Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Od Rydza Dla Ludu Xd

Rydzyk

Zmiana Hotkeyów  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienic ustawienia hotkey'sów?

• Po chuj? Przecie? dobrze jest
    • Tak zmie? te dziadowskie hotkeysy (mamo gdzie jest Page Up?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu się będę rozpisywał. Wbijać te 180 xD

Trainer do Global Dekarona. Nie działa na privach, Sea i 2moonie

Aktualna wersja 3.4

STOP MONSTERS - ZATRZYMUJE ALL MOBY W MIEJSCU I NIE POZWALA IM KONTRATAKOWAĆ.

180 LEVEL - WIZUALNIE ZMIENIA NASZ LEVEL NA 180. DODATKOWO MOŻEMY ZAKŁADAĆ CZĘŚCI SETA NAWET Z 130+ MIMO ŻE MAMY TAK NAPRAWDE NP 1 LEVEL. JAK TO ZROBIĆ? WYRZUCAMY DANY PRZEDMIOT NA ZIEMIE I PODNOSIMY (NIE DZIAŁA NA BRONIE). POZA TYMI OPCJAMI TEN 180 LEVEL HACK NIC NAM NIE DAJE!

1 BACKPACK MORE - DAJE NAM MOŻLIWOŚĆ OTWORZENIA SKLEPU W KAŻDYM MIEJSCU NAWET DUNGEONACH CZY DEAD FRONTCIE. DZIĘKI CZEMU MAMY WIĘCEJ MIEJSCA NA PRZEDMIOTY.

FAR EYE - SPRAWIA, ŻE OBIEKTY, MOBY I POSTACIE STAJĄ SIĘ DLA NAS WIDOCZNE NAWET NA BARDZO ODDALONEJ KAMERZE. WŁĄCZENIE GO MA SENS JEDYNIE GDY UŻYWAMY ZOOM HACKA.

GM DETECT - TELEPORTUJE NAS NA KORDY 0:0 I WYŁĄCZA ALL HAXY JEŚLI NA MAPIE POJAWI SIE GM (G4Y MASTER)

SPEED HACK NA MOBY - POWODUJE, ŻE MOBY PORUSZAJĄ SIĘ ZNACZNIE SZYBCIEJ.

PRĘDKOŚĆ MOBÓW - TUTAJ USTAWIAMY Z JAKĄ PRĘDKOŚCIĄ MAJĄ PORUSZAĆ SIĘ MOBY (14 TO PRAKTYCZNIE OPTYMALNA WARTOŚĆ PONIEWAŻ OD 15+ MOBY ZACZYNAJĄ GINĄĆ TJ "UCIEKAĆ").

SKILL HACK 1/2 I SKILL HACK 2/2 - CO TU SIĘ BEDĘ ROZPISYWAŁ PO PROSTU POZWALA NAM NA UŻYWANIE PAROKROTNIE TYCH SAMYCH SKILLI.

SPEED HACK POSTACI - ZWIĘKSZA PRĘDKOŚĆ NASZEGO CHARA.

ZOOM - ZEZWALA NA ZNACZNIE DALSZE ODDALANIE KAMERY NIŻ NORMALNIE.

TELEPORT 0:0 - TELEPORTUJE NAS NA KORDY 0:0

AUTO POTY - DZIĘKI NIEMU KAŻDY POTEK DZIAŁA JAK TE Z DEKARON SHOPA CZYLI UŻYWA SIĘ SAM (W OPCJACH GRY MUSICIE MIEĆ WŁĄCZONE AUTO POTY INACZEJ NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ)

WALL HACK - MAMY MOŻLIWOŚĆ PORUSZANIA SIE PRZEZ ŚCIANY I WSZYSTKIE INNE OBIEKTY PRZEZ KTÓRE DO TEJ PORY NIE MOGLIŚMY PRZEJŚĆ.

VAC HACK - SPRAWIA, ŻE MOBY IDĄ ZA NAMI.

[GM] TELEPORT (MINIMAPA) - MOŻEMY SIĘ TELEPORTOWAĆ NA MINI MAPIE NICZYM GMOWIE POPRZEZ KLIKANIE NA NIĄ LEWYM PRZYCISKIEM MYSZY W WYBRANYM MIEJSCU.

TELEPORT 0:0 i 0:5 - ODBLOKOWUJE PRZEJŚCIA NP W PYTHONIE MOŻEMY TERAZ WEJŚĆ W KORDY 0:5 I ZOSTANIEMY PRZENIESIENI NA KOLEJNA MAPE.

NO DC DUNGEON VAC - TEORETYCZNIE DZIĘKI NIEMU NIE BĘDZIEMY DOSTAWAĆ DC W DUNGEONACH NP CRESPO (UŻYWAĆ Z NORMAL VAC HACKIEM).

Trainera uruchamiasz przed odpaleniem Dekarona lub w trakcie jego dzialania (oczywiscie Dekarona uruchamiasz zawsze ReXIGNationem v2.3.3). Hacki aktywujesz klawiszami numerycznimi. Musisz mieć aktywny num lock.

Uwaga!!! Jeśli chcesz żeby wall hack działał odpalasz go przed zalogowaniem się na postać. Jeśli nie chcesz już przechodzić przez ściany wyłaczasz go a nastepnie robisz reloga. Jeżeli wyłączysz wall hacka i zmienisz mape gra się zamknie a Ty zostaniesz widzialny w grze przez około 10 sec.

JEŚLI NIE ODPOWIADAJĄ WAM TE HOTKEYE PODAJCIE MI SWOJE USTAWIENIA TAK BY BYLO WYGODNIE (DLA KAŻDEGO ZROBIE OSOBNY TRAINER Z JEGO HOTKEYAMI)

SKAN

trainerv34.jpg

Trainer by Rydzyk for www.mpcforum.pl.rar

Trainer for Global Dekaron (pod laptopa) by Rydzyk.rar

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok proszę bardzo widzę, że przycisk włącz wprowadzał was w bład dlatego już go usunołem. Po prostu uruchamiacie trainera a on automatycznie podpina sie pod gre.

Opublikowano

Virustotal nie wykrywa keyloogerow a ten twój trainer posiada takiego ^_^ Więc nie dziękuje :P

Jeśli mój trainer ma w sobie wirusa/keyloggera który jest w jaki kolwiek sposób szkodliwy niech adminisrator mpcforum.pl da mi bana na ip -.-. Widać że nie sposób wam dogodzić. Jeśli następne posty będą wygladały podobnie bedzie to moj ostatni trainer ktory opublikowalem tutaj.

Swoją drogą ciekawe że Twoja liczba postów to 1 a konto zarejestrowałeś dzisiaj.... Spójrz jaki ja mam tutaj staż

@Down To jest prosty trainer zrobiony w CE wiec niestety potrzebuje wsparcia rexignationa

Opublikowano

Mi w ogóle nie działa. Włączam twój hack włączam Rexignation i nic! Nic się nie dzieje... Włączam po kolei wszystkie numerki na klawiaturze numerycznej (mam numlocka) i nic. Zastanawiam się czy to serio działa czy tylko u mnie...

Przepraszam już wiem jak to zrobić :) Wystarczy zamiast używać global unpackera użyć zwykłego Dekarona :)

Opublikowano

u mnie dziala wszystko ladnie bez problemow tylko niewiem jak sie obslugoje tym speed moob co sie ustawia liczbe :D

Już Ci tlumacze. W miejscu w ktorym widzisz 14 mozesz podac dowolna wartosc (14 jest i tak praktycznie maxymalna poniewaz od 15+ moby zaczynaja znikac). Wlaczasz Speed hacka na moby (czyli klawisz numeryczny 1) a pozniej w wciskasz przycisk Page Up. Jesli nagle chcesz zmienic prędkosc wylaczasz "Predkosc mobow" czyli wciskasz Page up podajesz swoja wartosc w okienku i na nowo odpalasz.

Opublikowano

Mnie interesuje co oznacza "Prawie jak 180" oraz dlaczego jak tylko zacznę walić ze skilów od razu dostaje DC... Mam niski ping nawet ustawione wszystko na max detalach (dosyć dobry komp) i niestety ale ciągle dostaje DC... Tak było też na starych hackach. Podpowiedzcie co robię źle.

Opublikowano

Mnie interesuje co oznacza "Prawie jak 180" oraz dlaczego jak tylko zacznę walić ze skilów od razu dostaje DC... Mam niski ping nawet ustawione wszystko na max detalach (dosyć dobry komp) i niestety ale ciągle dostaje DC... Tak było też na starych hackach. Podpowiedzcie co robię źle.

Prawdopodobnie dzieje sie tak jezeli jestes na mapie nie na swoj poziom. Przykladowo masz 54 level idziesz na Crespo (Crespo jest od 55) uderzysz pare razy i Cie wyrzuci (dostaniesz dc). Sprawdz np w Heiharp. Opcja prawie jak 180 daje Ci mozliwosc zakladania eq z kazdego poziomu (nie mozesz miec nic na sobie). Jak tego dokonac? Np masz 1 level a w plecaku (inventory) nosisz seta na 136 lvl. Wyrzucasz go na ziemie i podnosisz Eq laduje na Tobie. Jezeli chcesz zalozyc bron musisz spelniac wymagane przez nia statysyki w przeciwnym razie dostaniesz dc.

@Down mowie Ci sprobuj na innej mapie

Opublikowano

Wszędzie jest to samo... Myślałem, że to przez ilość mobów. Znaczy nie wiem jak jest w mniejszych mapkach bo gram często na tej wyspie i na mapce po niej... A jeżeli to tego wina to jak to zniwelować? A ten hack dobry może być (180) :P

Sprawdziłem hacka 180 - u mnie nie działa na broń. Mogę nałożyć ale niestety zaatakować już nie... Nie widać jej nawet.

Opublikowano

Więc nawet jeżeli robi się to tylko na tych mapach czy nie da się jakoś tego zmienić? Po to mam hacki aby szybciej lvl wbijać a nie siedzieć na mapach gdzie level leci jak żółw...

Dostaje DC tylko jak używam skillów...

Opublikowano

Już Ci tlumacze. W miejscu w ktorym widzisz 14 mozesz podac dowolna wartosc (14 jest i tak praktycznie maxymalna poniewaz od 15+ moby zaczynaja znikac). Wlaczasz Speed hacka na moby (czyli klawisz numeryczny 1) a pozniej w wciskasz przycisk Page Up. Jesli nagle chcesz zmienic prędkosc wylaczasz "Predkosc mobow" czyli wciskasz Page up podajesz swoja wartosc w okienku i na nowo odpalasz.

dziekowac panu :)

Opublikowano

Mi sie gra wyłącza jak odpalam ją z hakiem :/

Może powodem tego jest to ze nie uzywasz ReXIGNation? Najnowsza wersja Rexigationa to 2.3.3 bypass to podstawa.

Opublikowano

Rydzyk widze wymiata dalej na dekaronie D: ładny trainer, pogratulować ;)

No zajebisty jest :D. Poświęciłem na niego całe 5min mojego cennego czasu!! Dzięki Energy ^^ może grasz jeszcze w Dekarona?

@Down Po ch** przecież dobrze jest :D

Opublikowano

Hmm.... zeby zmienić maila to potrzeba Secret Answer na Secret Question..... w jaki sposób ktoś miałby to wyciągnąć nam z kompa? oO Czy może ja się mylę?? Ale wydaje mi się ze to jest niemożliwe.

Opublikowano

LOL..... przeciez keyloger zapisuje kazde stukniecie klawisza na klawiaturce wiec w czym problem mm?? wysyla w raporcie na mejla nawet to co teraz pisze ^^ tak dziala keyloger. Wiec nie udawaj jakbys nie wiedzial :D. pozatym jesli ktos ma takie same pasy tutaj jak i na grze to zawsze administracja se pomoze przejac takie acc ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...