Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh czy już są ataki ? forum wyłączyli :D

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

400 osób hahah połowa poszła w ***uj przez to opóźnianie startu, mają wylane, bo startują teraz inne serwery ;D 

Człowieku... naucz sie czytać ze zrozumieniem... wyraźnie pisze "start 16-20"...!!! a nie 18;00!!

Opublikowano

nwm po co te starty tak późno skoro admini idą spać po 22(pewnie im starzy każą bo to dzieci) pozdro dla Teamu, a potem juz sie zaczynają ataki na serwer jak na każdym nowym ;d

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Start bedzie do 20

zaczekajcie chwile, czy wolicie grac z lagami i bugami?

2h roznic wielkiej wam nie zrobi a bedzie sie gralo lepiej

Opublikowano

nwm po co te starty tak późno skoro admini idą spać po 22(pewnie im starzy każą bo to dzieci) pozdro dla Teamu, a potem juz sie zaczynają ataki na serwer jak na każdym nowym ;d

Proszę o warna dla tego imbecyla, może przestanie zaśmiecać prezentacje. 

Opublikowano

Sklep otwierają około godziny 18 lub 19 lub 20

no i ciekawe kiedy go otworzą bo chce pić nie wiem dlaczego ten sklep(serwer) nie mogą się zorganizować i napisać ze o 20 otwarcie i mozna wbić. A jak znam życie to no i tak po 20 będzie można wbić bo będzie masa ataków ze względu na harnasia w team. Serwer forgame miał problemy to ten też będzie miał bo nikt mi nie wmówi że nie bo kupujecie maszyny za 300zł zamiast zainwestować i za 2000 która przetrwa.

Ps. Forum ddosuja.

Opublikowano

NIe polecam, Team do wymiany, pliki jak każdy metek kopie Linares itp, i przez takie opóznianie startu tracą graczy, a tym samym startują wieczorem co inne serwery wiedz bd ataki pozdro

400 osób hahah połowa poszła w ***uj przez to opóźnianie startu, mają wylane, bo startują teraz inne serwery

Proszę o warna dla tego imbecyla, może przestanie zaśmiecać prezentacje.

Opublikowano

Mam klienta ale brakuje mi pliku przez który sie odpala gre. Może ktoś mi go dać?

hahahhahahahahahha xD przecież nikt nie ma tego pliku jeszcze

21025763467572689828.png

Opublikowano

Mam klienta ale brakuje mi pliku przez który sie odpala gre. Może ktoś mi go dać?

Z tego co ja wiem ma byc latka wiec zapewnie bedzie tam i tez cos do odpalania gry :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...