Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxx <<< Rejestrować się dostajecie 20% SM więcej :!

myślisz że ludzie są debilami ? report 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda , że już sa problemy . Bardzo mi przykro ;[

Pozdrawiam ZIelaka ;p

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

skąd info ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

BuddahLova masz jakiś problem >? imbecylem moze Ty jesteś ja piszę tylko to sie sie dzieje ;p pisałęm ze bd ataki i są bo forum off 

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Start 20 SPOKO wbije zagram ocenie serwer :) Podoba mi sie ogolnie prezka mam nadzieje ze serwer bedzie godnym uwagi bo widze duuze zainteresowanie. Rowniez zapraszam na serwer :)

Pytanie do kogos z administracji czy na KD +6 potrzebuje ulpeszacze i gdzie sie je dropi?

Czy szaman leczeni ma odbugowane Wzmocnienie Ataku ktore daje wiecej niz 50 ataku 

Czy oplaca sie grac szamanem  leczenie?

Rekrut
Opublikowano

440 osób mpc :O do startu godzina ^_^ o 20 pewnie mpc wywali z przeciązenia xD ide na ts bo braknie miejsca ;<

@ zapraszam  na serwer !

Opublikowano

No no , chlopaki pora wgrać lh . ;]

O 20;00 Stary czyżby ;]

Pzdr .Zielak ;d

Opublikowano

Nie wiem po co wy edytujecie te królestwa , standardowe 3 sa najlepsze , będą 2 królestwa i co będzie ? jeden wielki lag na m1 ? Najlepszym rozwiązaniem są 3 królestwa , jest kogo bić , jest co robić jest gdzie expić na początku , więcej loozu , niedługo będziecie robili tak że będzie jedno królestwo to dopiero będzie obłęd ..

Kto ze Mną !:D like :D 

GLELTm4.jpg

Opublikowano

No no , chlopaki pora wgrać lh . ;]

O 20;00 Stary czyżby ;]

Pzdr .Zielak ;d

Pozdrów zielaka od Krzysia z Concordi, niech wie na czym stoi chłopak by sie nie mieszał w to czego nie chce ;)

Opublikowano

Pobrałem serwa i nie mam ikonki do odpalania go.

Będzie łatka przed startem

Opublikowano

Pozdrów zielaka od Krzysia z Concordi, niech wie na czym stoi chłopak by sie nie mieszał w to czego nie chce ;)

Ty tam harnaś. Nie płacz nic nie potrafisz prócz amatorskiej grafiki . Nie masz pojęcia o niczym . Póki co to dotrzymujemy słowa ;] Wczoraj byłeś przekonany , że wystartujecie bez problemów. Nie byłbym taki pewny .

Opublikowano

Ty tam harnaś. Nie płacz nic nie potrafisz prócz amatorskiej grafiki . Nie masz pojęcia o niczym . Póki co to dotrzymujemy słowa ;] Wczoraj byłeś przekonany , że wystartujecie bez problemów. Nie byłbym taki pewny .

Nauczyles sie nowego słowa od zielaka jakim jest localhost i teraz latasz i szpanujesz? Wyjdz człowieku, reportuje o groźbe na ataki serwera. Pozdrawiam

Opublikowano

Nauczyles sie nowego słowa od zielaka jakim jest localhost i teraz latasz i szpanujesz? Wyjdz człowieku, reportuje o groźbe na ataki serwera. Pozdrawiam

Widzisz gdzies tu grozbe ? Localhost ;p ? Ty nawet nie wiesz co to jest i do czego sluzy. Dzieciaku od 5 lat sie zajmuje tym i juz od dawna wiem co to jest. Jestes smieszny dostales ga za grafikie  ,dobra robote zrobiles ale teraz w niczym im nie pomozesz ;[

Opublikowano

Widzisz gdzies tu grozbe ? Localhost ;p ? Ty nawet nie wiesz co to jest i do czego sluzy. Dzieciaku od 5 lat sie zajmuje tym i juz od dawna wiem co to jest. Jestes smieszny dostales ga za grafikie  ,dobra robote zrobiles ale teraz w niczym im nie pomozesz ;[

No, siedzisz 5 lat i nie potrafisz prostych bugów naprawic i maszyny zabezpieczyć. Skonczylem z toba chlopcze dyskusje.

Opublikowano

Troche ch*jowo że nie będzie chunjo , moze zrobilibyscie ankiete na chunjo?

Jezeli liczba graczy bedzie na prawde zadawalajaca to chunjo dodamy wraz z olejkiem do NPC i kazdy sb bedzie mogl zmienic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...