Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec nie ma sensu robic tymczasowo z wachlarza dzwonek bo obrazenia magiczne beda zmniejszone ._.

Dzwonek na maxa bedzie lepszy niz wachlarz wczesniejszy ;)

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy stary klient też będzie działać? 

Bedzie dzialal :) Tylko bedzie wielka latka ;p

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dzwonek na maxa bedzie lepszy niz wachlarz wczesniejszy ;)

Powinien być osobno dzwonek i wachlarz. Teraz ostatni dzwonek będzie miał wykurwisty magiczny i fizyczny dmg. Gracz powinien wybrać czy robić się pod hity czy skille szamenem. Bez sensu.

Bedzie dzialal :) Tylko bedzie wielka latka ;p

Wielka tzn jaka? Mam nadzieję, że zmieści się w 100mb.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Czy na serwerze wystepuja roski , dłonie , błogosławieństwa ?

W ile wbije max lvl ?

Gdzie dropne PD ?

1.Tak beda dostepne

2.Max lvl szybko wbijesz  :)

3.Pd tylko IS i konkursy:)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nikt nie odpisał co z szarżą, a także, skoro ostatni set wachlarz i dzwonek to to samo, to na co robić ABS ??? Dobrze myślę ze na dzwonki ???

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Nikt nie odpisał co z szarżą, a także, skoro ostatni set wachlarz i dzwonek to to samo, to na co robić ABS ??? Dobrze myślę ze na dzwonki ???

Szarze probujemy ogarnac ale to jest naprawde ciezkie.  To i to abs. ( Sorki za blad ale nie wiedzialem myslalem ze oskar zrobil ze to dzwonek lecz jednak zmienil)

Upamy clienta na mega ale to troche potrwa 

(Pobierzcie IDM - Interner download menager) szybciej sie wam pobieerze gwarantuje to :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

inny hosting jest na stronie serwera ( tak myślę że inny) bo widziałem 3

mentis2.pl

UP 

x

masz latke.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Czyli rozumiem, że do ostatniego setu czy zrobimy abs na dzwonki czy na wachlarze, będziemy mieli full na cały ostatni set, niezależnie czy ktoś ulepsza dzwonek czy wachlarz ??

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

7 Godzin Pobierania ... z IDM Nie będe pobierał bo pisze że nie mam miejsca na dysku C a zapisuje na dysk D ... Bitch Please -.-:D

Zwój zmiany skilli będzie za wygrany ox ? w IS ? czy wgl go nie bedzie ?

Weźcie dajcie start na 20 .. strasznie długo pobiera sie klient .. no chyba ze wrzucisz na mega.co.nz to wtedy luuz 

Opublikowano

Czyli rozumiem, że do ostatniego setu czy zrobimy abs na dzwonki czy na wachlarze, będziemy mieli full na to i na to, tak ??

NIee jak zrobisz na dzwon masz abs na przerobioną rzecz z dzwonka , a jak na wachlarze to przerobioną rzecz z wachlarza.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Jeżeli jest zmiana skilli to polecam to wycofać bo to zniechęca ludzi

Nie ma  i nie bedzie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

NIee jak zrobisz na dzwon masz abs na przerobioną rzecz z dzwonka , a jak na wachlarze to przerobioną rzecz z wachlarza.

troszke bez sensu bo teraz skąd ja mam wiedzieć czy on wali wachlarzem czy dzownem? :D

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

troszke bez sensu bo teraz skąd ja mam wiedzieć czy on wali wachlarzem czy dzownem? :D

Potem zmienimy teksture pasuje ? Bo teraz malo czasu.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...