Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Od Rydza Dla Ludu Xd

Rydzyk

Zmiana Hotkeyów  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienic ustawienia hotkey'sów?

• Po chuj? Przecie? dobrze jest
    • Tak zmie? te dziadowskie hotkeysy (mamo gdzie jest Page Up?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiesz....... żeby zmienić passy/maila na Gamehi trzeba Secret Answer..... Wiec jak nie będziesz nic zmieniał to nie stracisz konta..... co najwyżej itemki, kasę..... bo ktoś ci wbije na konto..... ale nie ukradnie całego konta.....

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

maslo maslane.. po 1 w trakcie zakladania konta mozna juz miec keylogera bo przewaznie pierw hacki siagaja ludzie potem sie rejestruja i juz od cala filozofia z kad mozna miec to cale sekretne pytanie. to zmudna robota ale moglibyscie sprawdzic kto uzywa tego mejla [email protected] moze jest na tyle tepy ze ma go wlasnie w profilu na mpc i uzywa go w tedy bylo by go wyjebac i zbanowac. Jesli to nikt z waszych :D

Opublikowano

Świetnie, że na dyskusje o keyloggerach wybrałeś sobie mój temat.... Najpierw ogarnij samego siebie następnie słownik ortograficzny po czym przemyśl sobie po jakiego wała tutaj napisałeś (jeśli masz keyloggera na kompie to Twoja sprawa równie dobrze mogłeś załapać go na www.pudelek.pl albo www.żal.pl ew www.poczytajmimamo.pl nas to pier****).

Sprawdź swojego mejla może haxor napisał.

"KACIE" FTW

Opublikowano

Jeśli mój trainer ma w sobie wirusa/keyloggera który jest w jaki kolwiek sposób szkodliwy niech adminisrator mpcforum.pl da mi bana na ip -.-. Widać że nie sposób wam dogodzić. Jeśli następne posty będą wygladały podobnie bedzie to moj ostatni trainer ktory opublikowalem tutaj.

Swoją drogą ciekawe że Twoja liczba postów to 1 a konto zarejestrowałeś dzisiaj.... Spójrz jaki ja mam tutaj staż

Zwracam honor, po rozebraniu tego trainera na czynniki pierwsze sprawa się wyjaśniła i już wiem czemu niektóre programy antyvirusy płaczą że ma w sobie PDM.Keylloger'a ^^

Opublikowano

Zwracam honor, po rozebraniu tego trainera na czynniki pierwsze sprawa się wyjaśniła i już wiem czemu niektóre programy antyvirusy płaczą że ma w sobie PDM.Keylloger'a ^^

Aaaaaa to Ty mi go zabrałeś!!! (mojego hoNora) a ja go wszędzie szukałem.

Odświeżam temat. Trainer w nowym wydaniu mam nadzieje że się wam spodoba. ŚCIĄGAĆ I EXPIĆ EXPIĆ EXPIĆ.

Opublikowano

Pytanie działa tylko na Eu czy jeszcze na prywatnych ;p

Przeczytaj 2 pierwsze linijki z pierwszego posta w tym temacie.....

Opublikowano

mam problem jak odpalić cheaty wgl jak wciskam hotkeye to się nic nie dzieje i myszką też niedziała (mam num loack włączony)

15221.gif

Opublikowano

Objaśnił by mi ktoś jakie programy są potrzebne do odpalenia tego hacka i co trzeba ustawić itp.

Dzisiaj w nocy zrobie poradnik krok po kroku co i jak wraz z screenami, a jeśli nie w nocy to jutro około 20 powinien się juz znaleść na stronie.

@UPDATE TRAINERA. TERAZ WSZYSTKO DZIAŁA JAK NALEŻY WŁĄCZNIE Z HOTKEYAMI

Opublikowano

Dzisiaj w nocy zrobie poradnik krok po kroku co i jak wraz z screenami, a jeśli nie w nocy to jutro około 20 powinien się juz znaleść na stronie.

To czekam z niecierpliwością :P pozdro

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

niewiem może to coś u mnie ale mi nie działa zaznaczam jakie chcę cheaty i bez reakcji (robię wszystko zgodnie z instrukcja)

15221.gif

Opublikowano

Z tutem musicie sie chwilkę wstrzymać natomiast dodałem no dc dungeon vac może komuś przypasuje.

Opublikowano

Gdyby ktoś jeszcze opisał działanie tych haków byłoby fajnie :) Bo niektóre z nich są mi nieznane.

Dodałem opis :)

Opublikowano

Powiedz mi jak mam sobie na lapku poradzić jak nie mam klawiatury numerycznej

Odpowiedź jest prosta. Podaj mi pod jakie hotkeye chcesz mieć dane haxy a zrobie trainera specjalnie dla Ciebie z Twoim hotkeysami.

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem trainera.

Napisz mi proszę czy mam go wkleić do folderu bin czy porostu obojętnie skąd mam go odpalić?

Jak następnie mam go odpalić przez globala?

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem trainera.

Napisz mi proszę czy mam go wkleić do folderu bin czy porostu obojętnie skąd mam go odpalić?

Jak następnie mam go odpalić przez globala?

Trainer może być w dowolnym miejscu. Odpalasz Dekarona przez ReXIGNationa i w momencie gdy widać już ekran logowania się włączasz trainera. To wszystko.

Opublikowano

Czyli przez globala nie musze?

Globala? Masz na myśli klienta z GameHi?

UPDATE Dodałem trainera dla tych co grają na laptopie :)

Opublikowano

Już znam swój problem aczkolwiek nie wiem jak go rozwiązać. Gdy używam każdego hacka oprócz Skill jest wszystko w porządku. Natomiast przy używaniu skill hacka wywala mi dc :( Jak to naprawić co z tym zrobić?

Opublikowano

mam pytanko na jakiej zasadzie dziala "1 BACKPACK MORE" bo mam wlaczona ta opcje ale ni cholery nie moge skumac jak wlaczyc ten sklep ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...