Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sadzicie zeby zrobic tak ze w dzien max 60 lvl sie wbija bo bardzo szybko leci. Wypowiadajcie sie tu lub na forum gry. Kto za lub przeciw lub inny pomysl.

Opublikowano

Co sadzicie zeby zrobic tak ze w dzien max 60 lvl sie wbija bo bardzo szybko leci. Wypowiadajcie sie tu lub na forum gry. Kto za lub przeciw lub inny pomysl.

No w sumie możesz zmienić nawet max do 50 dziennie, bo szybko ludzie odejdą.

Opublikowano

No to zrób tak bo to nie ma sensu.. w 30min masz maxa i nie masz co robić :) możesz nawet dać 30 w 1 dzien i z lochami tylko zmień aby klucze dropić :) i dodaj poty ^^ 

Opublikowano

Wróciłem do gry i znalazłem błąd. Gdy wchodzę do gildii, to pisze, żebym utworzył gildię, natomiast w sali chwały wchodzę do gildii i w niej jestem. Nie wiem, co za to odpowiada, ale prosiłbym o naprawienie tego :/

@Edit:

Wywaliło mnie z gry, wróciłem, i zadziałało. Nie trzeba naprawiać :>

o78y.png

CPU: AMD Athlon X2 Dual-core 2.1GHZ GPU: ATI Mobility Radeon HD 4500 SERIES RAM: 3GB

Opublikowano

Można jakoś grzybki zdobyć czy cuś ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Dzis zrobie reset zeby wolniej sie lvle wbijalo bo co to za przyjemnosc w dzien wbic 270 ? powiem tak duzo zmniejsze expa i kase a kase dlatego ze jak sie robi lochy i misje to dostaje sie duzo kasy i szybko sie staty maxuje i sie robi nawet na 10 lvl prawie wszystkie loszki. Niektorzy powedza ze bedzie lipnie jak zmniejsze. Ale zaloze sie ze jak pograja troche na globalu to nawet jakby tu bylo 3x wiecej expa to i tak by wrucili :)

Opublikowano

to możne nierób dziennego limitu leveli tylko możne zmniejsz lot expa i fajnie by było jakby dropiły jakieś dobre rzeczy z lochów; a i wtedy kufle w karczmie mogłyby dawać po 40 awanturniczości. :D

Opublikowano

O 18;00. Dzis nic nie wprowadzam nowego wiec restart ok. 5-10 minut bedzie trwa;)

Nie wprowadzam limitu lvl tylko zmniejszam bardzo exp i gold. Zeby jakies trudnosci byly i troche z kasa sie potrudzic za to dam 700 grzybkow. Oczywiscie staty wieksze na globalu. Na zwyklym sf w dzien na grzybach sie da chyba 14 wbic. No to na tym priwie cos kolo 40-50 ;)

Od jutra bede korzystal tylko z forum gry ktore mozecie znalezc klikajac zakladke forum(prawy gorny rog okna gry) . Wszystkie eventy konkurs beda sie tam odbywac. bedzie tez temat do normalnych rozmowek pomiedzy graczami ;) forum juz dziala wystarczy tylko ze potem porobie tematy

Opublikowano

Od jutra bede korzystal tylko z forum gry ktore mozecie znalezc klikajac zakladke forum(prawy gorny rog okna gry) . Wszystkie eventy konkurs beda sie tam odbywac. bedzie tez temat do normalnych rozmowek pomiedzy graczami ;) forum juz dziala wystarczy tylko ze potem porobie tematy

Opublikowano

Właśnie wszedłem, i wszystko działa ;)

Okej, robię ostatni reset w którym zmniejsze exp i gold, wszyscy zaczną od nowa, i powoli będziecie walczyć o TOP1 ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...