Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Devasto.pl - uporządkuj Chaos!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prezentacja jest super na serwer może wbije zobaczy się ;) 

Opublikowano

Jak jest z tym zabezpieczeniem na IP konta, co jesli ktos ma zmienne ?

To nie jest konieczna opcja, korzystać z niej będą ci, którzy mają taką możliwość :)

@top

Muszę Was zasmucić. Start serwera przenoszę na środek następnego tygodnia (dokładne informacje tuż po otrzymaniu danych do serwera) ze względów technicznych. Serwerownia składa dla mnie specjalną maszynę, której części nie ma w ich placówce i maszynę dadzą mi skonfigurowaną dopiero w sobotę/niedzielę, a muszę jeszcze przenieść na nią pliki i skonfigurować wszystko, więc lepiej, by start był 4 dni później, niż żeby wyszła klapa.

A na chwilę obecną mały konkursik! Każdy, kto polubi nasz fanpage (Devasto na facebooku), a w komentarzu najnowszego postu poda swój nick z MPCforum (tak, by po starcie móc skontaktować się poprzez prywatną wiadomość) otrzyma po starcie drobny upominek!

Opublikowano

zamiast w środku tygodnia to lepiej przenieście na następny piątek(wieczorem), więcej ludzi ma wtedy czas, a te 2 dni chyba nikogo nie zbawią.

Opublikowano

zamiast w środku tygodnia to lepiej przenieście na następny piątek(wieczorem), więcej ludzi ma wtedy czas, a te 2 dni chyba nikogo nie zbawią.

Ok, stworzyłem ankietę, mnie ten pomysł się nawet podoba, więcej osób i więcej czasu na ostateczne testy. :)

Opublikowano

kurw.. gościu nie siedź tyle przed tym forum tylko rób ten serwer by dzisiaj wystartował bo już kurwicy dostaje

Serwer jest skończony, nie dostałem wciąż maszyny, dedyk przeznaczony do testowania nie nadaje się pod oficjalny serwer, niestety.

Opublikowano

kurw.. gościu nie siedź tyle przed tym forum tylko rób ten serwer by dzisiaj wystartował bo już kurwicy dostaje

lepiej poczekać, żeby wszystko ok było, niż żeby to był kolejny privek który po miesiąc padnie.

Opublikowano

Boję się, że start 11 kwietnia bedzie niewypalem gdyz rusza konkurencyjny alt***2 tego samego dnia ktory ma spore zainteresowanie, oby nie przyćmił tego serwa

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

Boję się, że start 11 kwietnia bedzie niewypalem gdyz rusza konkurencyjny alt***2 tego samego dnia ktory ma spore zainteresowanie, oby nie przyćmił tego serwa

Tamten serwer jest sztucznie podpomowywany. Nabite wyświetlenia, youtuberzy gotowi za GMa robić pełną reklamę, a to elementy, które mogą ich jedynie zniszczyć. Już widzę serwer, na którym stado losowych youtuberów dostaje GMa :)

Opublikowano

Kurde, szkoda... wielka szkoda, że zainteresowanie tym serwerem jest tak mało.

Macie jakąś porządną reklame? Nie patrzeć na tych marnych youtuberów po 2k.

Serwer zapowiada się na prawdę nieźle i szkoda by było to zmarnować przez konkurencyjny serwer promowany przez pseudo youtuberów, szkoda.

Osobiscie sam Wam pomoge w reklamie w jakimś stopniu, sam mam zamiar u Was grac a ze setką nie bardzo mi się to widzi.

Powodzenia i złapcie jakąś ogarnięta reklame, może w TV, np w Polsacie? Hmmm?? Destruct no nie mów, że Cie nie stać :P

Opublikowano

Lepiej byłoby wystartować w Środę lub w Sobotę.

Powód? Wystartuje ten serwer alt***2 który jest dla was zapewne konkurencją dosyć mocną i np. jeśli w Środę ruszycie wiele ludzi zostanie jeśli będzie miała jakieś dobre eq. Lub dlaczego w Sobotę? Zapewne jak przy każdym starcie ten serwer konkurencyjny będzie miał ataki ddos lub będzie miał bugi, cofki które zniechęcają graczy i wtedy przyjdą do was.

To jest tylko propozycja, ale myślę że to rozsądniejsze.

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładnie wygląda.

Serwer po tym jak przeczytałem po raz pierwszy całą zapowiedź mnie zaciekawił.

Nie gram zazwyczaj na mediumach, ale tu raczej zagram.

Bardzo ładnie prezentuje się wszystko, począwszy od systemu ulepszeń do końcowych dungeonów.

Chociaż nie ma bardzo dużo nowości, serwer prezentuje się bardzo ładnie.

Nie bierzecie reklam u marnych YouTuberów którzy życzą sobie dużo za marne filmiki które przyciągną co najwyżej 50 graczy.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładnie wygląda.

Serwer po tym jak przeczytałem po raz pierwszy całą zapowiedź mnie zaciekawił.

Nie gram zazwyczaj na mediumach, ale tu raczej zagram.

Bardzo ładnie prezentuje się wszystko, począwszy od systemu ulepszeń do końcowych dungeonów.

Nie bierzecie reklam u marnych YouTuberów którzy życzą sobie dużo za marne filmiki które przyciągną co najwyżej 50 graczy.

I o to mi właśnie chodzi jeżeli na DEVASTO będzie zajebiście pod względem gry/klimatu metin2 oraz znikomej ilości błędów to serwer na bardzo długą metę. Jednak Destruct ja bym przemyślał ten start co do piątku  :huh: .

Opublikowano

Serwer może być dobry. Ale Admin postaraj się o wielką reklame. Bez tego to chyba marnie będzie :C

Serwer jest dobry, ale bez reklamy teraz to chyba nie ma powyżej 300 ludzi na serwie. Zresztą poczekamy zobaczymy. Ja polecam sam bede grał. 

Opublikowano

To że nie ma dużo nowości to akurat atut tego serwera. Jak ma kase to czemu niech od takich nie bierze, zawsze te 50 graczy wiecej na starcie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...