Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18 -22 i nadal startu nie ma xD

Następny co czytać nie umie.

Start między 16 a 20 a nie o 18 -.-.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum wywaliło dlatego chcę coś tutaj napisać :) >

"Myślę, że nie ma sensu przywracać żółtego królestwa, znów będzie tam grała garstka graczy."

Ta garstką graczy w gildii rozwalimy każdą na serwerze :/

Chunjo daje mi wiele wspomnień z gry w tym zajebistych ludzi, których pamiętam do dziś, mimo że nie utrzymuje z nimi kontaktu :). Królestwo kupieckie nie przeszkadza dużej ilości graczy <bardzo małej> pozytywni na żółciutkich by się znalazło bardzo wielu;). Dlaczego nie dodać czegoś co nie zaszkodzi graczom a wręcz przeciwnie? Mam mocne zdanie na ten temat dlatego proszę administrację o rozpatrzenie tego, decyzję zostawiam wam :P

; )

Opublikowano

Jak mówicie że większość ulepek będzie dropić z bossów i metków to znając życie boss będzie trudny do ubicia i ciężko będzie go wyszukać na mapie bo pełno ludzi będzie grać a co do metków to będzie ich mało i gówniany resp metków i też nie pobiję sobie metków a to się równa że cały dzień mam w dupie na szukanie i eq z ulepszaniem stoi w miejscu -.-

ddz8gi.png

Opublikowano

drop z metkow ile metkow na mapie, cos powiekszony czy kilka metkow na mape??

co do stony ( bedzie podane ile kont, postaci i ile osob gra??|)

Opublikowano

Mam nadzieje, że ulepki które dropia z bossów na mapach, będzie również podobny drop na doungenach (lepszy). Bo jeśli ma grac 1k+ graczy, a kilka bossow na mapie, to powodzenia z ulepszaniem eq...

To już nie jest rywalizacja, tylko męczarnia..

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Sklep otwierają około godziny 18 lub 19 lub 20 no i ciekawe kiedy go otworzą bo chce pić nie wiem dlaczego ten sklep(serwer) nie mogą się zorganizować i napisać ze o 20 otwarcie i mozna wbić. A jak znam życie to no i tak po 20 będzie można wbić bo będzie masa ataków ze względu na harnasia w team. Serwer forgame miał problemy to ten też będzie miał bo nikt mi nie wmówi że nie bo kupujecie maszyny za 300zł zamiast zainwestować i za 2000 która przetrwa. 

Ps. Forum ddosuja oraz będą logowanie w grze

Opublikowano

Zapraszaj do rejestracji : 

nie wchodźcie to, robi to tylko po to żeby dostać jakieś tam nagrody za waszą rejestracje. teraz start przesunięty: 19-21.

21025763467572689828.png

Opublikowano

nie wchodźcie to, robi to tylko po to żeby dostać jakieś tam nagrody za waszą rejestracje

Za te reflinki nic nie ma.

Więc żadnej nagrody za to nie dostanie.

Opublikowano

Za te reflinki nic nie ma.

Więc żadnej nagrody za to nie dostanie.

to po co te linki tam są? w ogóle ta wasza strona troche leży

21025763467572689828.png

Opublikowano

/ref Zapraszam do rejestracji :D

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Nie widze sensu dodawania VIP-a sensem serwera jest walka o topke, a taki gracz który nie ma zamiaru wydawać hajsu na serwer nie da rady...

Pomocnik
Opublikowano

Bedzie tak.. 19-21 21-23 o 23 wystartuje o 12 wywali, bo znajda bug ktory cos tam robi. Jutro to samo.

Opublikowano

Forum wywaliło dlatego chcę coś tutaj napisać :) >

"Myślę, że nie ma sensu przywracać żółtego królestwa, znów będzie tam grała garstka graczy."

Ta garstką graczy w gildii rozwalimy każdą na serwerze :/

Chunjo daje mi wiele wspomnień z gry w tym zajebistych ludzi, których pamiętam do dziś, mimo że nie utrzymuje z nimi kontaktu :). Królestwo kupieckie nie przeszkadza dużej ilości graczy <bardzo małej> pozytywni na żółciutkich by się znalazło bardzo wielu;). Dlaczego nie dodać czegoś co nie zaszkodzi graczom a wręcz przeciwnie? Mam mocne zdanie na ten temat dlatego proszę administrację o rozpatrzenie tego, decyzję zostawiam wam :P

Tak jest! jestem za przywróceniem chunjo, zawsze tam grałem, najlepiej tam sie gra, nie ma dużo osób, można wszystko na spokojnie zrobić, a shinsoo lub jinno masakra.. dodajcie to chunjo z powrotem

Opublikowano

No to hit jak to się mówi :D Powiecie kiedy start tak ogólnie a nie 16-20 18-20 ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

No no, wygląda super. Już zassysam clienia i dołączam. Za prezke leci + :) Dawno takiego czegoś nie widziałem!

Opublikowano

Ale będę się śmiał z tych wszystkich gówniarzy napinających się kiedy start, jak przesuną go i to nawet o tydzień haha :D A szczególnie z płączącej gimby co ma ferie hahahaha :D

AW

@kiedy forum on? :D

ZjaranaPanda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...