Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ares [Dedyk][Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz co to oznacza?:) ten text jest Encore ;) myślenie nie boli ale niektórym ciężko to przychodzi:) zapraszam na ts3 jak jesteś taki wyszczekany a przekonasz się kto pisze;]

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem że ON GRA I TYLE NIE ZMYDLICIE OCZU.przed restartem serwera nikt nie widział że encore grał tylko nie liczni wiedzieli. a teraz WIEM NA 100% że on ciagle gra i tyle wiec możesz powiedzieć ze nie . albo sam nie wiesz ze on ciagle gra 

Opublikowano

Niestety w godzinach szczytu jest około 350 osób, ale moim skromnym zdaniem na dobrze dopracowany serwer który jest stabilny, z czasem przyjdą ludzie:) To jest tylko kwestia czasu :P  Jak każdy nowy serwer i ten miał problemy z logowaniem czy atakami ddos lecz wszystko już jest naprawdę dobrze dopracowane a ci którzy oceniają go po tym co było są śmieszni :P wejdź na serwer i sam ocen czy warto zostać :)

Zamknij mordę i nie spam w temacie z góry dzięki.

@Topic

Skąd stalki i bronie na 65 ?

sygna.png

Opublikowano

Mam problem, gdyż podaję moj e-mail, to pisze, że nie prawidłowy, i nie mogę się zarejestrować, a bardzo bym chciał zagrać na waszym serwerze. Proszę o pomoc;).

Opublikowano

Ładnie się dzieje :)

To tak... Z tej strony Printex były administrator serwera, pewnie większość mnie kojarzy. Trochę sprostuje te komentarze, ale jak zawsze posłużę się 100% szczerością w stosunku do graczy.

1. Serwer stoi już stabilnie od dłuższego czasu i raczej nie upadnie :)

2. Problemy ze stroną oraz forum były po części z mojej winy. Wszystko spowodował keylogger na moim komputerze, ktoś rozyslal fałszywą łatkę do klienta z niespodzianką :/ włamali się na moje konto w grze i w sumie nic nie zdzialali bo nie miałem uprawnień na itemy :) w każdym razie z jakiegoś konta, a było ich kilka zaczęto rozdawać SM'y. Nie skąd, jak i dlaczego w każdym razie stwierdzono że to ja :x miło... Argumentem który przeważały wszystko był taki sam początek mojego ip oraz ip włamywacza chyba oba adresy zaczynały się na 63.coś.tam.... Później przyjęto mój e-mail a wraz z nim forum i stronę. Wszystko odzyskałem i przekazałem administracji co z tym zrobili to już nie wiem.

3. Dawid coś tam to nie konto encora, jednak on z niego pisze "podbija" temat. Faktem też jest ze encore gra na serwerze tylko ma do tego prawo, dlaczego? Bo na serwerze nie ma żadnej rangi, nawet znaczka GM nad głową i nic nie dostaje od administracji. To taki Ziomek od czarnej roboty :)

4. Ilość osób online... Nie 250-350 a Max 120 z czego 20-30 postaci to sklepy buffy oraz postacie do bonowania :) licznik jest podkrecony co jest głupotą. Uważają ze to przyciągnie graczy ale każda ogarnoeta osoba widząc w m1 u czerwonych 25 osób i w m1 u niebieskich 3 osoby o tym wiem :)

Tyle ode mnie, jeśli macie jakieś konkretne pytania piszcie tutaj a wam odpowiem.

i przepraszam administracje za te słowa Ale trzeba się szanować wzajemnie. Są sprawy o których gracze powinny wiedzieć, nie można banowac konta i zamykać tematu. Przynajmniej ja tak uważam ;)

Opublikowano

Ten serwer przy stracie był słaby i słabym został. Niby przyciągał, ale czym to ja już sam nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...