Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wielu serverach są 2 królestwa i jest to nawet wygodne i przyjemne nigdy nie lubiłem pustek w m1 lub szukania na sklepach po 3 krolestwach

x

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, siedzisz 5 lat i nie potrafisz prostych bugów naprawic i maszyny zabezpieczyć. Skonczylem z toba chlopcze dyskusje.

Hahahaha powiedz mi jak zabezpieczyc maszyne  , widzisz ? ty nie masz pojecia o niczym moj drogi ;p

Nie da sie zabezpieczyc maszyny haha xDDD

Jak już to serwer  dla twojej swiadomosci wgrac dodatkowie filtry sieciowe itd itp i tak nie wiesz co to jest ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Hahahaha powiedz mi jak zabezpieczyc maszyne  , widzisz ? ty nie masz pojecia o niczym moj drogi ;p

Jak już to serwer  dla twojej swiadomosci wgrac dodatkowie filtry sieciowe itd itp i tak nie wiesz co to jest ;]

wyjdź a nie hejtujesz twoja netharia była nie wypałem loganie graczy wina klienta haha :) brafo dopiero gracze musieli Ci pisać gdzie leży problem a i tak ich nie słuchałeś :)

Opublikowano

Na wielu serverach są 2 królestwa i jest to nawet wygodne i przyjemne nigdy nie lubiłem pustek w m1 lub szukania na sklepach po 3 krolestwach

Serio , Ty widzisz co piszesz ? Widać gimby nie wiedzo co to metin2 podtsawy metina powinny być nie tknięte , najwyzej dodać kilka nowości a nie zabierać nie daj Boże królestwo , zbeszczeszczenie to metina jest

GLELTm4.jpg

Opublikowano

wyjdź a nie hejtujesz twoja netharia była nie wypałem loganie graczy wina klienta haha :) brafo dopiero gracze musieli Ci pisać gdzie leży problem a i tak ich nie słuchałeś :)

Serwer kazdara był bardzo dobry, Ale gdyby nie pliki Aline lub Alien2. Było by dobrze. Na prawdę dobrze. Ale nie umyślność naprawiania bugów. I opieprzania tego sprowadziła serwer na samo dno. I zamiast tego kazdar próbować naprawiać serwer. stara się grozić /  lub czynić już takie rzeczy aby GA / GM Mieli obawę startu serwera. Ataki DDoS itp. kazdar. Gdybyś sam potrafił naprawić bugi, a nie pierdzielić o Localhoście. Było by dobrze.

Opublikowano

Po ch uj piszesz ze serwer ON 16-20.. Haha od razu trzeba bylo napisac a nie ludzi tylko w chuja robisz i sie wkurzaja kiedy bedzie on./ kiedy bd on.. Mysl czlowieczku troche

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Po ch uj piszesz ze serwer ON 16-20.. Haha od razu trzeba bylo napisac a nie ludzi tylko w chuja robisz i sie wkurzaja kiedy bedzie on./ kiedy bd on.. Mysl czlowieczku troche

Czekamy na ostatni skrypt do klienta, pakujemy wszystko i dajemy wam łatke. A, że ten skrypt ma osoba, która bedzie dopiero za ok 15minut, to musicie sie wstrzymac, przepraszamy :/

Opublikowano

ZRESETUJCIE TE LVLE 160 NA STARCIE, ZEBY KAZDY MOGL MIEC SZANSE BYC W TOP 1 !!@!@!#!#!#!@!#!@!#!@ 

Capslock robiony specjalnie  żeby administracja zauważyła, pozdrawiam.

Opublikowano

odezwal sie ten co na kazdej prezentacji spamuje bo jego serw nie wytzrymal paru minut gz dla tego...;]

co do serwa czekamy:)

Opublikowano

Serwer kazdara był bardzo dobry, Ale gdyby nie pliki Aline lub Alien2. Było by dobrze. Na prawdę dobrze. Ale nie umyślność naprawiania bugów. I opieprzania tego sprowadziła serwer na samo dno. I zamiast tego kazdar próbować naprawiać serwer. stara się grozić /  lub czynić już takie rzeczy aby GA / GM Mieli obawę startu serwera. Ataki DDoS itp. kazdar. Gdybyś sam potrafił naprawić bugi, a nie pierdzielić o Localhoście. Było by dobrze.

Jezeli chodzi o Netharie nie padla od DDoS nie miala zadnych problemow ze stabilnoscia . Tylko brak czasu na ogarniecie tylu bugow ;]

Gdyby harnas nie byl  tak wyszczekany bylo by dobrze ;] 

Opublikowano

ZRESETUJCIE TE LVLE 160 NA STARCIE, ZEBY KAZDY MOGL MIEC SZANSE BYC W TOP 1 !!@!@!#!#!#!@!#!@!#!@ 

wszystkie postacie beda usuniete

Opublikowano

Pozdrów zielaka od Krzysia z Concordi, niech wie na czym stoi chłopak by sie nie mieszał w to czego nie chce ;)

Krzysia z concordi ? dawaj ts'a.. Jeśli Krzysztof jest na ts zaraz będę pisz pw

Opublikowano

Ja pierdole ogranicz kropkę, piszesz nowe zdania bez powodu.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Serio , Ty widzisz co piszesz ? Widać gimby nie wiedzo co to metin2 podtsawy metina powinny być nie tknięte , najwyzej dodać kilka nowości a nie zabierać nie daj Boże królestwo , zbeszczeszczenie to metina jest

To nie religia a jak sie nie podoba to wypad szukac serwa z chujo

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Mam nadzieje że teraz wystartuje o tej 20 :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Rekrut
Opublikowano

Kazdar wyjdź gównie, zal dupę Ci ściska bo twój gówniany i zbugowany serwer padł od razu ? Potrafisz wszystko, siedzisz w tym od 5lat a nie potrafisz naprawić bugów ? Ośmieszasz się, 90% uzytkowników ma z Ciebie bekę. Jak tak bardzo straszysz administracje tym zielakiem aka gównem to niech sam wbije i napisze coś tutaj a nie piszesz za niego. 

Pewnie tak jak wyżej napisali, usłyszałeś od kogoś takie słowo, zacząłeś nim spamować i jaki to jesteś zajebisty. A tak naprawdę nie wiesz co to botnet i DDoS.

Za pisanie takich tekstów, powinieneś dawno polecieć, twoje wypowiedzi wyglądają jak groźby. Namierzyć kogoś w tych czasach to nie problem, a przez pisanie takich gównianych postów możesz mieć problemy.

@ Start 20:00, łatka 19:30.

Opublikowano

odezwal sie ten co na kazdej prezentacji spamuje bo jego serw nie wytzrymal paru minut gz dla tego...;]

co do serwa czekamy:)

Kazdy moj serwer stał i byl stabilny ;]

Opublikowano

Kazdy moj serwer stał i byl stabilny ;]

Racja , i na każdym było triliard bugów i kilka kradzionych map / itemów :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...