Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Od Rydza Dla Ludu Xd

Rydzyk

Zmiana Hotkeyów  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienic ustawienia hotkey'sów?

• Po chuj? Przecie? dobrze jest
    • Tak zmie? te dziadowskie hotkeysy (mamo gdzie jest Page Up?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FreQQ przejdź się na avalon tam ciągle boty targają za sobą masę mobów. Jak one działają nie mam zielonego pojęcia.

Zawsze kiedy jestem w NORAK 2 ,lub CASTOR 2 jest tam mnóstwo hunterek botów. Dlaczego ich tyle i czemu hunterki??

Jesteś taki PR0 i nie wiesz? xD Pogratulować ^^

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że wy też nie wiecie ,bo jakbyście wiedzieli to byście bez marudzenia odpowiedzieli.

A po000 ImBa kox może nie jestem ,ale lvle 107 ,102 ,98 ,93 i wszystko to wbite w przeciągu 2 tygodni (z przerwami) chyba coś znaczy no nie??

I nie no-lifowałem.

segita.png
Opublikowano

Tak, to znaczy że jesteś dzieckiem uzależnionym od gier mmo, które nie grzeszy na tym forum inteligencją, oraz chciałoby robić za GameMastera 2Moons, a nie wie nawet ze Segita ma dużego hita daggerem.

Opublikowano

Publikują ;) Ale UWAGA: nie ściągałem bo nie jestem u siebie w domu więc nie wiem czy nie ma trojana... Klik :P

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

HeroesNecro to nie hakerzy tylko cheaterskie boty, zobacz sobie na ebay stoi bocik permament za 160$. Naprawdę skończ swoje nudne teksty bo nic się nie znasz

Opublikowano

Ale wczoraj gadałem z anglikiem jakimś miał Incara i ostro jeździł na hackach... I to nie były raczej boty bo se czasami stawał i coś tam odpisywał...

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...