Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić 60 lvl, zdobyć dużo kasy oraz części 3*, 4* - poradnik video

Trzycz Krybson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie skarżą się?

Może w tym temacie, tematy z cheatami są pełne "dostałem bana".

Mówi poważnie.

Aha to thx a jak ty używaż tego (wolnego) bota to kiedy dajesz mu nabijać IGC w nocy czy jak używaż internetu po prostu kiedy nie grasz chyba wiesz o co mi chodzi.

Opublikowano

Aha to thx a jak ty używaż tego (wolnego) bota to kiedy dajesz mu nabijać IGC w nocy czy jak używaż internetu po prostu kiedy nie grasz chyba wiesz o co mi chodzi.

Gdy włączy się tego bota (wolnego) na noc jest bardzo duże prawdopodobieństwo bana.

Polecam robić mniej niż 100 ucieczek.

Podczas bocenia można zminimalizować grę.

f

Opublikowano

Mam pytanie jak rozpoznać czy ban jest permanentny nie ban czasowy czyli uwierzytelnienie i tak dalej tylko perm ban for ever!

Przy permie jest błąd: "Twoje konto zostało zbanowane z powodu naruszenia Regulaminu Świadczenia Usługi.".

Przy banie czasowym: "Aktualnie masz zakaz dostępu do gry. Skontaktuj się z Centrum Pomocy.".

Przy błędzie z uwierzytelnianiem: "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.".

f

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj strasznie szybko nabija Ci pkt . U mnie wręcz przeciwnie... strasznie długo czekam . ocb?

Poradnik ten był tworzony na pierwszej wersji TE Bot'a, który wykonywał ok. 1 ucieczkę na sekundę.

Aktualna wersja wykonuje ucieczki w takim czasie, jak zwykły gracz.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Działa wszystko??.

Działa, ale obecna wersja działa o wiele wolniej niż ta pokazana na filmie.

Jak zrobiłeś to że ci odrazu losło 1milion?.

Kwestia szczęścia.

Na przyszłość używaj opcji edytuj, a nie pisz dwóch postów pod sobą.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Zostawiłem bota od 1 w nocy do 7 rano, nabiło mi 18 level i około 900tys IGC. Czy jest jakaś szansa że będzie jeszcze szybciej działało jak wtedy?

Opublikowano

Zostawiłem bota od 1 w nocy do 7 rano, nabiło mi 18 level i około 900tys IGC. Czy jest jakaś szansa że będzie jeszcze szybciej działało jak wtedy?

W aktualnej sytuacji nie jest to możliwe.

Możesz oczywiście korzystać ze starszych wersji trainera, ale zapewniam, że nie wyjdzie Ci to na dobre :)

Blokady są nadawane bardzo szybko i nie ma nawet dyskusji o jej ominięciu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wszystko robie jak w tym"pisemnym poradniku" ale ten hack się nie odpala ... Bot A Lot działa ae w tym problem, że się czasami buguje i na team escape np. Co runde się wyłącza .. plz szybka odp

Opublikowano

Wszystko robie jak w tym"pisemnym poradniku" ale ten hack się nie odpala ... Bot A Lot działa ae w tym problem, że się czasami buguje i na team escape np. Co runde się wyłącza .. plz szybka odp

Przed włączeniem hacka wyłącz antywirusa i zaporę :)

f

Opublikowano

Dzisiaj korzystałem z tego hacka przez 4h nabiło mi 9.999.999 igc. Fakt faktem nie dostajesz za to ultra części,i ale igc są. więc znowu dobre hacki powstają :P

Mam nadzieję że TEB niedługo też będzie zrobiony bo jak widać za szybkość zakończonych wyścigów ich programy nie banują ;).

Link do filmiku z hackiem: https://www.youtube.com/watch?v=sOe4_Iwvi6I

PS: Może miałem farta ale nie wydaje mi się, wiec dla spróbunku tego hacka zróbcie sobie test na innym koncie nie na głównym.

Teraz ten download jest pod innym linkiem i jakieś gówno pobiera nie pobierajcie z tego :P

4.5h temu był inny download. Jak będę miał czas wyśle wam ten hack.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Dzisiaj korzystałem z tego hacka przez 4h nabiło mi 9.999.999 igc. Fakt faktem nie dostajesz za to ultra części,i ale igc są. więc znowu dobre hacki powstają :P

Mam nadzieję że TEB niedługo też będzie zrobiony bo jak widać za szybkość zakończonych wyścigów ich programy nie banują ;).

Link do filmiku z hackiem: https://www.youtube.com/watch?v=sOe4_Iwvi6I

PS: Może miałem farta ale nie wydaje mi się, wiec dla spróbunku tego hacka zróbcie sobie test na innym koncie nie na głównym.

Szybko dostaniesz bana.

To jest zwyczajny pursuitbot, bardzo wykrywalny :)

f

Opublikowano

Jak narazie sprawuje się okej. Przy wcześniejszych pursuitbotach mnie wywalało z gry po 2-3 max 5 minutach i gdy wpisywałem passy wyskakiwała mi tabela z powiadomieniem. Nie pamiętam co tam pisało ale wiem, że na to się mówi temporary ban czyli ban czasowy. A na tym hacku 4h śmigało bez ani jednego wywalania z gry.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

@dandi061

W tym poradniku przedstawiona jest stara wersja bota, która działała trochę inaczej.

Obecna wersja wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim Ty ją przejechałeś. Po chwili zamiast "New Sessionld Wait" pojawi się ilość wykonanych ucieczek.

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...