Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić 60 lvl, zdobyć dużo kasy oraz części 3*, 4* - poradnik video

Trzycz Krybson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że za każdym razem jak to odpalam to działa normalnie ale jak skończę grać na jakieś 2-3h to już jest ban na każdym koncie , 3 konta zbanowane od wczoraj ...

Opublikowano

Może i temat odkopuje, ale chciałbym ostrzec. Użyłem tego 1 raz wbiłem ok. 150 Win'ów i teraz prawdopodobnie sprawdzają mi konto. 

---------------------------
Błąd
Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.
OK

Inne konta mi działają :(
Opublikowano

Może i temat odkopuje, ale chciałbym ostrzec. Użyłem tego 1 raz wbiłem ok. 150 Win'ów i teraz prawdopodobnie sprawdzają mi konto. 

Błąd
Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.
OK

Inne konta mi działają :(

Po kilku godzinach albo odzyskasz dostęp do konta, albo dostaniesz perma.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zasadzie to te informacje ktore podałeś powinien znac juz sredni zaawansowany gracz, wiec porada mało przydatna.

Nie powiedziałbym. Osoba, która nie miała do tej pory styczności z cheatami/botami/bugami może tego nie wiedzieć. Poza tym poradniki nie są skierowanie tylko dla zaawansowanych graczy, ale też (w szczególności) dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z grą.

HB5fLf7.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wie ktoś może dlaczego mi się zatrzymuje na 128 wyścigach? jeżdżę kolejne wyścigi itd ale nic się nie zmienia... stałem też przed wyborem nagrody przez 30 min i też nic 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kurde właśnie że w tym rzecz że nawet jak włącze od nowa to i tak nie wejdzie wiecej niż 200 :P przedtem staneło mi na 99 teraz na 105 :P
a do tego nic nie robie tylko mam otworzoną tą tablice z czasem w jakim rpzejechałem dany wyścig ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kurde właśnie że w tym rzecz że nawet jak włącze od nowa to i tak nie wejdzie wiecej niż 200 :P przedtem staneło mi na 99 teraz na 105 :P

a do tego nic nie robie tylko mam otworzoną tą tablice z czasem w jakim rpzejechałem dany wyścig ;x

@P0P3R

A używasz starszej wersji (tej, która robi 1 ucieczkę na sekundę), czy tej nowszej (1min - 1 ucieczka)?

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...