Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Devasto.pl - uporządkuj Chaos!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram, polecam Destructa jak i serwer, od czasów iMe*ina aż po Devasto!

Zagram, i czekam z niecierpliwością na start. ;-)

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic ciekawego 0 nowosci zwykly hard , grafika najgorsza jaka widzialem 1/10.

Grafika baaardzo ładna serwer także a co do tej osoby nie zwracaj Destruct uwagi on woli serwery pokroju Hill*far (Czyt. syf na plikach Al*ne) serwer polecam ze względu na założyciela którego zdążyłem lekko poznać na pewnym serwerze easy/medium na którym był GO :) powiem tyle ma łeb i wie co robi dlatego o bugi gracze nie mają co się martwić :)

PS: Takie pytanie gdzie set zbroi? :D

Opublikowano

Szczerze, to spodziewałem się czegoś mocnego, ale jak zobaczyłem max lv 120.. Brakuje serwera medium z max 250lv, rozwiniętym systemem ulepszeń oraz masą nowości.

Przepiękna grafika :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Grafika baaardzo ładna serwer także a co do tej osoby nie zwracaj Destruct uwagi on woli serwery pokroju Hill*far (Czyt. syf na plikach Al*ne) serwer polecam ze względu na założyciela którego zdążyłem lekko poznać na pewnym serwerze easy/medium na którym był GO :) powiem tyle ma łeb i wie co robi dlatego o bugi gracze nie mają co się martwić :)

PS: Takie pytanie gdzie set zbroi? :D

Pisałem, zostanie dodany wkrótce :)

Dzięki za opinie ;)

Opublikowano

Bardzo ładna grafika prezentacji, serio szczena mi opadła, bo sam zajmuję się grafiką i coś takiego to jest epickie :D

Serwer również bardzo ciekawy, te 4 strony ekwipunku mnie zaskoczyły pozytywnie, na pewno zagoszczę na serwerze, oby wypalił.

61911764369359525958.png

Opublikowano

Super , Destruct zna się na rzeczy więc lipy raczej nie będzie.Z tym system mogłeś się trochę postarać bardziej no ale od biedy może być . Jak znajdę czas to zapewne wbiję.

Polecam

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Powodzenia Przemuś! :) 

Do potencjalnych graczy: spokojnie możecie grać tutaj. Serwer będzie stał stabilnie, administrator zna się na tworzeniu jak mało kto więc nie powinno być problemów, a ewentualne bugi będą szybko, a co najważniejsze skutecznie naprawiane bez gadania typu 'tego nie da się naprawić'. 

Opublikowano

Myślałem , ze bardziej sie postaracie .

Jedynie co dodaliscie to :

- Wiekszy handel ( nie jest trudna do zrobienia )

- Whitelista 

- Logowanie ( kazdy ma teraz jakies z kosmosu wiec bez szalu )

i to na tyle reszta to tak mozna powiedziec * Gotowce * , jedynie zmodyfikowane przez wasz team

ale polecam i powodzenia

Opublikowano

Mimo iż robiłam dla tego serwera tylko grafikę, to jednak z czystym sumieniem mogę go jak najbardziej polecić. Takiego zaangażowania, dokładności i chęci stworzenia czegoś naprawdę konkretnego nie widziałam dawno.
Grafika była stworzona dużo, dużo wcześniej, niz została napisana zapowiedź. Destruct powtarzał "nie napisze prezentacji, dopóki nie będzie dopracowane wszystko do końca". Po samych rozmowach człowiek odnosił wrażenie, że ekipa tego serwera wie czego chce. Wie co tworzy i nie ma zamiaru odwalić fuszerki.

Nawet, jeżeli serwer dla wielu wygląda, jak typowy hard, czy tam medium, to jestem pewna, że po starcie jego postrzeganie się zmieni. Włożone zostało w niego wiele wysiłku, zostało przeprowadzonych wiele prób, nic nie było robione na szybko.
Reasumując, jeszcze raz polecam i o ile czas mi na to pozwoli na pewno zagram, chociażby, by wreszcie móc zobaczyć tego typu projekt wśród branży serwerów mt2.

PS.

@Mroczeks

jak to napisał @The Naid -"Mroczeks ~ jedyny taki grafik który potrafi nawet prostokąt zjebać, żeby był brzydki."
Więc nie tobie oceniać wizualizacje tej prezentacji.

Opublikowano

Oczywiście polecam:)  Co do grafiki jest zajebista, a tym którym się nie podoba mogę podać gg do Kurlza który za parę stów zrobi nowe tło na stronie i dam sprzeda:)

ban.gif

Opublikowano

Serwer nie będzie miał wielu graczy na starcie, max 300 - 400 osób chodź jest dopracowany.
Zawsze tak jest, że dobre serwery nie mają graczy tylko zwykłe pobugowane gówna.

Prezentacja ok, serwer ok nic tylko grać.

Czekam na start :)

Opublikowano

wcześniej pisałeś co innego...

A czy napisałem, że jest do dupy czy coś ? Serwer jest idealny, tylko prezentacja na rzut oka nie zachęciła. Gdy się jednak w nią wczytasz zobaczysz piękno. A od strony technicznej to pełna profeska ! :)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Jedynie co mi sie nie podoba to wygląd ekwipunku, zbyt mainstreamowy. No ale przezyje...

To domyślny design, miałem go zmieniać, ale nie znam nic ciekawego ;)

Opublikowano

xDeStRuCtx

Chętnie wbije.Co do prezki 8/10 ,bardzo przejrzysta, dodatkowo uzyskałem all informacje co mnie cieszy, grafika bardzo fajna za co +sik.Czekałem na coś w stylu takiego serwera czyli nie za prosto i nie za trudno :P.

jeszcze 2 pytanka:

1. IP TS3 ,czy jest i czy możesz podać?(Jeżeli jest w prezce a nie doczytałem to sorki za trucie dupy :P)

2. Czy jeżeli będziecie dodawać lvl to ekwipunek także chodzi mi tu o rzeczy do expa tak jak na obrazku z truta czyli jej wyże ulepki oraz eq pod pvp :)?

@edit

Jeszcze ze 2 pytanka :P

3.Czy bs- Bonus Switcher będzie legalny?

4.Czy będą jakieś beta testy :)?

Opublikowano

xDeStRuCtx

Chętnie wbije.Co do prezki 8/10 ,bardzo przejrzysta, dodatkowo uzyskałem all informacje co mnie cieszy, grafika bardzo fajna za co +sik.Czekałem na coś w stylu takiego serwera czyli nie za prosto i nie za trudno :P.

jeszcze 2 pytanka:

1. IP TS3 ,czy jest i czy możesz podać?(Jeżeli jest w prezce a nie doczytałem to sorki za trucie dupy :P)

2. Czy jeżeli będziecie dodawać lvl to ekwipunek także chodzi mi tu o rzeczy do expa tak jak na obrazku z truta czyli jej wyże ulepki oraz eq pod pvp :)?

@Edit

Jeszcze ze 2 pytanka :P

3.Czy bs- Bonus Switcher będzie legalny?

4.Czy będą jakieś beta testy :)?

1. TS będzie podany, jak tylko go wykupimy.

2. Pewnie, wraz ze wzrostem maksymalnego lvla rozszerzane będą też inne horyzonty- system ulepszania, mapy, ulepszacze, dropy [...]

3. Nie, to bez sensu, by cheat był legalny, bonusy tracą wtedy sens :)

4. Raczej nie, doszliśmy do wniosku, że takie beta testy niewiele dają, większość osób jedynie wchodzi, ogląda i wychodzi :)

Opublikowano

1. TS będzie podany, jak tylko go wykupimy.

2. Pewnie, wraz ze wzrostem maksymalnego lvla rozszerzane będą też inne horyzonty- system ulepszania, mapy, ulepszacze, dropy [...]

3. Nie, to bez sensu, by cheat był legalny, bonusy tracą wtedy sens :)

4. Raczej nie, doszliśmy do wniosku, że takie beta testy niewiele dają, większość osób jedynie wchodzi, ogląda i wychodzi :)

Co do 4 wiesz różnie bywa gdy wybierasz kilka do kilkunastu osób i siedzisz z nimi na ts3 i testujesz rzeczy prawda? :P .Zawsze wszystko działa w 2 strony : )

Opublikowano

Serwer spoko, administracja też. Polecam, na pewno nie padnie.

P.S. Mam TS'a w 99.99% zrobionego.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Czas na kolejną nowość! Arena PVP, jakiej nie znajdziecie nigdzie indziej!

- Na arenie przebywać będą mogły grupy, maksymalnie 3 osobowe, których członkowie nie będą zadawać sobie nawzajem obrażeń!

- Brak możliwości jazdy na koniu oraz używania wspomagaczy, mikstur itd.

- Codziennie i co tydzień, zwycięzcy rankingów otrzymywać będą upominki z naszego ItemShopu!

- W przypadku drużyń, punkty rozdzielane będą dzieląc ich liczbę przez ilość członków w grupie.

- Ilość punktów zależna będzie od różnicy poziomu zabitego i zabijającego.

- I inne!

Zapraszam jeszcze raz do odwiedzania naszego profilu na facebooku, tam również znajdziecie wszelkie nowości :)

Opublikowano

Czas na kolejną nowość! Arena PVP, jakiej nie znajdziecie nigdzie indziej!

- Na arenie przebywać będą mogły grupy, maksymalnie 3 osobowe, których członkowie nie będą zadawać sobie nawzajem obrażeń!

- Brak możliwości jazdy na koniu oraz używania wspomagaczy, mikstur itd.

- Codziennie i co tydzień, zwycięzcy rankingów otrzymywać będą upominki z naszego ItemShopu!

- W przypadku drużyń, punkty rozdzielane będą dzieląc ich liczbę przez ilość członków w grupie.

- Ilość punktów zależna będzie od różnicy poziomu zabitego i zabijającego.

- I inne!

Zapraszam jeszcze raz do odwiedzania naszego profilu na facebooku, tam również znajdziecie wszelkie nowości :)

Zapowiada się ciekawie ! :)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

- Zmodyfikowany pierścień anty-expa tak, by nie zabierał naszego zebranego już doświadczenia, a jedynie je zatrzymywał! Możemy spokojnie zakładać go, mając choćby 99% doświadczenia bez obawy o utratę go!

Kolejne ułatwienie dla wszystkich expiących: mobilny sklepik z najpotrzebniejszymi rzeczami!

lu-yquujdzjxwnkjqxnougv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...