Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić 60 lvl, zdobyć dużo kasy oraz części 3*, 4* - poradnik video

Trzycz Krybson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem 167 ucieczek i od razu ban na szczęście na osobnym koncie ;)

Ile polecacie ucieczek i na jaki czas?

Nie więcej niż 100 dziennie (nie oznacza to pełnego bezpieczeństwa, bo nawet za tą ilość można dostać bana :P).

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie używanie hacków jest beszczeszczeniem gry i zabieranie sobie przyjemności z niej bo co ci da że w 10min. osiągniesz wszystko w grze nie lepiej samemu do tego dojść i chwalić się kolegom/kolezankom że wszystko sam osiągnołes a jak używasz haka to powiesz im że hacka użyłeś i ci nawet nie pogratulują 

Opublikowano

Dla mnie używanie hacków jest beszczeszczeniem gry i zabieranie sobie przyjemności z niej bo co ci da że w 10min. osiągniesz wszystko w grze nie lepiej samemu do tego dojść i chwalić się kolegom/kolezankom że wszystko sam osiągnołes a jak używasz haka to powiesz im że hacka użyłeś i ci nawet nie pogratulują 

1. Pisanie postów tego typu w dziale cheatów jest bez sensu. Myślisz, że to, co napisałeś zmieni czyjeś postępowanie? :D Otóż nie...

2. Widocznie nie grałeś w world'a. Tutaj 90% społeczności to cheaterzy, a studio ma na to "wywalone" i poza zbieraniem pieniążków oraz automatycznym banowaniem niektórych graczy, którzy nadużywają cheatów nie robi nic.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie w tym poradniku zaprezentowane jest jak wbić szybko 60 lvl zdobyć części 3* i 4* umiejętności,dużo kasy oraz neony itp 

Wszystko widoczne jest na filmiku oraz linki do pobrania macie w opisie filmiku jeżeli takie typu poradniki nie są akceptowane na forum to przepraszam.

http://youtu.be/XgklIC5aE18

Dla tych co mają problem z włączeniem Hacka. 

https://www.youtube.com/watch?v=f58Se7gLUro

Mi się to strasznie wolno robi to DONE po pięciu minutach mam może tego 7! co robić?

Te naliczenia mi się strasznie wolno robią!

Opublikowano

Mi się to strasznie wolno robi to DONE po pięciu minutach mam może tego 7! co robić?

Te naliczenia mi się strasznie wolno robią!

Nowsza wersja trainera robi 1 ucieczkę na minutę.

Jeżeli dla ciebie to zbyt powoli, to pobierz starszą wersję, ale szybko dostaniesz bana :)

---

W nowszej wersji polecam robić mniej niż 100 ucieczek (zmniejsza to ryzyko bana, nie zlikwiduje). 

f

Opublikowano

Nowsza wersja trainera robi 1 ucieczkę na minutę.

Jeżeli dla ciebie to zbyt powoli, to pobierz starszą wersję, ale szybko dostaniesz bana :)

---

W nowszej wersji polecam robić mniej niż 100 ucieczek (zmniejsza to ryzyko bana, nie zlikwiduje). 

A dasz jakiegoś linkasa! Bede wdzięczny dam like!

Opublikowano

Mówisz poważnie bo ludzie się nie skarżą za bardzo?

Nie skarżą się?

Może w tym temacie, tematy z cheatami są pełne "dostałem bana".

Mówi poważnie.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...