypadł , miło się słucha aczkolwiek wolę wersję tekstową ;)

Kiedy następny projekt mpcnews ^^?

Za 2 tygodnie. ;)

Opublikowano

Kłeredit dostała osobiście na teamspeaku.

Topić mnie chciał. Groźby karalne, te sprawy. Makin, ja mam świadków...

Qui est le prochain?

Opublikowano

On jest prawnikiem, nie masz z nim szans.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

On jest prawnikiem, nie masz z nim szans.

Jeszcze nie jest, można śmiało oskarżać.

Poskarż się @Naiko . @Lord Makin z nią nie ma szans.

PS. A tak btw, to jak sie wymawia? :D Bo ja nawet nie zwróciłam na to uwagi w wywiadzie.

Opublikowano

Jeszcze nie jest, można śmiało oskarżać.

Poskarż się @Naiko . @Lord Makin z nią nie ma szans.

PS. A tak btw, to jak sie wymawia? :D Bo ja nawet nie zwróciłam na to uwagi w wywiadzie.

No eMPeCE, a nie empisi ;__; xD

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...