Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER SFGAME WWW BEZ HAMACHI ITP.

DizioQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś dziwnego się stało nie mia okna rejestracij, w bazie danych jest okej, więc możliwe że ktoś się włamał.

Był włam na serwer wszystko pozmieniane, muszę zrobić zabezpieczenia i wszystko od 0. Serwer dziś nie będzie raczej funkcjonował.

Opublikowano

UDAŁO MI SIE JAKOS POSTAWIC GO NA NOGI, MOZNA WBIJAC, JUTRO I W WEEKEND DODAM DUZO NOWYCH RZECZY, NA RAZIE JEST GORZEJ NIZ BYŁO PO TYM ATAKU.

ALE OD DZIS ROBIE KOPIE ZAPASOWA KONT WIEC SIE NIC NIE USUWA ;)

DZIAŁA! wbijac!

Opublikowano

Okej. i jak najszybciej zrób wieże:D oraz jak możesz to zrób niebieskie napisy na artefakty bo to bardzo wkurza takie bez.

@Edit jednak nie rób dla mnie masz wielkiego - za to że np jest artefakt powiedzmy łuk to jak go kupie to zmienia mi się na zwykłą broń.

2 nie ma napisów nad artefaktami.

i to wszystko

Opublikowano

Zbugowała mi się gildiia 

7csh82.jpg

Mimo że mam złoto / grzybki nie mogę dalej rozbudować... stało się tak po przelogowaniu, wycofać zaproszenia także nie mogę... ani zaprosić żadnego gracza mimo iż jestem założycielem.

@ Ktoś mi powie jakim cudem koleś ma 180 poziom w ciagu 5 min bez wierzchowca ;o ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

serwer dobry,ale da sie pic maksymalnie 10 kubkow na dzien,lipa :D

#EDIT tak pozatym,to forum nie dziala :F jak narazie to dla mnie najlepszy z prywatnych serwerow,reszta to syf

baner.png

Opublikowano

nawet spoko ale arty nie sa artami he dziwne :D

P.S. Jest masa bledow, przedmioty po zakupie zmieniaja swoje wartosci, a i zrob cos zeby grzyby do gildi mozna bylo wplacac

Opublikowano

Moje sugestie:

- zwiększ dzienną liczbę piwa, którą można wypić

- zwiększ grzyby, które można też wpłacać do gildii

- ataki/lochy gildijne

- zwiększ kase otrzymywaną za misje

Poza tym reszta mi nie przeszkadza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widze wlasnie do rana go poobserwuje i zobacze bo on jakies programiki ma. Jesli sie nie bedzie zgadzala kasa zarobiona i wydana zostanie usuniete jego konto ;)

Koncze nowe grafiki mysle ze jutro do poludnia powinnh byc dodane ;)

Opublikowano

Już się nie zgadza lol... 3600 podstawy statystyki ma gdzie jest 20 poziomów tylko wyżej a mam 101 lvl i moje statystyki to 600...

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Bugi do poprawy

-Eq dla danej klasy a nie wszystkie wymieszane :D np zręczność dla maga :P

-Kasa nie to że mało jej tylko zawsze jest jej tyle samo 

-większa ilość piw

-poty przede wszystkim

-epiki 

-ataki gildi

-wieża chyba że jest :D

-wygląd przedmiotów bo w sklepie jest inny a jak się kupuje to jest inny :D

-brak pancerza w zbrojach

-I pytanie jak wpłacic grzyby na gildię >>>>???? 

I to narazie wszystko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...