Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

500 przeglada temat bedzie pompa jkak sytuacja wyglada bo nie sledzilem tematu od poczatku bedzie start ?  

TAk prawdo podobnie o 20:00

837371446280124127260.png
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Kazdar, brak czasu na ogarnięcie bugów ? Chyba brak wiedzy na ten temat, a nie brak czasu. Kolejny twój post = większa beka. Pewnie nawet nie zastanowiłeś się że pisząc takie rzeczy i grożąc atakami ( nie wnikam od kogo) to potem ty możesz nie wystartować z swoim serwerem bo będą się chcieli zemścić.

Po 2 jest to prezentacja Averi a nie twojego gównianego serwera i powinieneś dostać warna.

@tak serwer wystartuje, o 19:30 powinna być łatka do clienta, reklamujcie serwer jak możecie, będzie jeszcze więcej ^_-

Opublikowano

To nie religia a jak sie nie podoba to wypad szukac serwa z chujo

Na co się wtrącasz m jak do Ciebie ni piszę ? Co Ci do tego ? Moje zdanie nie kierowane jest do Ciebie więc nie spamuj tutaj + naucz się edytować posty

Harnaś przy 1k graczy możesz zrobić 3 krolestwa :D 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Kazdy moj serwer stał i byl stabilny ;]

Przepraszam za dłuuugi spam. Ale temat zaczyna się robić dyskusją. Stabilne serwery tak? Ale powiedz mi czemu padały po kilku miesiącach tak jak serwery kolegi B. (Teraz ma już wytrzymały serwer, ale to nie ten temat.) super, cieszę się. Pomimo tego że uwielbiałem grę u ciebie, i nadal uwielbiam, Chociaż serwera nie ma, bez urazy ale to był nie kompetentny administrator serwera. ShaU był nawet spoko. Ambrozjak również. Kilka filmików o tobie. i cała prawda ujawniona, Kazdar, Gdybyś tego nie spierdzielił Serwer nadal by się trzymał, nadal by było dobrze. Przypomnijmy sobie sprawę z Ambrozjakiem i GuMisiem, Ponoć ktoś zareklamował się na serwerze gumisia. A ponoć ,,TAK ŁATWO BYŁO SIĘ WŁAMAĆ NA WASZYM SERWERZE" że nie dało się ogólnie grać ,,,4 ever off'''. Tak już jest.

ale nie o to mi chodzi. Sam mówisz że każdy serwer musi mieć dobre zabezpieczenia, Super może mieć. Ale możliwe że nie mogą mieć, A ty sam miałeś taki serwer, że GuMiS Tak bardzo łatwo się włamał do serwera, że ho ho ho.

@2 up Pozdrawiam Conker. Kończę spam i dyskusję.

Rekrut
Opublikowano

Że tak zapytam, gdzieś coś słyszałem że po starcie będziecie mieli autorską stronę, to prawda ? Przydałaby się bo ta aktualna to jedno wielkie gówno. Widać że dużo wiary wbije, więc serwer powinien się jakoś ładnie prezentować ^_-

Opublikowano

KaPi666 

Nie wiesz byla dziura w str ktora zabezpieczlyem i juz bylo dalej ok a ta dziura jest teraz tutaj ;] Niestety ciezko ja znalesc , lecz gdy uzywalem tego layuota to wiem gdzie ta dziura jest ;]

Konczymy spam ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

KaPi666 

Nie wiesz byla dziura w str ktora zabezpieczlyem i juz bylo dalej ok a ta dziura jest teraz tutaj ;] Niestety ciezko ja znalesc , lecz gdy uzywalem tego layuota to wiem gdzie ta dziura jest ;]

Konczymy spam ;]

wypierdalaj bo jesteś minusem :) w dupie byłeś gówno widziałeś

Na chuju się znasz 

Opublikowano

Że tak zapytam, gdzieś coś słyszałem że po starcie będziecie mieli autorską stronę, to prawda ? Przydałaby się bo ta aktualna to jedno wielkie gówno. Widać że dużo wiary wbije, więc serwer powinien się jakoś ładnie prezentować ^_-

Mi również się średnio podoba, a serwer sam w sobie jest super, ludzie na forum też spoko i z niektórymi da się nawet pogadać, mam nadzieję że będzie klimat jak na starych serwerach typu iMe*in, czasy gdy w m2 było więcej ludzi niż w m1!  <3

Dodajcie Chunjo, zawsze były tam najlepsze i TOPOWE gildie, zapraszam na start i do gildii Universal. ;)

Opublikowano

Mi również się średnio podoba, a serwer sam w sobie jest super, ludzie na forum też spoko i z niektórymi da się nawet pogadać, mam nadzieję że będzie klimat jak na starych serwerach typu iMe*in, czasy gdy w m2 było więcej ludzi niż w m1!  <3

Dodajcie Chunjo, zawsze były tam najlepsze i TOPOWE gildie, zapraszam na start i do gildii Universal. ;)

Podaj tego ts na pw gdzie siedzieliśmy, tu Ares ;)

Opublikowano

KaPi666 

Konczymy spam ;]

dokladnie konczcie ten spam zobaczymy co z tego wyniknie i jaki bedzie serw juz nie jeden pisal ze zabezpieczony i zaraz padal;]

a co do Ciebie napisz mi jakie Twoje serwy jeszce stoja i nie mow ze stabilne bo ostatni padl szybko

Opublikowano

Jak serwer nie wystartuje o 20 to osobiscie ide zagrac na bastionie;X.

I pewnie tak bedzie ze o 20 nie bedzie chodzil..

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Rekrut
Opublikowano

Jeżeli twój layout był dziurawy to myślę że administracja powinna to wyłapać i załatać dziurę, bo szkoda serwera. Ale i tak strona jest tymczasowa. I nie udawaj takie hakjera bo sądzę że twoja wiedza o "hakjerowaniu" kończy się na otwarciu youtube.com/JakHackowaćSerweryMetin.

@ Na forum, shoutboxie ktoś rozsyłał "niby" łatkę, to prawdziwa ? Bo po wejściu w download na tej gównianej stronie nic nie ma. Na głownej też.

Kiedy będą działy na forum ? 

Opublikowano

Jeżeli twój layout był dziurawy to myślę że administracja powinna to wyłapać i załatać dziurę, bo szkoda serwera. Ale i tak strona jest tymczasowa. I nie udawaj takie hakjera bo sądzę że twoja wiedza o "hakjerowaniu" kończy się na otwarciu youtube.com/JakHackowaćSerweryMetin.

@ Na forum, shoutboxie ktoś rozsyłał "niby" łatkę, to prawdziwa ? Bo po wejściu w download na tej gównianej stronie nic nie ma. Na głownej też.

Kiedy będą działy na forum ? 

Nic nie pobierac. Oficjalny link dam ja, facture(asek) albo flourine.

Opublikowano

https://mega.co.nz/#!sAUR3TbR!-lrjnPbbw6d6kb6HpauSCIRuc4IYhDCQ7TgC-hYuqfw

^ Z tego linku nie ma clienta :P

Opublikowano

Zielak wyjdz na dwor przewietrz swoj umysl bo tam malo co zostalo, idz ruskow atakuj bo nie dlugo zniszcza Twoj dom, a nie napinasz sie w sieci.

,,Internet jest dla ludzi, nie internetowych szm*t", w tym przypadku, Ty jestes ta szmata bo nie potrafisz docenic staran drugiego czlowieka. 

Chwalisz sie 5-o letnim stazem w czyms w czym jestes nikim? Ło jaki pro elo elo hajker, atak ddos z botnetuff? Oj jestes taki kozak i taki fajny <3

,,Przed monitorami cwani mysla ze sa kozakami" - Drugi cytat ktory mowi o takich pikusiach jak Ty, ktorzy sprzedaja sie za marne grosze.

,,Nie powie Ci w oczy, obrazil sie chyba albo sie wstydzi pierdolony interdyga. Moze jeszcze niedowidzi bo nie slyszy na pewno"

Zadaj sobie teraz pytanie kim jestes na codzien, jaki cichutki. Koledzy? Tylko w sieci bo taka osoba jak Ty nie moze nic wiecej miec. 

Pis joł.

Ps. Aby nie uznac to jako spam, czekam na serwer;) jeszcze 15-scie minut

Opublikowano

Zielak wyjdz na dwor przewietrz swoj umysl bo tam malo co zostalo, idz ruskow atakuj bo nie dlugo zniszcza Twoj dom, a nie napinasz sie w sieci.

,,Internet jest dla ludzi, nie internetowych szm*t", w tym przypadku, Ty jestes ta szmata bo nie potrafisz docenic staran drugiego czlowieka. 

Chwalisz sie 5-o letnim stazem w czyms w czym jestes nikim? Ło jaki pro elo elo hajker, atak ddos z botnetuff? Oj jestes taki kozak i taki fajny <3

,,Przed monitorami cwani mysla ze sa kozakami" - Drugi cytat ktory mowi o takich pikusiach jak Ty, ktorzy sprzedaja sie za marne grosze.

,,Nie powie Ci w oczy, obrazil sie chyba albo sie wstydzi pierdolony interdyga. Moze jeszcze niedowidzi bo nie slyszy na pewno"

Zadaj sobie teraz pytanie kim jestes na codzien, jaki cichutki. Koledzy? Tylko w sieci bo taka osoba jak Ty nie moze nic wiecej miec. 

Pis joł.

Ps. Aby nie uznac to jako spam, czekam na serwer;) jeszcze 15-scie minut

pewnie i tak dostaniesz pkt za spam tak jak ja teraz xD haha :D . wyrobicie sie do 20? było mówione że do 20 na 100% ;)

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...