Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Od Rydza Dla Ludu Xd

Rydzyk

Zmiana Hotkeyów  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienic ustawienia hotkey'sów?

• Po chuj? Przecie? dobrze jest
    • Tak zmie? te dziadowskie hotkeysy (mamo gdzie jest Page Up?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wy sie smiejecie ze ludzie pisza daj daj daj daj itp .. a sami nie lepsi jestecie :// zamiast sobie pomagac i kto co wiecej obczail to odrazu sie podzielic to klepiecie pierdami w biurko :// i to jest wlasnie w pl ludzie ktorzy mysla tylko o sobie a nie o innich to nas wlasnie rozwala w tym kraju ... wszyscy powinnismy byc sklepieni inaczej mowiac czyli caloscia .. pomagac sobie wzucac tutaj to co kto juz zrobil i co obczail a nie sie cieszyl ze ja mam a inni nie maja :/ zalosne -ludzie- .. i nie nazywajcie ze dzieci bo sami nie jestescie lepsi .. ;) a propo to forum sluzy do dzielenia sie hakami a nie trzymania dla siebie i sie chwalenia ^^ pozDrO!

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja do 90 lvl doszłam sama ( bez haków ) ale nie oto tu chodzi prawda ? , ja pokombinowałam i działa mi tak Mob Speed ,Wall Hack ,Vac3in1, Non Aggro . ale nie wiem jak zrobić Speed postaci jak by mógł ktoś pomóż bez zbędnych komentarzy to dzięki B)

Opublikowano

Nie działa tzn crash czy wraca w to samo miejsce? Napisz to poradzę ;p

Co do wypowiedzi FreeQQ - naucz się wszędzie radzić sobie sam, a nie liczyć na innych bo już na zawsze zostaniesz lamką :) Update offsetów jest bardzo proste, tak samo jak dodawanie hacków. Wszystko masz w tutach po polsku na tym forum, a całe hacki masz na epvp. Powodzenia i pozdrawiam ^^

Opublikowano

Myślę, że morphi16 nie masz racji poniewaz ludzie powinni sobie pomagac.Pewnie nie raz chciales aby ci ktos pomógł i pomógł.Ale ciekawe co byś zrobił gdy nikt Ci nie pomagał ;)

Reality isn't kind. Everything doesn't work out the way you want it to.

Opublikowano

ej ej ej pomocy chcecie nie ma problemu !! to lubie moge pomoc ale nie ze ktos wali na hakach i nagle nie dzialaja i tak jak kolega wyzej napisal dlaczego nie dziala haki od rydzyka , jak nie masz o czyms pojecia to do tego nie podchodz wogole .... tlumaczone bylo tyle razy dlaczego nie dziala , ale duzo ludzi idze w zaparte zeby dac gotowca i dac , albo non stop pytac kiedy bedzie kiedy bedzie ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej ej ej pomocy chcecie nie ma problemu !! to lubie moge pomoc ale nie ze ktos wali na hakach i nagle nie dzialaja i tak jak kolega wyzej napisal dlaczego nie dziala haki od rydzyka , jak nie masz o czyms pojecia to do tego nie podchodz wogole .... tlumaczone bylo tyle razy dlaczego nie dziala , ale duzo ludzi idze w zaparte zeby dac gotowca i dac , albo non stop pytac kiedy bedzie kiedy bedzie ....

Własnie dlatego nie zamierzam nic wiecej wstawiać, to był mój błąd. Teraz nie dość, że dostaje spam na forum to jeszcze na gg i w grze gdy loguje się na noob chara. Mój trainer o ile można nazwać go trainerem jest banalny. Dziwie się, że ludzie mają problem by stworzyć własnego zwlaszcza gdy na necie jest tyle poradników... nawet w formie video dla ułomnych. Jedyne co moge wstawić to nowe offsety.

Jeszcze jedno... gdy umieściłem trainera all pobierali bez słowa. Nawet zwykle i tak często używane Ty/Thx nie padło ale gdy pojawił sie problem w postaci Action6 od razu posypał się spam.

Opublikowano

Własnie dlatego nie zamierzam nic wiecej wstawiać, to był mój błąd. Teraz nie dość, że dostaje spam na forum to jeszcze na gg i w grze gdy loguje się na noob chara. Mój trainer o ile można nazwać go trainerem jest banalny. Dziwie się, że ludzie mają problem by stworzyć własnego zwlaszcza gdy na necie jest tyle poradników... nawet w formie video dla ułomnych. Jedyne co moge wstawić to nowe offsety.

Jeszcze jedno... gdy umieściłem trainera all pobierali bez słowa. Nawet zwykle i tak często używane Ty/Thx nie padło ale gdy pojawił sie problem w postaci Action6 od razu posypał się spam.

ja wiedzialem ze tak bedzie i tak jest stary ja zapomnialem passow do 1 konta na forum i tez wstawilem cos to nic .... a btw. na takich forach nie podaje sie ewentualnie ja uzywam 2 ....

Ja wiem wiem ... zdarza sie czegos nie zrozumiec raz , albo dwa mozna wyjasnic ale kazdy chce zeby mu cos tlumaczycz ale wszystko jest napisane wystarczy przeczytac ale po co ? na co ? nie lepiej lektor przeczyta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja jakos nie widze zeby ktos tu cos ladnie opisal .. tylko wciaz trzeba nowe to tamto :P ale nic nie napisane wrescie co i gdzie :// tylko wciaz .. zobaczcie na epvp i bedziecie mieli wszystko ^^ probujmy tutaj troche zrobic a nie reklamowac inne forum :) a i Rydzyk tak tutaj jest ze malo kto podziekuje itp ale zawsze maja cie w szacunku ze cos dobrego zrobiles ;)

Opublikowano

A mnie nie działa to nie wiem czemu. Robię tak wchodzię tam gdzie mam zainstalowanego Dekarona potem bin/launcher potem wybieram tam dekaron. ok Loguję się i uruchamiam Trainera wchodzę do gry i nic.

Robię także innym sposobem odrazu włączam Trainera i tam jest Launch wybieram bin/dekaron.exe włącza się loguje się i gdy chcę wybrać postać to mnie wywala.

Proszę o odpowiedz, Dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A mnie nie działa to nie wiem czemu. Robię tak wchodzię tam gdzie mam zainstalowanego Dekarona potem bin/launcher potem wybieram tam dekaron. ok Loguję się i uruchamiam Trainera wchodzę do gry i nic.

Robię także innym sposobem odrazu włączam Trainera i tam jest Launch wybieram bin/dekaron.exe włącza się loguje się i gdy chcę wybrać postać to mnie wywala.

nie no zarty ahaahaaahaahahahaaahaahah

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Own3d. (Tak tak piszcie sobie, że nabijam posty.... mam na to wyjebane)

Opublikowano

Grzybek12 ty se chyba jaja teraz robisz.

A jak nie to wejdz na jakis wysoki budynek kolo domu i skocz z niego :mellow:

Opublikowano

Ja bym chciał tylko auto pota ale lepjej nic nie mówie bo zaraz ktoś napisza buahaha ...

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Poczytajcie co pisze pare stron wcześniej to nie będzie żadnego "Buhahahahaha" :mellow:

Ps: Ma ktoś nowe offsety? Bardzo prosze o nie B) Zgory Dziękuje i wstawie +5

Opublikowano

Skillhacka za prędko nie będzie... Teraz jest skill hack 1 skill hack 2 skill hack 3, ale żaden nie fixuje problemu z cooldownem. Miło że działa speed, vac i minimap teleport. Jak ktoś ma tabele z CE z działającym wallhackiem to ładnie bym poprosił, ja zupgraedowałem swojego ale nie chce mi śmigać ;pp Mogę się wymienić za jakiegoś hacka eventualnie trainerka :D

Opublikowano

ja mam problemy co do vac .. Jeden pan na epvp dal cala skrypte do Vaca .. wszystko ladnie zrobilem i gdy juz sie zaloguje na postac zaznaczam fajke i DC ... a tez sprubowalem przed logowaniem sie i wbiciem na serwer zaznaczylem fajke to samo :P bo nie bylem pewny kiedy to sie zaznaczalo wczesniej czy pozniej :;D ale DC lapie wciaz nieiwem dlaczego .. a rexi mam 2.3.3 z tego forum .. :/ a moglby ktos nowe offsety podac co do vac itp te co narazie dzialaja ?

Opublikowano

offsety (do dekaron.exe, nie do unpacked):

auto pot - 0052D30F

wall hack - 0079603E

VAC - 0045D20D

i teraz ja poprosze o info, jak zrobic, zeby speedhack i minimap tele nie cofało mnie spowrotem ;)

Opublikowano

Dzięki za offset do WH :D

Co do speedhacka: Robisz tak

1. Biegniesz lurując moby, NIE ZATRZYMUJESZ SIĘ

2. Gdy chcesz się zatrzymać nie puszczasz W tylko rzucasz buffa na siebie [skill atakujący moby nie zadziała poprawnie, tzn cofnie Ciebie w miejsce skąd wystartowales]

3. Kiedy postać stanie i zacznie rzucać buffa możesz puścić W.

Minimap TP:

1. Rzucasz buffa na siebie

2. Robisz 2-3 szybkie skoki

3. Rzucasz buffa na siebie

4. Robisz 2-3 szybkie skoki

i tak w kółko :)

Podam Wam mojego działającego zupgraedowanego VAC-a który napewno nie zawiesi Wam gry:

[ENABLE]
alloc(MonsterProperties,2048)
label(ReturnMonsterProperties)
label(MonsterRange)
label(ReturnMonsterRange)
label(MonsterAggro)
label(PropertyBace)
registersymbol(MonsterAggro)
registersymbol(PropertyBace)

0045D2EE: //8B 80 98 00 00 00 89 81 9C 00
jmp MonsterProperties
nop
ReturnMonsterProperties:

00546165: //89 54 24 48 8B 01 FF 50 0C 8B
jmp MonsterRange
nop
ReturnMonsterRange:

0054617A: //0F B7 86 54 01 00 00 8B 0D
mov eax,[MonsterAggro]
nop
nop

MonsterProperties:
push eax
mov eax,[eax+00000098] //Original Code
mov [ecx+0000009C],eax //Original Code
pop eax
mov [PropertyBace],ecx

//mov [ecx+00],00000000 //DwInfoIndex
 mov [ecx+04],0000004B //DwExploreRange
 mov [ecx+08],0000004B //DwSight
 mov [ecx+0C],0000004B //DwPersuitRange
//mov [ecx+10],00000000 //DwAvoidRange
 mov [ecx+14],00000000 //DwExploreStandDelay
//mov [ecx+18],00000000 //DwExploreMoveDelay
//mov [ecx+1C],00000000 //DwStandDelay
 mov [ecx+20],000001F4 //DwMoveDelay
//mov [ecx+24],00000000 //DwFollowMyMasterRange
//mov [ecx+28],00000000 //DwStopMasterNear
//mov [ecx+2C],00000000 //DwWarpMyMasterRange
//mov [ecx+30],00000000 //DwCallTeamPossibelHP
//mov [ecx+34],00000000 //DwCallTeamCount
//mov [ecx+38],00000000 //DwBlockNFirstAttack
//mov [ecx+3C],00000000 //dwCallTeamCell
 mov [ecx+40],000000FA //dwFollowTarget
 mov [ecx+44],00000000 //dwSpecialAttackStartHP
 mov [ecx+48],00000000 //dwSpecialMeleeAttackRate
 mov [ecx+4C],00000000 //dwSpecialRangeAttackRate
 mov [ecx+50],00000000 //DwPowerAttacjStartHP
 mov [ecx+54],00000000 //dwPowerMeleeAttackProbable
 mov [ecx+58],00000000 //dwPowerRangeAttackProbable
//mov [ecx+5C],00000000 //DwUnderAttackAggro
 mov [ecx+60],00000000 //DwMeleeAttackRangeInAggro
 mov [ecx+64],00000000 //DwRangeAttackRangeInAggro
 mov [ecx+68],000003E8 //DwSightInAggro
//mov [ecx+6C],00000000 //DwDefeatAggro
//mov [ecx+70],00000000 //DwBlockedAggro
//mov [ecx+74],00000000 //DwSlideAggro
//mov [ecx+78],00000000 //DwHealAggro
//mov [ecx+7C],00000000 //DwMasterUnderAttackAggro
//mov [ecx+80],00000000 //DwMasterDefeatAggro
//mov [ecx+84],00000000 //DwMasterBlockingAggro
//mov [ecx+88],00000000 //DwMasterSlideAggro
//mov [ecx+8C],00000000 //DwCOmplusionUnderAttackAggro
 mov [ecx+90],00000063 //dwMaxSummonsMonsterCount
 mov [ecx+94],00000000 //dwReSummonsMonsterTick
 mov [ecx+98],00000000 //dwMaxSummonsMonsterRange
 mov [ecx+9C],00000000 //dwSummonsStartPcCount
//mov [eax+A0],00000000 //PatternType

mov eax,[ecx+0000009C] //Original Code
jmp ReturnMonsterProperties

MonsterRange:
mov [esp+48],edx
mov [esp+30],00000000
mov [esp+4c],00000000
//mov [esi+00000240],0000000 //other attack range to 0 
//mov [esi+0000023c],0000000 //other attack range to 0 
//mov [esi+00000238],0000000 //other attack range to 0 
mov eax,[ecx]
jmp ReturnMonsterRange

MonsterAggro:
db 03 00 00 00
PropertyBace:
db 00 00 00 00
[DISABLE]
dealloc(MonsterProperties)
unregistersymbol(MonsterAggro)
unregistersymbol(PropertyBace)
0045D2EE:
mov eax,[eax+00000098]
00546165:
mov [esp+48],edx
mov eax,[ecx]
0054617A:
movzx eax,word ptr [esi+00000154]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...