Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO] Wywiad - Fifolski

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1395845029-U336505.png

Serdecznie zapraszamy na głosowy wywiad z elitą naszego forum- Fifolskim!

Miłego słuchania! :)

Wywiad zrobiony przez mentorów przy współpracy z MPC News!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu tak smutno :< 
nie wiem jak innych, ale jej głos, mnie trochę przegłębia :< 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

2! 

<Miejsce na twoją reklamę, kontakt PW>

wywiad taki se. głos Queridith czy jak to się tam pisze mnie przynurza (nie chciałbym jej obrazić)

Opublikowano

Czemu, ta Pani prowadzi jak smutnie i ponuro ten wywiad? Jakby Rosja juz wchodziła do Warszawy.

Więcej entuzjazmu.

Opublikowano

Wywiadu słucha się przyjemnie, obie strony wypadły dobrze, a hajs z metina zawsze spoko.

Opublikowano

Całkiem dobrze poszedł Wam ten wywiad, może nie krótko :D, ale na temat.

Tak czy inaczej miło się słucha, nie ma przynudzania.

Dobra robota, oby więcej takich produkcji ze strony MPC! ;-)

Opublikowano

Misiaki, chciałabym odrobinki zrozumienia z Waszej strony. Tak, nie znałam tego człowieka, nie miałam zielonego pojęcia, czego się po nim spodziewać, poza tym to był mój PIERWSZY WYWIAD w ogóle. Jak się później okazało mój stres był kompletnie nieuzasadniony i postaram się więcej nie wygłaszać mów pogrzebowych ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Queridith - trochę więcej entuzjazmu i mniej stresu, będzie lepiej.

Wywiad nie jest zły, wolę wersje audio niż tekstową, jakoś po prostu lepiej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Misiaki, chciałabym odrobinki zrozumienia z Waszej strony. Tak, nie znałam tego człowieka, nie miałam zielonego pojęcia, czego się po nim spodziewać, poza tym to był mój PIERWSZY WYWIAD w ogóle. Jak się później okazało mój stres był kompletnie nieuzasadniony i postaram się więcej nie wygłaszać mów pogrzebowych ;-

Na początku miałaś "lekkie zacinki", potem było jak najbardziej okej.

Mimo wstępu i tak mi się wszystko podoba.

Do wywiadów podchodź z uśmiechem, poza tym propsy dla Ciebie za wywiad.

Opublikowano

@Queridith jeszcze 1-2 wywiady i nie będzie lepszej osoby do przeprowadzania wywiadów :)

Mi sie bardzo podoba :) Chociaz miałam wrażenie, że troszkę się @Fifolski 'ego bałaś :P On nie gryzie, a przynajmniej nie zawsze :P

Wredziu, o tym, że nie gryzie przekonałam tuż po wywiadzie. Żałuję tylko, że nie rozmawialiśmy w ten sposób przed nim, a dopiero po - na pewno wpłynęłoby to na jego przebieg, albo przynajmniej na mój ton głosu ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Wybraliście najgorsze pytania z możliwych dostępnych...

okropny głos tego kto przeprowadzał wywiad, ale propsy dla Fifolskiego za odpowiedzi ;)

Fifolski ożywił ten wywiad,więc brawa dla niego.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wredziu, o tym, że nie gryzie przekonałam tuż po wywiadzie. Żałuję tylko, że nie rozmawialiśmy w ten sposób przed nim, a dopiero po - na pewno wpłynęłoby to na jego przebieg, albo przynajmniej na mój ton głosu ;-)

Rozumiem, wiadomo tak to jest. Nie znasz człowieka, nie wiesz na co możesz sobie pozwolić, jak dokładnie masz przeprowadzić ten wywiad, by dobrze ta osoba sie przy nim czuła oraz żeby słuchaczom się spodobało. Ale jak na moje wyszło naprawdę, naprawdę bardzo dobrze. Twój głos, mimo, że słychać iż jest troszkę przestraszony bardzo dobrze współgra z głosem Fifolskiego. Przyjemnie się tego słucha, pytania są fajnie skonstruowane, wywiad nie pozostawia "niedosytu".

Bardzo żałuje, że takie głosowe wywiady nie były przeprowadzane wcześniej.

Good job i oby takich więcej :)

Opublikowano

MPC News już powinno przejąć te projekty wywiadów itp. a mentorzy powinni pracować starym systemem bądź zostać zlikwidowani.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

okropny głos tego kto przeprowadzał wywiad, ale propsy dla Fifolskiego za odpowiedzi ;)

A ty jak zwykle musiałeś dowalić xDD Koteł ma dobry głos <wow>.

Nadal sie nie dowiedzialem skąd elita.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

O przepraszam. Ja nie mam ptaszka?

Tak, nie masz. 

Co do tematu to całkiem miło się słuchało. Więcej takich wywiadów. ;)

Btw. @Queridith Całkiem przyjemny masz głos. :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

MPC News już powinno przejąć te projekty wywiadów itp. a mentorzy powinni pracować starym systemem bądź zostać zlikwidowani.

Nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia. Przypomnę Ci tylko, że rok 2012/2013 jest już za nami.

@Topic: jak na pierwszy wywiad jest dobrze. 

Żałuję tylko, że nie rozmawialiśmy w ten sposób przed nim, a dopiero po - na pewno wpłynęłoby to na jego przebieg.

Dokładnie, ale to da się naprawić :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...