Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Devasto.pl - uporządkuj Chaos!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja jest ogarnięta, ale serwer powiedzmy przeciętny niczym za bardzo nie odbiegający od już istniejących, system ulepszeń jest po prostu słaby a raczej zwyczajny, na każdym to samo.

Jedyne co wydaje się być nowe i ciekawe to przede wszystkim 4 strony eq - zawsze tego brakowało, więcej Yang w eq, powiększony handel oraz ew. ten przenośny sklepik, ale to już też szału nie robi.

W dzisiejszych czasach problem jest że ludzie nie doceniają dopracowania serwera a patrzą na cała otoczkę i uj.. wie jakie przedmioty z kosmosu, jak otoczki nie ma to znaczy że nie warto grać, ale powodzenia. 

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna jak dla mnie, zachęca. Powodzenia

A tak wgl jaka to czcionka jest na tym papirusie :D ? możesz zapodać na pw ;> ??:D

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna jak dla mnie, zachęca. Powodzenia

A tak wgl jaka to czcionka jest na tym papirusie :D ? możesz zapodać na pw ;> ?? :D

Cieszę się, dzięki :)

Musisz spytać Wrednej :)

Opublikowano

Fajny serwer zapowiada się super. Reklamę macie jakąś ?

2 tygodnie do startu, najpierw chcemy uruchomić jakieś miejsca kontaktowe- teamspeak i forum, no i stworzyć ciekawą video-prezentację serwera :)

Opublikowano

Pytanie 

Czy jest na serwerze NPC np. z roskami/atak boga smoków itp?

Jeżeli tak to czy mógłbyś wstawić ss'a jak wygląda cena za ilość oraz czy wchodzą maksy w roskach :P/

Opublikowano

Pytanie 

Czy jest na serwerze NPC np. z roskami/atak boga smoków itp?

Jeżeli tak to czy mógłbyś wstawić ss'a jak wygląda cena za ilość oraz czy wchodzą maksy w roskach :P/

Dłoń krytyka i przebicia są w sklepie 100k/10 sztuk,

co do bonusów boga smoków myślałem, aby je dodać do dropu, ale jest to do uzgodnienia, podobnie z roskami i ich wartościami.

Opublikowano

Nie powiem roski by się przydały, zawsze jednak możesz zrobić ,że jakiś armor itp. rzeczy do expa mogą lecieć z metinów /bossów i na wydropienie ich jest mały %. Rozumiesz o co mi chodzi? :P

Opublikowano

Ten projekt był chyba obmyslany przez grupe - Gay Party

- Bronie z PLa to syf (chodzi o rubinowe czy drewniane nie wiem jak one tam miały na imie )

- Wpychacie nowosci z myślą że "gracze będą napierdalać głową w mur z radości" jednak tymi nowosciami tylko zniechęcacie.

- Autor tematu średnio raz w miesiącu stawia serwer - maksymalny żywot który jest zapisany w Księdze Rekordów Hujurlesa to 2 dni graczy na serwerze - 26 licząc z szesnasto osobowym teamem client masterów, szescioma grafikami i czteroma questerami którzy byli zbędni bo na serwerze i tak questów nie było :D

No to tyle, powodzenia. :)

Opublikowano

- Bronie z PLa to syf (chodzi o rubinowe czy drewniane nie wiem jak one tam miały na imie )

- Wpychacie nowosci z myślą że "gracze będą napierdalać głową w mur z radości" jednak tymi nowosciami tylko zniechęcacie.

- Autor tematu średnio raz w miesiącu stawia serwer - maksymalny żywot który jest zapisany w Księdze Rekordów Hujurlesa to 2 dni graczy na serwerze - 26 licząc z szesnasto osobowym teamem client masterów, szescioma grafikami i czteroma questerami którzy byli zbędni bo na serwerze i tak questów nie było :D

Od 2 lat nie stawiałem serwera. :)

Opublikowano

Czyżby powstawał Serwer taki jak BelenuS co kiedyś upadł ?? , tylko w lepszej wersji powstaje ?? :) Wąsnie na takiego czekałem ^^^ to mi się zaczyna podobać

Tylko mam pare pytań

Czy ulepszacze są na statndardowe żeczy czyli takie jak np. Stalka +5,6,7, itd..

Boga +5,6,7 itd.. ??

To jest najważniejsze co chcę wiedzieć bo nie lubię jak odrazu wszyscy gonią z itemami +9 :) ???

To co dodałeś do klienta czyli - Whitelista adresów IP to sorry ale według mnie to to jest bezsens :0

Opublikowano

Czyżby powstawał Serwer taki jak BelenuS co kiedyś upadł ?? , tylko w lepszej wersji powstaje ?? :) Wąsnie na takiego czekałem ^^^ to mi się zaczyna podobać

Tylko mam pare pytań

Czy ulepszacze są na statndardowe żeczy czyli takie jak np. Stalka +5,6,7, itd..

Boga +5,6,7 itd.. ??

To jest najważniejsze co chcę wiedzieć bo nie lubię jak odrazu wszyscy gonią z itemami +9 :) ???

To co dodałeś do klienta czyli - Whitelista adresów IP to sorry ale według mnie to to jest bezsens :0

Wszystkie ulepszacze są potrzebne.

Whitelista jest całkowicie opcjonalna. Tylko ci, którzy maja problemy z np. Włamaniami, a wchodzą tylko z 1-2 komputerow będą sobie włączać, o ile oczywiście będą chcieć.

Opublikowano

i to mi się podoba , to chyba 2 serwer prywatny co mi się podoba :) , oby wypalił ^^^

A stronnka już jest :) ??

Dodaj do is , albo do dropnięcia z bossów tylko z bossów ale  tak 30% żeby było dropnięcie kd 80% , na klasy :D

Opublikowano

idz pisac projekt "hit sezonu na 100 graczy"

czekam z niecierpliwoscia na start, bo wiem ze serwer będzie mega dopracowany ;)

Opublikowano

i to mi się podoba , to chyba 2 serwer prywatny co mi się podoba :) , oby wypalił ^^^

A stronnka już jest :) ??

Dodaj do is , albo do dropnięcia z bossów tylko z bossów ale  tak 30% żeby było dropnięcie kd 80% , na klasy :D

Niee, kd 80% jest bez sensu, lepiej takie bonusy rozkładać w paru częściach do misji itd., wchodzenie w wielkie wartości byłoby bez sensu w kolejnych etapach rozwoju serwera :)

Opublikowano

Destructo mam nadzieję ,że się nie rozczaruje <3

Nowości macie jakieś w planach ? : P

Chwilowo ta arena pojedynków wraz ze zmianami, tj. inne naliczanie punktów, maksymalnie 3 osoby w grupie itd. :)

Polecam i powodzenia. Serwer na source, więc można się spodziewać jeszcze wielu ciekawych rzeczy   ;) .

:)

Opublikowano

Serwer zapowiada się super, tylko bronie zmienić na coś ciekawszego :D Jest może jakaś beta?

Co oznacza "coś ciekawszego"? W ankiecie jest po równo głosów za i przeciw zmianie broni na domyślne. Więc jakie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...